104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• king82
    Volt olyan mikor a Schalke kereset meg és éppen a tabella 5. helyén voltak na ott például a morál jó volt csak valamiért engem akartak. Nemet mondtam de nem is cserélték le a vezetőjüket.
  • bakkerman
    ez baromság,ha egy csapatnál ott van hogy manager helyzete instable,akkor lehet jelentkezni,bár akkor általában egy mentálisan hulladék csapatot veszel át,mivel ugye nem megy nekik,ezért inog a pad az edzőjük alatt
  • king82
    Jó reggelt!

Hát erre nincs jó magyarázat mert én a Düsseldorf (2. osztály) managere vagyok és a német bajnokságból (1. osztály) már sokan megkerestek, hogy mennyek hozzájuk. Idővel téged is megkeresnek más csapatok is, kiugró eredmények sokat segítenek. De jelentkezni csak ha lemondott az vezetőjük akkor tudsz.
  • lippet
    Szerintem nem fognak megkeresni. Ha kirúgják/visszavonul az edző (nálam 2013 nyarán, azaz most mondott le Wenger, Fergusson), akkor tudsz jelentkezni a munkára.
  • bakkerman
    naggggyooon tud a srác
  • Forza Italia
    Tottenham edzője vagyok jelenleg. 3 éve. Mi alapján keres meg egy nagyobb klub??? Barca, Real stb.
  • karajjj
    _AS:DF_:ASD_FSDF
  • geo91
    :DDDDD
  • Janika114
    Majdnem eljátszottuk az Arsenal-Newcastle-t :D
  • lippet
    Football Manager 2011 Wonderkids
  • Huni92
    Almería - Vándorkarrier 3. állomás - 2011 december - 2012 július - Liga Adelante

Azzal kezdem, hogy igen komolyan benéztem, mert azt hittem, a Primeraban áll a 17. helyen a csapat, de csak akkor vettem észre, hogy bizony másodosztályba szerződtem, amikor már a játékosokat vizslattam.
    A 16. forduló után vettem át a csapatot, 18. helyen álltak akkor, ahhoz képest, hogy a média az 5. helyre várta őket előzetesen. Januárban volt egy kis vérfrissítés, és szerényen kijelenthetem, hogy belenyúltam a jóba, minden igazolásom meghatározó játékossá vált rögtön az elejétől kezdve. 26 bajnoki meccsen 17 győzelem, 7 döntetlen és 2 vereség az, amit fel tudok mutatni. Ha nem balfaszkodjuk el a simán nyerhető meccseket, még osztályozót sem kellett volna játszanunk. A végére egy kicsit leeresztettünk, de végül is belefért, mert előtte jobban jöttünk fel, mint a talajvíz.
    Ez a menetelés az 5. helyre volt elég a végén. Osztályozót játszottunk az Elchevel, 5-2 lett összesítésben, majd a Betis álmait romboltuk le egy laza 5-3-as összesítéssel. Kicsit sajnáltam is őket, olyan gólokat lőttünk, ami a mesében sincs ^^
    Itt pedig
    megtekinthetitek a nem túl bő keretet, amivel végigszlalomoztunk a bajnokságon.
    Szimpatikus ez a csapat, még egész biztosan maradok itt, elvégre valakinek el kell kennie a Barca száját.
  • farferi
    Barca,Porto,Lorient...nem tetszik de hát ez van.
  • farferi
    Így még nem jutottam be a bl-be.Debrecen negyedik évad.Red star ellen ki-ki meccs összesítésben 8-1.Öröm, bódogság.
  • Huni92
    az szép. meg a kombináció se lehetne rosszabb szerintem, 1 kapuralövés, 2 gól, egyik ráadásul a hosszabbításban. talán ha tizenegyesből született volna, akkor lenne brutálabb :D

1. Tenerife - 75 pont
    2. Gimnástic 75 pont
    3. Betis 75 pont
    4. Almeria 70 pont
    5. Levante 68 pont
    6. Elche 67 pont

mindez 3 meccsel a bajnokság vége előtt. a násticcal még játszunk. egyébként simán meglehetne az a 2. hely, ha nem balfaszkodjuk el 2-3 meccsünket is, amelyek abszolút a nyerhető kategóriába tartoztak.
  • Forza Italia
    thx
  • zorrobomber
    nem üvöltésnek szántam, bannerből másoltam, ennyi :)
    első vereségem a bajnokságban idén
  • bakkerman
    googlebe beírod wonderkid,és kiad pár srácot
  • Darthmushroom
    mikor jön már az új patch???:O
  • DONGUBA
  • Terminátor14
    Football Manager.
  • Forza Italia
    Srácok van olyan program amivel csodagyerekeket lehet felfedezni???
  • Utley
    Vajon nagyon mellé foghatok ha valamelyikre bízom az U19-es csapatom?:)
  • king82
    Jó reggelt!

