104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    kezdtem egyet a feyenoordal,és meglepő,mekkora potenciál van ebben a csapatban! a keret 80%-a 18-23 év közöttiek,és van egy pár 4,négy és fél csillagos potenciálú pléjer,akik sokra vihetik! Nagyon fiatal a keret,pénz nincs,sőt,4 kölcsön is van jelenleg,és 2014 jún.30-ig havi 1 milliót szippant le a bank...idén még nem adok el senkit,de jövő nyáron muszáj lesz
  • bakkerman
    én azt már csináltam fifa managerbe,14 év alatt össze is jött,de az fmet ebből a szempontból elbaszták,mert nincs iráni,és japán bajnokság,pedig ott nagyon erős ázsiai csapatok vannak,zamalek,antlers,gamba osaka stb...maradnak a dél koreaiak
  • eZo
  • zsoma79
    dobnál egy képet a keretről? Felállásról? Köszi! én is velük nyomom :)
  • Gunnersboy
    9 forduló után 7győzelemmel és 2 döntetlennel állok a bajnokságban, a BLben a barca,bordeaux,shakhtar triót kaptam, a barca idegenbe 3-0ra elcsapott, viszont a bordeauxt itthon 2-0ra megvertem, a 3. meccsen az ukránok ellen viszont csak egy kínkeserves 0-0ra futotta, ugyhogy most a visszavágón probálom javítani a helyzetet, 2. helyen jólenne továbbjutni.

Igazolások közül kifelejtettem Ekicit akit kölcsönbe hoztam el a Bayerntől, illetve Rudolf Gergelyt hoztam még el a lokitol :)
  • szabocsaba1983
    Hy Urak!

Az a kellemetlen dolog történt, hogy tönkrement a cd lejátszóm, ezért nem tudom elindítaani a gémet. Nem tudtok esetleg egy linket, ahonnan ténylegesen le lehet tölteni valamilyen no cd dolgot, vagy más alternatív megoldás is szívesen elfogadok.

Előre is köszönom!
  • geo91
  • Gunnersboy
    Üdv urak, egy jó 1-1,5 éves szünet után visszatértem az FM világába, elővettem a 2010et, és lehúztam 2 évet az FC Groningen csapatánál :)
    első évben egy 4., míg a második évben egy 2. hellyel gyarapítottam a klub eredményeit, illetve egyszer megnyertem a holland kupát. :)
    DE, mivel a 3. évben sem adtak egy árva eurot sem igazolni, és az eladott játékosokbol bejövő pénz is eltűnt, így letettem a mentést, és most kezdtem egy új játékot.
    Jelenleg a Belga pontvadászatban próbálok felülkerekedni az Anderlecht csapatán, a Standard Liege csapatát irányítva. Jelentős változások nem történtek a keretben, ingyen leigazoltam Laurent, Kalout, illetve kölcsönbe jött Yago a Juventus, Aidiyah a Milan és Michel a Valencia csapatától.
    Képeket majd később teszek. :)
    jo játékot mindenkinek!
  • ROCKnROLLA
    csinálj pentagon játékot! minden kontinensen meg kell nyerned a BL-t.
  • Neoncsoves
    az szép eredmény
  • Csacsi
    Nah kicsit túlnőve az első szezonos ligánkat feljutottunk az English Npower Leagu 2-be. Remélem ott is jól helytállunk :)

• Huni92
    az is egy megoldás, de én nemigen veszek elő régi mentéseket :) általában azért hagyom abba, mert egy bizonyos idő után csak nyomogatom a spacet, és egyetlen módosítás nélkül, könnyen jönnek az eredmények, az meg már nem kihívás.
    persze lehetne felállítani ezer meg egy kritériumot, ami alapján 2958-ig játszhatnám a mentést, mint például a csak hazai játékosok, vagy csak saját nevelésűek játszatása, de ezek nem nagyon hoznak lázba engem :)
  • penge96
    ... vagy csinálsz egy még egy mentést, és azzal folytatod máshol, és ha kedved tartja folytathatod a régi csapattal is :)
  • illesbela
    Valakinek nincs ötlete hogy nálam mi lehet a baj?:(
  • farferi
    27 játékosom után érdeklődik valamilyen csapat.Kicsit durva, legalábbis nekem.(akartam képet rakni de a noob vacakol)
  • Huni92
    itt többnyire az van, hogy az ember elkezd egy játékot egy sokad osztályú csapattal /esetleg nem nagy futballnemzetek elsőosztályú együttesével/, aztán abból épít fel egy jól működő, eredményes klubot. én személy szerint nem szívesen váltok akkor csapatot, ha lejátszottam 6-8 évet valahol, inkább kezdek egy új mentést :)
  • penge96
    Itt valaki szokott olyat csinálni, hogy egész karrierje során egy csapatnál van? Csak érdekelne, mert szerintem ha már egy csapattal mindent megnyertél, és mondjuk címvédés is volt, akkor logikus, hogy tovább kell lépni. Vagy nem?
    (Így leírva tök kötekedőnek hangzok, de tényleg nem annak szántam...)
  • Huni92

