104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
CarterScott #69222 Igazából nem vagyok annak híve, hogy túl sok játékosom legyen pl. csatár posztra, mert mint Te is írtad, tényleg sírhatnak... Viszont a teljesítménye elég meggyőző :)
Köszi! -
Ez költői kérdés volt? :) Régebbi CM-ekben simán lehetett halmozni a játékosokat majd jó pénzért túladni rajtuk, de ez az út már mérsékelten járható, könnyen visszaüthet pár sírós játékos. Persze ha backup-nak eljön és úgy érzed hogy később el fogod tudni több pénzért passzolni akkor vedd meg. -
thx, nem sokkal jobb mint kezdésnél, még megfontolom :) -
CarterScott #69219 Manchester City-vel vagyok, nálam van Balotelli, Tévez, Adebayor és Higuaín is. A nyáron érkezik Jan Chramosta, és most felkínálták Luis Suárezt 6785000 euróért...
Szerintetek megvegyem? -
ez volt a 3.éve nálam:
-
Hú, Borini-ről tudnál egy képet tolni? :) Úgy látom nálad nagyon jól tolja, és eljönne simán a Lokiba, kíváncsi vagyok mennyit fejlődött nálad. -
Neoncsoves #69216 elhiszem én. csak nem nekem :D én nagyon fel tudom magamat húzni egy döntetlennel vagy egy vereséggel is akár. úgyhogy hanyagolom az ilyen karriert :))) -
pedig az a játék sava-borsa :)) bár 2. osztálynál lentebb már én se szeretek menni -
Neoncsoves #69214
hát nekem ilyen kiscsapatokhoz nem lenne türelmem :) első szezon elég esélytelen náluk, utána nyáron órákon át böngészhetsz játékos után... nekem nem jön be :) -
Neoncsoves #69213 hát elég kellemetlen amikor a Sevilla felszívja magát a kupadöntőben és megver minket 11esekkel:)
bár elég vicces volt a kupadöntő. CR kihagyta a 11est, pedig egész szezonban 1x sem sikerült ez neki... no mindegy, új szezon új játékosok aztán meglátjuk mi lesz! :D -
hosszú szünet után befejeztem az 5. szezonom a Luton padján,igazolások terén bele húztunk ez a fizu keret és a számla javára ment sajnos. szóval anyagilag katasztrófák vagyunk. szezont végig irányítva félévkor 16pontos előnyünk is volt, simán nyertük.
igazolások:
tab:
keret:
+tarcsiba van még egy két játékos akit nem bírtam eladni pl mifsud aki ugye első szezon óta nálunk játszik -
nagy csapatnál 1-2 döntetlen,vagy esetleg egy meglepetés szerű vereség után hamar lemegy a morál mindenkinél,és ha nincsen jól kidolgozott taktikád,akkor lófaszt se érsz a milliókat érő játékosaiddal...lásd,Milannal fél év után kicsaptak,de ott én voltam a ludas -
Neoncsoves #69210 ja hát a rossz eredmények az elején a gyenge morál miatt voltak. szidtam a játékosokat aztán nem tetszett nekik. persze ezen változtattam és látható is lett a javulás morál terén a későbbiekben. persze döntő meccseken ismét mélyrepülésbe kezdett a csapat. meg a taktika amit leszedtem netről és kicsit átdolgoztam, ahhoz nem a legmegfelelőbb emberek voltak, így lett ez. 1. szezonban egyébként úgy szoktam hogy a spanyol címeket elhozom és a BL-ben elvérzek negyeddöntő-elődöntőnél. Na itt most fordítva lett :) bár most néztem a húzósabb meccseim statisztikáit és volt egy-két eset ahol a szerencse mellém állt. később majd rakok képeket a nagyobb meccseimről (Inter, Barca, Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid) -
Hát nem tudom te mit műveltél de poénból én is toltam egy light-os évet a galaktikusokkal és nagyobb megerőltetés nélküli szezon volt.
Am. nem rossz bár sztem simán nyerhető lett volna minden :D -
Neoncsoves #69208 Real Madrid CF 2010/2011
Igen érdekes szezon volt számomra, mivel az eleje eléggé döcögős volt (pár döntetlen mérkőzés), de év közben és év végén is értek kellemetlenségek. A bajnokságban 2. helyezést értük el (Barcelona 1 ponttal nyert), Spanyol Kupában Sevilla ellen büntetőkkel kikaptunk. Viszont a BL-ben a csoportkörben megszenvedtünk az Interrel, de mégis csoportelsőként távoztunk onnan, majd egészen a döntőig jutottunk amit meg is nyertünk. Többet igazából nem írogatok, képeket linkelnék lejjebb.
Tabella
Nyáron féltávnál az igazolások (2011/2012 szezon előtt)
Meccsek 1.
Meccsek 2.
Meccsek 3.
