104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Arsenalnak az a mániája, hogy a kupában nem játszik senki az első csapatból... -
Neoncsoves #68937 nemhát mert ott a nagyközönség szerint a gyenge keret se gyenge keret-.- -
farferi #68936 Az a szomorú, hogy ha a ManUnt csinálja ugyanezt nem történik semmi. -
Utley #68935 Komolyan nem értem,hogy a francba lehet Bari-al 30meccsen 14 döntetlent összehozni,de irtó nagyon megjárom,hogy nem tudjuk az eredményt tartani...
nagy grat az eredményekhez!!!! -
Mario Santana #68934 kicsit off, de nálam teljesen aktuális és talán sokunkat érint:
cikk
engem kábé 4x legalább megbüntettek volna ezekszerint egy szezon alatt. -
Plymouth, Luton, Alessandria:
Balotelli bemutatkozómeccsén meglőtte első gólját:
-
1. bajnoki Bologna-Napoli 1-0 shots: 4-21 labda 37-63 %,köszcsá
2. bajnoki Napoli-Palermo,kicsi Cannavaro lőtt 2 gólt,kár hogy 1-1 lett az eredmény.
-
na,napolival indul a szezon,igazolások:
-Piatti 8,5m€
-Reto Zanni 400k€
-Romaric 1,5m€
ment:
-Zuniga 7,5m€ Birmingham
-Gianluca Grava 1m€ Atalanta
-Matteo Gianello 600k€ Parma
-Eminio Rullo loan Torino
EL-t,kupát leszarom,minden erőnket a bajnokságra kell írányítani,top 4-ben kell zárnunk a szezont,azaz jövőre BL! -
geo91 #68930 köszi! hol van az még... :DD -
Nagy Grat. csak így tovább a bl győzelemig!!!! :D
Huni neked is :D -
Zsoze19 #68928 Sziasztok!AZ a problémám, hogy minden kulcsjátékosom panaszkodik , hogy nagy a fegyelmezetlenség a csapatnál....ezt, hogy tudom kiküszöbölni? -
geo91 #68927 U.S. Alessandria Calcio 1912, Serie C1/A, 2010/2011
csapat: keret / stat / átigazolások
serie c: tabella / stat / meccsek 1 / meccsek 2
olasz kupa: bukta
olasz ligakupa: döntő ov / döntő vv (harmad és alacsonyabb osztályú csapatoknak van kiírva.)
serie c szuperkupa: döntő ov / döntő vv (a serie c1/a és c1/b győztese játssza.)
+ bónusz: serie a / serie b
kiesett a genoa... :( -
Olasz Szuperkupa
Európai Szuperkupa
Igazolások
Aviles
Humberto
Ibrakadabra
Csimpánz
Iriarte
-
Jimbo #68925 [imgw=http://noob.hu/2011/01/26/Sporting1.jpg]
-
Jimbo #68924
Megörült a program...