Új karrier, ezúttal vándorlással. Első állomás: Saint-Étienne.

Elkezdődött a szezon, az első bajnokin rögtön nyertünk Párizsban 2-1-re, Bergessio és Morales lőtték a gólokat.
    Van 18 millió euró a kasszában, igazolni viszont már nem tervezek. Transfers.
  • bakkerman
    kibaxtak a milántól,januárban féltávnál 7.-ek voltunk,3 pontra a 4. helytől,jött 2 rangadó a roma és a parma ellen,0 pont,olasz kupából kiejtett az udinese,elküldtek.
  • McFrost
  • Jimbo
    Long shot is 16. Nem értem, megpróbálom még az erőből küldje meg a szabadrúgás opciót, aztán ha az sem megya, akkor ennyi.
  • eZo
    Athletic Bilbao 2011/12

Befejeztem második és egyben utolsó szezonom a Bilbao kispadján .
    Úgy érzem erőn felül teljesített minden játékosom, és ennek meg is lett az eredménye:

BL menetelés végállomása

sajnos a Milan túl nagy falat volt már :(

a tavalyi ezüst bearanyozódott :)
    Tabella
    Játékos stat.
    Csapat stat.

sikerült megnyerni a kupát is :)
    Kupa döntő

Hosszas gondolkodás után végül úgy döntöttem nem fogadom el a szerződés hosszabbítást, hanem új kihívás elé nézek és elfoglalom a bajba lévő Sevilla kispadját !
  • illesbela
    üdv! Lenne egy kérdésem, remélem hogy tud valaki segíteni...
    feltettem a játékot + a legújabb patch-et + a magyarosítást
    el is indul a játék, de amikor új játékot kezdek, és beállítom a manager adatait is és lépnék tovább hogy csapatot válasszak, akkor csak tölt és tölt és tölt... türelmes ember vagyok de kb. 5 perc után sem csinál semmit... a játék win7 alá lett telepítve, admin jogokkal fut, jah és egy eléggé izmos gépen (core i5 760, 4GB DDR3, stb...)
    ha volna valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma azt megköszönném

a vicc az hogy egy másik gépre kíváncsiságból feltettem a játékot és ott futott is szépen... igaz XP alatt, és egy 6,5 éves konfigon (mindössze 768MB ram volt a gépben)
  • Lampardfan
    Énis Milánnal tolom már a 3.évemet nálam első évbe jól muzsikáltak az "öregek" egyedül Ronaldinho volt aki nagyon gyengén játszott , bajnokságot meg a kupát behúztam de a BL-be MU kiütött nagyon.Most meg a 3.évembe Seedorf,Nesta,Inzaghi már edzők :D Ambrosini+Gattuso még játszik :D
  • Barnabyka
    Vukcevic távoli lövések mutatója is igen jó tudtommal..lehet ez is számít (:
  • Csacsi
    Nem ártanai trainelni...hogy próbálja a hosszú szabadrugásokat, meg lője őket erőből. Angolul most épp nem tudodm hogy van.

