A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Almería - Vándorkarrier 3. állomás - 2011 december - 2012 július - Liga Adelante
Azzal kezdem, hogy igen komolyan benéztem, mert azt hittem, a Primeraban áll a 17. helyen a csapat, de csak akkor vettem észre, hogy bizony másodosztályba szerződtem, amikor már a játékosokat vizslattam.
A 16. forduló után vettem át a csapatot, 18. helyen álltak akkor, ahhoz képest, hogy a média az 5. helyre várta őket előzetesen. Januárban volt egy kis vérfrissítés, és szerényen kijelenthetem, hogy belenyúltam a jóba, minden igazolásom meghatározó játékossá vált rögtön az elejétől kezdve. 26 bajnoki meccsen 17 győzelem, 7 döntetlen és 2 vereség az, amit fel tudok mutatni. Ha nem balfaszkodjuk el a simán nyerhető meccseket, még osztályozót sem kellett volna játszanunk. A végére egy kicsit leeresztettünk, de végül is belefért, mert előtte jobban jöttünk fel, mint a talajvíz.
Ez a menetelés az 5. helyre volt elég a végén. Osztályozót játszottunk az Elchevel, 5-2 lett összesítésben, majd a Betis álmait romboltuk le egy laza 5-3-as összesítéssel. Kicsit sajnáltam is őket, olyan gólokat lőttünk, ami a mesében sincs ^^
Itt pedig
megtekinthetitek a nem túl bő keretet, amivel végigszlalomoztunk a bajnokságon.
Szimpatikus ez a csapat, még egész biztosan maradok itt, elvégre valakinek el kell kennie a Barca száját.