A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• VideotonFC

- Választásom a 3. osztályban szereplő Plymouth gárdájára esett. A média előrejelzések 4. helyre várnak minket, de én egyeneságon szeretnék feljutni. A Plymouth tavaly esett ki a Championship (másodosztály) küzdelmeiből.

Igazolások:
    - Mivel a klubb nem dúskál a pénzben csak ingyen próbáltam játékost szerezni. Bejelentkeztek a legjobb védőmért Seip-ért, az Everton 1 milliót fizetett érte amit az elnök automatikusan el is fogadott. Az érte kapott pénzből 2 játékost igazoltam, a többi ingyenes igazolás:
    - A.Yakubo
    - A. Ngamba
    - Styvar Peter
    - Kenesei K. (átadólistáról)
    - Rhys Murphy (Kölcsön)
    - Czvitkovics P.
    - Van Der Meyde
    - Jan Kozak
    + Volt pár távozó akik nem ütötték meg a szintet / túl sok volt a fizetésük-

Felkészülés:
    - A felkészülést gyengébb csapatok ellen csináltam végig többnyire győzelmek voltak, a mutatott játékkal még nem volt annyira elégedett.

Bajnokság:

A bajnokságot a nem túl acélos Bournemouth ellen kezdtük, biztos győzelemben bíztam és úgy látszik a taktika nagyon el lett találva ugyanis egy hatost vágtunk nekik. Eddig 7 meccs / 7 győzelem, a gond az hogy nem tudok rotálni kellően, remélhetőleg birják majd a játékosok. A ligakupában még mindig állunk, de egyre nagyobb ellenfelek jönnek.

Tabella: Jelenleg 4 ponttal megyek a Peterborogh előtt, 6-al pedig a Swindon előtt.

Jelenlegi felállás: Button,Bhasera,Arnason,Johnson,Yakubu,Fletcher,Kozak,Meyde,Czvitkovics,Styvar,Kenesei.

Félévkor jelentkezem majd képekkel fűszerezett beszámolóval. Bocs ha hosszú lett. Ha megkérhetném a házigazdát akkor a Plymouth csapatát betenné a nevemhez?