BL csoportkör
1. kiesési kör
Negyeddöntők
Elődöntők
BL Döntő
Spanyol Liga legjobb játékosa
Ifi igazolás: Cannizzaro
M'Vila
Ifi igazolás: Nicholas Macaluso
Ifi igazolás: Pato
Ifi igazolás: Roberto Marchi
Ifi igazolás: Salvatore Sanna
Szezon legjobb 11 játékosa
Sérülések terén: félúton Benzemat lerúgták, az utolsó 1 hónapra épült fel, illetve Kaká-t lerúgták most szezon végén 6 hónapra (törött láb). Egyelőre tervben van Drenthe, Acuna eladása. Canales-t eddig kölcsön akartam adni, de mivel Kaká kiesik megint egy fél évre, maradni fog Canales most már. Köszönöm hogy megnézted a képet és elolvastad!
-
Hát, 27 ponttal nyertem :P Amúgy én is ilyesmire gyanakszom, csak gondoltam azért rákérdezek.
@Janika114: thx! -
Janika114 #69206 Junius 18-20 vmi ilyesmi. -
kell választani, de ha toronymagas esélyese vagy a bajnokságnak, akkor elvárják a bajnoki címet, és nem tudsz változtatni rajta, az üzenet ezáltal nem válaszköteles. szerintem ezért nem vetted észre, hogy volt a célkitűzés meghatározása :) -
Utley #69204 Új adatbázis,új csapat,egy remek eredmény:)
Salernitana-t néztem ki magamnak,és 2 év alatt sikerült feljutni az első osztályba!!!!Az első szezonom simának tűnt,de a végére a kulcsembereim lesérültek,így csak playoffon keresztül harcoltuk ki a "B" ligába való szereplés lehetőségét.
A második szezonomban a középmezőnyt tűztem ki magam,és a csapatom elé,amit sikerült felülmúlni!
Az utolsó 2 kanyar nagyon durvára sikeredett,mert a tök utolsó Barletta kapusa kivédte a szemem (1-1) és így az utolsó fordulóban nyerni kellett,és a Cesena pontvesztése is szükséges volt a bajnokság megnyeréséhez.Szerencsére az Ascoli megtette azt,hogy lenyomta őket,így elég volt hogy a Padova csapatát megvertük:)
A keretem nagyon öreg(,szóval szükséges a fiatalítás.
Sajna pénz szűkében leszünk,így nagy tervek nem igen lesznek az első osztályban.
Íme a tabella:
Gat mindenkinek!!!!
Én szívesen meglesném az Espanyol bajnokságát,és keretét! -
öö, most toltam le az első szezonomat, nagyban megy a holtszezon és egyszer csak azt veszem észre hogy jó pár millióval megugrott az átigazolási pénzem. Az ideiben nem kell célkitűzést választani vagy csak simán nem vettem észre?? Magyarországon mikor van ez az időpont általában amikor meghatározzák a büdzsét? -
Janika114 #69202 Egy időre félretettem a Lokis karrierem, és kezdtem egyet a Liverpoolal, majd írok beszámolót, de addig is ezt a Chelse elleni meccset eldöntő gólt szeretném megmutatni:
-
mogyipeanut19 #69201 R.C.D. Espanyol 2011-2012
A tavalyi 6. helyezést próbáltam űberelni mondjuk egy BL helyezéssel...Ennek rendje és módja szerint el kezdtem erősíteni a keretet ami szerintem sikerült, érkezett ingyen az ex liverpooli Luis Garcia (nem nagyon tudta magát beverekedni a csapatba) kölcsön érkezett Sandro a Tottenham-tól, Destro az Intertől (év ifi játékosa lett) Sahar visszaérkezett kölcsönből és Jozy Altidor a Villareal-tól 6,75 misiért...
A szezonkezdet egy kicsit meglepett, őszintén szólva nem vártam ilyen jó kezdést, egészen a 10. fordulóig 100%-os volt a csapat. A téliszünet fele elkezdett a csapat visszavenni a teljesítményből de így is az első helyen tudtunk "telelni" szorosan a nyomunkban a városi rivális Barca előtt...A gránátvörös kékekkel hatalmas versenyt vívtunk hol mi volt az 1. helyen hol ők.Végül a szezon végén mi örülhettünk mert a csapat története során először ünnepelhetett bajnoki címet!!
A kupában a negyeddöntők során estünk ki.
Az európa ligában az első helyen jutottunk tovább a csoportból. A negyeddöntőben a Man.City csapatát kaptunk az odavágon Barcelónában sikerült nyernünk a visszavágon pedig x-eltünk a Mancini csapat ellen. Az elődöntőben az Arsenalt kiejtő Aston Villa csapatát kaptuk akik ellen szintén otthol kezdtünk nagy meglepetésre egy sima 4:0-val, a visszavágón kicsit visszavettem a csapatból aminek meg is lett az eredménye 1:0 oda. A döntőben a Liverpool-t kaptuk. Végig tudtam, hogy szinte semmi esélye a csapatomnak a Vörösök ellen, a sajtótájékoztatón is mondtam, hogy ez egy hatalmas eredmény idáig eljutni. Nagy meglepetésre a srácok minden erejüket beleadták végig 110%-ot mutatva egy óriási mérkőzésen sikerült 4:2-re felülkerekednünk a Liverpool gárdáját így sikerült a duplázás.