Csak elnéztem a méretezést azért nem kell üvölteni. Emil kapcsolatban köszönöm a tanácsodat, gondolkodok mit is tegyek és minden lehetőséget mérleglek.
  • penge96
    Ilyen sem volt még velem, 18 meccse veretlen a csapat (Arsenal). 14 győzelem, 4 döntetlen
  • zorrobomber
    A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel!

Emilnél érdemes lehet megnézni mennyit volt sérül. Én ilyen 6-7es natural fitness-el csak akkor veszek játékost ha tényleg irgalmatlan jó a többiekhez képest, plusz legyen magas az eltökéltsége és munkabírása is, mert akkor gyorsabban felépül az esetleges sérülésekből, és a kihagyott meccsek miatt talán kevésbé ingadozik a teljesítménye.
  • king82
    Most kaptam a friss információt:

Ilyen viszont nem szoktam kérdezni, de most kíváncsi vagyok. Ti mit szóltok hozzá: Emil ?
  • king82
    Jó reggelt!

Remélem utána meg elvitték a diliházba. Ezt az elme beteget.
  • eZo
    nem mára ígérték a patchet az átigazolásokkal ?
  • Darthmushroom
    eddig:

komolyabb meccsek: city 0:2 Mu
    arsenal 0:0 Mu úgy h a meccs végén már cska 8 voltunk a pályán piros lap és két sérülés miatt
    másik döntetlen a sunderland ellen van
  • Neoncsoves
    ne FMezzetek sokat mert így jártok

• zorrobomber
    Igen, ezek a legfontosabbak, de a mentális képességek határozzák meg hogy ki is tud használni egy 20as fizikoterápia skillt. Ha emellett 2 a determination meg a displicine akkor nem ér semmit :)
  • farferi
    Tiszta Linbergh
  • Huni92
    Internacional - Vándorkarrier, 2. állomás - 2011. július-december

Akkor vettem át a csapatot, amikor a Libertadores Kupa elődöntőjének odavágóján 1-4-es vereséget szenvedtek a Palmeirastól. A visszavágón sikerült 3-0-ra nyerni, idegenben lőtt több góllal mentünk a döntőbe. Ott a szintén brazil Corinthians ellen csaptunk össze, és Roberto Carlos szerencsétlenkedéseinek hála az első meccset 1-0-ra, a másodikat 5-0-ra nyertük meg. Ez ugyebár azt is jelenti, hogy kvalifikáltuk magunk a Klub VB-re, de erről később.

A bajnokságban igen hamar feltornáztuk magunkat a top3-ba, Sóbis az első két hónapban 7 hetet volt sérült, de aztán összeszedte magát, gólkirály lett, és megnyertük a bajnokságot is. Giuliano kidőlt valamikor júliusban, és december elején épült fel a lábtöréséből. Sajnáltam, mert nagy skill a gyerek.

Közben az egyik figyelőm talált egy sárkánytejen nevelkedett kölyköt, akit rögtön meg is vettem 2,2 millió euróért, de mivel még ifi, nem játszhat tétmeccsen. Nopara, azt mondja az FM róla, hogy a következő Ronaldo lehet, úgyhogy majd ha betöltötte a 18-at, átviszem Európába.

Klub VB: elődöntőben 2-0 a Toluca ellen, majd jött a döntő a Manchester United ellen. A meccs előtt ajánlott szerződést az Almeria, 1 hetes halasztást kértem, megkaptam, így én irányíthattam a csapatot a döntőben. Végül 2-1-re nyertek az angolok, de hosszabbításra volt szükség. Ami kicsit baszta a csőröm, hogy a MU-ban Anders Lindergaard 3. számú kapusként világklasszis teljesítményt nyújtott a kapuban.

Bajnoki tabella
    Stat
    Adilson a 15 éves suhanc.

Repülök Spanyolországba 17. helyen van az Almeria.
  • Huni92
    nem szar :o
  • lippet
    Közben a 2012-es év díjazottjai:

#69411 Nálam is Messi nyer állandóan:
  • lippet
    J. C. Laffitte: Monaco --> Benfica (3 millió) --> Chelsea (16 millió)
  • farferi
    Áhhh, aki jó lenne már leszerződött Európába.Keresgélhetek tovább.
  • Janika114
    Gyurónál a fizikoterápiát szoktam nézni, játékos figyelőnél pedig a judging player ability és judging player potential számít tudtommal legtöbbet.
  • geo91
    volt, hogy a fél Honvédom onnan volt anno...
  • geo91
    elefántcsontpart