Majdnem 60 percig voltam emberhátrányban és így is elég csúnyán elkentem a Realt BL nyolcaddöntőben
-
hali fm11-hez van már ijen "világliga" ?? -
Neoncsoves #68922 tudom nem nagy csapat ellen volt, de Nistelrooy góljainak örülök :D
-
farferi #68921 Hát nálam azért ilyen gondok nem igazán voltak elvégre nincsenek világsztárjaim.Olyan nálam is volt még a Palermonál, hogy nem voltam elég kemény.Aztán változtattam de nem sértődtek be.Én csak 6.5 alatt mondom, hogy disappointed ha csereként áll be akkor még úgysem mert nincs elég idejuk bizonyítani.Viszont ha valaki,akár a legjobb játékosom is menni akar akkor engedem ha nagyon rontja a morált.Amennyiben nem akkor kiveszem a kezdőből aztán a tarcsiban lehet,hogy meggondolja magát. -
Neoncsoves #68920 te amúgy mit csináltál volna a helyemben? azért csináltam így, mert a másik mentésen meg ilyenkor egy ilyen beszélgetés után elkezdtek rinyálni hogy nincs fegyelem a csapatban -.- -
farferi #68919 Csak keményen. -
Neoncsoves #68918 Hát ezen beszarok :D Előszezon van, meccsen nyerésre állunk. Beállítom Özil-t, Garayt csereként félidőben. Mindenki hozza a 7.5ös átlagot (Higu 9.6ot kapott), Özil meg Garay a maguk kis 6.3 és 6.6jukkal végeznek. Meccs végén lekúrom őket hogy csalódott vagyuk a mutatott teljesítményükkel... erre 1 napra rá mindkettő rinyál hogy nem elégedettek a beszédeimmel, stb. Megmondtam nekik hogy változtatni fogok ezen. Erre elkezdik hogy nem hisznek nekem, megmondtam az egyiknek, hogy én vagyok a manager én hozom a döntéseket. Erre még jobban megsértődött (Garay), kérte hogy rakjam átigazolási listára. Most megtörtént. Özil is most pipa rám, de igazából nem izgat mert Canales a bajnokságra pont felépül és Özil majd nézi a padról a meccset... -
luton 3szezon:
-
VideotonFC #68916
- Választásom a 3. osztályban szereplő Plymouth gárdájára esett. A média előrejelzések 4. helyre várnak minket, de én egyeneságon szeretnék feljutni. A Plymouth tavaly esett ki a Championship (másodosztály) küzdelmeiből.
Igazolások:
- Mivel a klubb nem dúskál a pénzben csak ingyen próbáltam játékost szerezni. Bejelentkeztek a legjobb védőmért Seip-ért, az Everton 1 milliót fizetett érte amit az elnök automatikusan el is fogadott. Az érte kapott pénzből 2 játékost igazoltam, a többi ingyenes igazolás:
- A.Yakubo
- A. Ngamba
- Styvar Peter
- Kenesei K. (átadólistáról)
- Rhys Murphy (Kölcsön)
- Czvitkovics P.
- Van Der Meyde
- Jan Kozak
+ Volt pár távozó akik nem ütötték meg a szintet / túl sok volt a fizetésük-
Felkészülés:
- A felkészülést gyengébb csapatok ellen csináltam végig többnyire győzelmek voltak, a mutatott játékkal még nem volt annyira elégedett.
Bajnokság:
A bajnokságot a nem túl acélos Bournemouth ellen kezdtük, biztos győzelemben bíztam és úgy látszik a taktika nagyon el lett találva ugyanis egy hatost vágtunk nekik. Eddig 7 meccs / 7 győzelem, a gond az hogy nem tudok rotálni kellően, remélhetőleg birják majd a játékosok. A ligakupában még mindig állunk, de egyre nagyobb ellenfelek jönnek.
Tabella: Jelenleg 4 ponttal megyek a Peterborogh előtt, 6-al pedig a Swindon előtt.
Jelenlegi felállás: Button,Bhasera,Arnason,Johnson,Yakubu,Fletcher,Kozak,Meyde,Czvitkovics,Styvar,Kenesei.
Félévkor jelentkezem majd képekkel fűszerezett beszámolóval. Bocs ha hosszú lett. Ha megkérhetném a házigazdát akkor a Plymouth csapatát betenné a nevemhez? -
Neoncsoves #68915 nekem most Casillas sérült le edzésen (előszezonban), 1 hónapra kb. Adánnal kell szuperkupáznom és nyitnom a szezont. juhéj... -
yaya sanogoért nagy nehezen megállapodtam 6 millió ojróban,erre EDZÉSEN lesérült 7-8 hónapra,így megbukott a medical test-en...shit,jöhet lukaku -
Jó reggelt!