Private chatenél lehet kérni.
  • zorrobomber
    Esetleg a long shot?
  • bakkerman
    kiesési rangadó,bari-milan 0-3 ibra,verdi,oudamadi
  • bakkerman
    roma-milan 3-1,jöhetnek az ifik
  • bakkerman
    milan-sampdoria 0-3
    milan catania 1-1
    schalke-milan 1-0

nehéz szezon lesz,csapatként nullák vagyunk,anyagilag szintén,a nagy öregek havonta többmillió ojrót vesznek ki a kasszából(pirlo,gattuso,seedorf,inzaghi,jankulovski,zambrotta,dinho) persze nulla teljesítménnyel,a felsorolt játékosok nem alap emberek nálam(pirlo helyett flamini,seedorf helyett ambrosini,inzaghi pados,jankulovski helyett antonini,zambrotta helyett abate,dinho helyett boateng),és ESZIK A PÉNZT! eladni őket nem lehet,szerződésük meg még van 1 évre,valakinek 2 évre....jövő nyáron itt nagy átalakitás lesz,idén cél blbe bejutni,azis plusz 7m€,aztán majd nyáron squad change
  • Jimbo
    Az mitől függ, hogy valaki milyen módon lövi a szabadrúgást? Volt egy fasza macedón kp-m, Vukcevic, 17-es free kick-kel. Ő 40 méterről is rábombázta, a mostani emberem Silva 18-s free kick-kel meg 20-ról is alig bírja ellőni kapuig, meg legurítja oldalra. Számít itt még valami, amiről nem tudok? Köszi!
  • zorrobomber
  • Huni92
    Atletico Roma - 2015/2016

Ezúttal kevesebb szöveg, a képek mutatósabbak.
    Igazolások
    Serie A - tabella
    Serie A - játékos statisztikák
    Teamscreen
    BL döntő, nocomment.
    Átnézés
    Manager overview

Valószínűleg továbbállok, azt még nem tudom, hogy milyen módon. Megkeresett egyébként a Barca, de valamiért nekem muszáj legalább 4,5 millió eurós évi fizetést kérnem, míg ők nem adnának többet 3-nál, így holtpont van.
    Lehet, hogy egy új, vándorkarriert indítok.
  • HUNLonsdale
    Most találtam csak vissza a fórumban. Üdvözlet mindenkinek és nagy gratula a sikerekhez. Én még anno a Vauxhall -al kezdtem egyet angol 6odban. Most már a Championshipben vagyunk. Ha van érdeklődés majd dobok beszámolókat. üdv
  • farferi
    Én is nyomogatom közben a Debrecennel a harmadik évadot.A bajnokságot azt hiszem "kinőttük", mondjuk velük nem nehéz.A bl csoportban viszont versenyben vagyok még az első helyért, ami szép teljesítmény.Féltávnál rakok képeket(ha sikerül)
  • lippet
    Nézegettem a csapatokat, lehet az 5. oszátályban vitézkedő Luton Town lesz a kiválasztott! :]
  • myl0
    Féltávhoz érkezett az NB2 mezőnye. Eddig várakozáson felül teljesít a csapat. Az egyetlen vereségünk a Paks ellen csúszott be, viszont szerencsére ők is botlottak párszor.
    Felipe a hátán viszi a csapatot.
    viszont volt egy komoly sértődése, az miatt, hogy nem igazoltam mellé valami brazil 40 éves kapust akivel állítólag megszokta volna a magyar élet stílust. Elbeszélgettem vele és azóta bekussolt és ontja a gólokat.
    Igazoltam nyáron egy pár bennszülöttet nyáron ők mind alapemberek lettek. Igaz 3 védőm panaszkodik a magyar életvitellel kapcsolatban. Biztos nincs elég oroszlán vagy ilyesmi :D
  • myl0
    Én még a 2010ben kezdtem velük, gondoltam alkotok velük valami maradandót. 10 meccs 10 vereség és good bye. :D
    Emléxem alig volt pénz, sebaj gondoltam majd igazolok ingyenes pléjákat, de valahogy nem akart összeállni a csapat. Sérülések, sértődések stb. Szal nekem óriási csalódás volt annó.
  • Huni92
    BL negyeddöntő, odavágó.
    3-2-re nyertünk a vv-n, elődöntőben a MU jön.
    másik ágon arsenal - bayern.
  • Huni92
    nem olyan biztos, hogy a csapattal van baj...:)
    ez a probléma amúgy, ha nem jönnek az eredmények, vagy meg kell szenvedni értük, akkor szar csapat, szar bírók, szar bajnokság, szar játék, ha viszont nincs baj a csapat teljesítményével, akkor persze a menedzser a király :D
    nem konkrétan neked szól ez, sőt. csak általános megállapítás volt.