A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mogyipeanut19 #69201 R.C.D. Espanyol 2011-2012
A tavalyi 6. helyezést próbáltam űberelni mondjuk egy BL helyezéssel...Ennek rendje és módja szerint el kezdtem erősíteni a keretet ami szerintem sikerült, érkezett ingyen az ex liverpooli Luis Garcia (nem nagyon tudta magát beverekedni a csapatba) kölcsön érkezett Sandro a Tottenham-tól, Destro az Intertől (év ifi játékosa lett) Sahar visszaérkezett kölcsönből és Jozy Altidor a Villareal-tól 6,75 misiért...
A szezonkezdet egy kicsit meglepett, őszintén szólva nem vártam ilyen jó kezdést, egészen a 10. fordulóig 100%-os volt a csapat. A téliszünet fele elkezdett a csapat visszavenni a teljesítményből de így is az első helyen tudtunk "telelni" szorosan a nyomunkban a városi rivális Barca előtt...A gránátvörös kékekkel hatalmas versenyt vívtunk hol mi volt az 1. helyen hol ők.Végül a szezon végén mi örülhettünk mert a csapat története során először ünnepelhetett bajnoki címet!!
A kupában a negyeddöntők során estünk ki.
Az európa ligában az első helyen jutottunk tovább a csoportból. A negyeddöntőben a Man.City csapatát kaptunk az odavágon Barcelónában sikerült nyernünk a visszavágon pedig x-eltünk a Mancini csapat ellen. Az elődöntőben az Arsenalt kiejtő Aston Villa csapatát kaptuk akik ellen szintén otthol kezdtünk nagy meglepetésre egy sima 4:0-val, a visszavágón kicsit visszavettem a csapatból aminek meg is lett az eredménye 1:0 oda. A döntőben a Liverpool-t kaptuk. Végig tudtam, hogy szinte semmi esélye a csapatomnak a Vörösök ellen, a sajtótájékoztatón is mondtam, hogy ez egy hatalmas eredmény idáig eljutni. Nagy meglepetésre a srácok minden erejüket beleadták végig 110%-ot mutatva egy óriási mérkőzésen sikerült 4:2-re felülkerekednünk a Liverpool gárdáját így sikerült a duplázás.
A csapat legjobbja érzésem szerint Altidor lett a maga 27 góljával. A bajnokság gólkirály 3. helyezettje azonban Luis Garcia lett 17 találattal.
Képes beszámoló lesz,persze csak ha lesz rá igénylő. Köszi hogy elolvastad és gratula mindenkinek...