Ez egy csodás karrier és fantasztikus eredmény. De látom a csapatod előnyben van a többihez képest hisz a keretben egy szuper bombázót is tartasz aki lekenyerezi az ellenfeleket :) . -
Jimbo #68912 Jaja. Épp most csalták el a meccsemet a Porto ellen, 4.!!! percben kiállítás egy sima visszahúzásért, még csak nem is utolsó emberként, aztán kaptam egy lesgólt, Én is szépen visszakockáztam, 1 méterrel a védősorom mögül indult a csóka, cserébe tőlem meg elvettek egy gólt, ahol nem volt lesen az emberem. Mondjuk annyira nem izgat, van 8 pont előnyöm még így is, 10 fordulóval a vége előtt, nem hinném, hogy gond lenne a végén
-
geo91 #68911 visszatértem olaszhonba, de nem a genoához. azaz: keztem egy karriert az alessandria csapatával.
U.S. Alessandria Calcio 1912
először a hellas veronán gondolkoztam, de az már lejárt lemez fm-es berkekben. :D aztán az alessandriára esett a választásom, főként mivel a genoa (egyik) fiókcsapatáról van szó. féltávnál járunk, itt egy kis helyzetjelentés:
legelső meccsem a csapat kispadján
bajnokság: tabella / meccsek
kupa: meccsek / bukta
ligakupa: még versenyben vagyunk -
Atletico Roma - 2014/2015 - Serie A
Első körben néhány szót az igazolásokról. Bármennyire is azt hittem, hogy belenyúltam a tutiba a nyáron, tévedtem, és sok esetben inkább a trutyiba nyúltam bele. Kiderült, hogy bár jónak tűnt, mégsem akkora móka ha ingyen hozok rutinos rókákat, akik elviekben még hozzá tudnának tenni a játékhoz. Befürödtem Adrianoval, Drogbával, valamint Ashley Cole is elfocizgatott 4 millió eurót egy év alatt, a teljesítménye meg jócskán elmaradt a várakozásoktól.
Cassanira eltapsoltam 8,5 millió eurót azért, hogy 8 meccses játsszon fél év alatt majd januárban ugyanennyiért távozzon. Mondjuk ő egész ősszel sérült volt.
Anderson kölcsönvétele nagy üzletnek tűnt, mégis Manchesterbe került vissza januárban.
Lescott nem volt nagy wasistdas, de aztán szerencsére belejött. Akivel egy kicsit mellényúltam, az a télen érkezett Rabiola volt, sokat nem tudott hozzátenni a játékhoz.
És akkor jöjjön a pozitív oldala a játékosmozgásoknak. Édersont és Vivianot szép összegért tudtam értékesíteni, akárcsak Rosinat.
A szezon igazolása nem is tudom, ki lehetne. Renato Augusto és Ayoze között nem tudok dönteni. Az biztos, hogy mindketten megérik a pénzüket. Renato Augusto a csapat egyik vezére volt mindaddig amíg meg nem sérült a szezon véghajrájában, Ayoze meg 18 évesen fogta magát és bevágódott a kezdőbe, szórt egy triplát a Milannak, és lubickolt, mint hal a vízben. Verratti miatta kényszerült ki a jobbszélre.
Szóval az igazolások:
Az Inter ellen játszottuk az Olasz Szuperkupát, be is húztuk.
Az Olasz Kupában a Napoli és a Genoa után a Romát vertük (5-3, 0-2) az elődöntőben, a döntőben pedig a Palermo ellen meccseltünk, és nyertünk.
A Serie A kiegyenlített volt, a legnagyobb harc a Milan és köztünk zajlott a bajnoki címért. 37 forduló elteltével tudtuk bebiztosítani a serleget, miután az Inter ellen 4-0 arányban nyertünk. Egyébként láttam én már sok tabellát meg sok csapatot gyengén teljesíteni, de szerintem az, amit a Lecce összehozott, "überelhetetlen".
Egyéni címek tekintetében visszaállt a világ rendje, Feczesin idén is gólkirály lett.
