A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Internacional - Vándorkarrier, 2. állomás - 2011. július-december

Akkor vettem át a csapatot, amikor a Libertadores Kupa elődöntőjének odavágóján 1-4-es vereséget szenvedtek a Palmeirastól. A visszavágón sikerült 3-0-ra nyerni, idegenben lőtt több góllal mentünk a döntőbe. Ott a szintén brazil Corinthians ellen csaptunk össze, és Roberto Carlos szerencsétlenkedéseinek hála az első meccset 1-0-ra, a másodikat 5-0-ra nyertük meg. Ez ugyebár azt is jelenti, hogy kvalifikáltuk magunk a Klub VB-re, de erről később.

A bajnokságban igen hamar feltornáztuk magunkat a top3-ba, Sóbis az első két hónapban 7 hetet volt sérült, de aztán összeszedte magát, gólkirály lett, és megnyertük a bajnokságot is. Giuliano kidőlt valamikor júliusban, és december elején épült fel a lábtöréséből. Sajnáltam, mert nagy skill a gyerek.

Közben az egyik figyelőm talált egy sárkánytejen nevelkedett kölyköt, akit rögtön meg is vettem 2,2 millió euróért, de mivel még ifi, nem játszhat tétmeccsen. Nopara, azt mondja az FM róla, hogy a következő Ronaldo lehet, úgyhogy majd ha betöltötte a 18-at, átviszem Európába.

Klub VB: elődöntőben 2-0 a Toluca ellen, majd jött a döntő a Manchester United ellen. A meccs előtt ajánlott szerződést az Almeria, 1 hetes halasztást kértem, megkaptam, így én irányíthattam a csapatot a döntőben. Végül 2-1-re nyertek az angolok, de hosszabbításra volt szükség. Ami kicsit baszta a csőröm, hogy a MU-ban Anders Lindergaard 3. számú kapusként világklasszis teljesítményt nyújtott a kapuban.

Bajnoki tabella
    Stat
    Adilson a 15 éves suhanc.

Repülök Spanyolországba 17. helyen van az Almeria.