A csapat legjobbja érzésem szerint Altidor lett a maga 27 góljával. A bajnokság gólkirály 3. helyezettje azonban Luis Garcia lett 17 találattal.
Képes beszámoló lesz,persze csak ha lesz rá igénylő. Köszi hogy elolvastad és gratula mindenkinek... -
Neoncsoves #69200 Új játék, új szezon, új taktika. FM pályafutásomban először nyertem BL-t! :D -
CarterScott #69199 Köszi! -
Neoncsoves #69198 igen, viszont kevesebb időt szán ezáltal a rendes edzésre. -
CarterScott #69197 Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem:
Ha vkinél személyre szabott edzést indítok, mert azt javasolják (pl. gyorsaságot fejlesztő), akkor attól még a rendes edzésben is részesül, amiben a többiek is?
Elég buta kérdésnek tűnhet, de nekem elég fontos lenne :) -
elmaradt bajnoki:
Feyenoord-Groningen 10. percben megszerezzük a vezetést,EGÉSZ MECCSEN nyomunk,percenként dolgozzuk ki a helyzeteket,groningen csak keresi a bogyót,erre a HÜLYEFASZ Jeffrey Bruma nem szabálytalankodik a 86.(!!!) percben a 16oson belül??????!!!!!!! azthittem agyfaszt kapok....meccs stat: lövés 26-3 labda 64-36 köszipuszicsáanyád -
feyenoord első szezon:
bajnokságban 4.-ek vagyunk 10 forduló után,de nekünk csak 8 meccsünk van,így ha hozzuk télen a +2 meccset,akkor elsők vagyunk. kupában a legjobb 32 közt vagyunk,valami suttyók ellen játszunk. EL-ben Tottenham,Besiktas,Dnipro hármassal kerültem össze,eddigi meccseim:
Dnipro-Feyenoord 5-0 7. percben Vlaart leküldik,15. percben már 2-0,40. perc van Haarent leküldik-------Bíró-Feyenoord 1-0
Feyenoord-Tottenham 0-3 természetesen itt se 11 emberrel jöttünk ki a második félidőre,25. percben leküldték Castaignost(állítólag könyökölt szögletnél),utána persze pályán se voltunk------Bíró-Feyenoord 2-0
Besiktas-Feyenoord 2-0 itt már nem forszíroztam a dolgot,U19-ből kijelöltem egy majdnem full keretet,16 főt,és ők játszottak. a felnőtt keretből senki sem ült le még a padra sem. hátralévő 3 meccsre is ezt tervezem,persze 1 gólt azért lőnünk kéne. -
farferi #69194 Vannak kérem a magyar bajnokságban is világsztárok....csak meddig.
-
farferi #69193 És ilyen formával nem sikerült továbbjutni.Akkor megnyerem az EC-t.
-
farferi #69192 -
írd át a kép nevét valami egyszerű ékezet nélküli vacakra -
farferi #69190 Éreztem, ezért csak egy rövid hozzászólást írtam.A noob -nál ilyesmit írt ki:XML ERROR: Invalid character at line 1,ezért próbáltam ismét image-el. Bocs, nem fogok szemetelni. -
farferi #69189 Nos, így állunk a harmadik év őszi szezonja végén.Semmi különös csak gondoltam megmutatom.
-
1. meccs
Feyenoord-Dinamo 2-0 Biseswar,Castaignos -
3. bajnoki
Feyenoord-Ajax 2-0 Vlaar,Wijnaldum -
EL-ben a Dinamo Zagrebet kaptuk,nehéz lesz -
első bajnoki:
Feyenoord-Heracles 4-1 Leerdam,Biseswar,Wijnaldum,van Haaren
érdekesség,hogy a 23. perctől emberhátrányban játszunk,mert Vlaart kiküldte a bíró. -
Nem esküdnék meg rá, de tavaly nekem asszem eljött a Lokiba. Az alap értékei nem voltak túl acélosak, de persze a potenciálja 800 csillagos volt. Sajnos az a karrierem félbemaradt, pedig volt ott Luc mellett még Kramaric-om, meg Verratti-m is, már a második szezonra. Az FM11-es első szezonom nemsokára befejeződik, és idén sajnos inkább csak öregeket tudtam hozni akik jók. Még nem tudom hogy jó ötlet volt -e
de Koller is jön hozzám nyáron. 38 de értékei alapján nb1-ben remélem 10 gól felett fog termelni. Aki még nagyon jó vétel volt az Toni Kallio. Este rakok majd képeket az első szezonról.
-
Castaignos hosszabbított!! Chelsea,MU,Barca,Real is kérdezgette az árát,mindig rejecteltem,és hálistennek ő is maradni akar! 10 millió alatt nem eladó.