Bajnokok Ligájában a Bayern, Celtic, Valencia trió mellé kerültünk, sok esélyt nem láttam a továbbjutásra. A 6. fordulóban dőlt el, hogy megvan a továbbjutás, sőt, jó adag szerencsével a csoportelsőséget is behúztuk.
Jöhetett a Bordeaux, akiket 4-3-as összesítéssel ütöttünk ki és így bekerültünk a negyeddöntőbe.
A sorsolásnál megintcsak szerencsénk volt, mert a Leverkusent húzták mellénk. Renato Augusto döntötte el kb a továbbjutás kérdését, amikor az első meccsen hátrányból tudtunk fordítani a góljával és gólpasszával. Hazai pályán aztán kikaptunk 1-0-ra, de 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal bemasíroztunk az elődöntőbe.
Utaztunk Manchesterbe a Unitedhez, ahol kínkeservesen, vért izzadva hoztunk össze egy 1-1-es döntetlent. Rómában már semmi izgalmas nem történt, ha leszámítjuk a közel 30 lövést, amit az angolok összeszerencsétlenkedtek, és 0-0 lett a vége.
Döntő, olasz derbi. A másik ágról a Milan jutott be a madridi döntőbe. Tartottam tőlük, mert a bajnokságban is ők voltak a legnagyobb ellenfeleink. Minden idők legborzasztóbb, legunalmasabb Bajnokok Ligája döntőjét játszottuk kb.
Van 42 millió euró a kasszában, szezon közben volt egy elnökváltás is.
Csapatfotó:
-
farferi #68909 Na én pont ezért nem játszom soha angol bajnokságban.Így is eléggé tud szívatni a program ha akar nehogy még erre is figyelni kelljen. -
ezzel annyi a baj hogy Pastore-t vettem meg és nála van ilyen probléma. ezt most akkor úgy érzem eléggé megszívtam sajnos.... :( -
karajjj #68907 mert ha nálad nem játszhat, akkor más angol csapatban sem játszhat pontosan ugyanezért, adogasd kölcsön valahova, ahol kaphat eu-s útlevelet -
eu-s papírokat kell kapnia, és akkor nem lesz gond a munkavállalásival.
legrövidebb idő alatt ezeket belgiumban kapja meg, az 3 év. -
Angliába játszok ott miért nem jó? -
karajjj #68904 add kölcsön valemilyen eu-s országba -
Egy kis segítség kellene. Megvettem egy játékost és az van a neve előtt, hogy Mve. Azt tudom , hogy munkavállalási engedély kell neki, de ezt hogy tudom megszerezni? -
Ti észrevettétek hogy a tavalyi FM-hez képest sokkal többet tévednek a bírók? Több meccsen is anyáztam már, többek közt a legutóbbin. Idegenben 6-0ra elpicsázott a Rangers, most meg jöttek Debrecenbe.
Egyrészt Czvitkovics kapott egy sárgát egy teljesen sima belépő után(extended módban néztem a meccset, ennek többek közt az az előnye hogy láttam a szerelést :), másrészt Szakály aki a meccs embere lett, sokadjára szopatta be a balhátvédjüket (akinek már volt is egy sárgája), és simán ki kellett volna állítani 0-1es állásnál. Szerencsére ettől függetlenül fordítottam és 2-1 lett. Már "csak" több pontot kell szereznem a Rangersnél a Werder és a Milan elleni hátralevő 1-1 meccsen :D Nincsenek illúzióim, tavaszra úgyis nagytakarítást terveztem... -
Janika114 #68901 Ha minden igaz, akk a következő szezonban (2015/16) két magyar csapat indulhat a BL-ben. Jövőre 15. leszek a koefficiens listán, és az már két helyet jelent elviekben. -
-
Lampardfan #68899 Tudnál dobni egy képet a felállásról érdekel :)
Amúgy grat bajnoki cím se volt messze , majd jövőre ;)