104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #70827 csak akkor játszhat nálad, ha kap munkavállalásit, ha elutasítják, fellebbezhetsz, ha akkor is elutasítják, akkor baszhatod... -
nem kap munkavállalásit :D -
csak egy kérdés:
angol Premier ligában milyen szabályok érvényesek EU-n kivüli játékos szerzödtetésére? -
Barca ellen:
-
Novo10 #70823 Hello, elővettem újra a 07-es játékot és egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet "huge" arcképeket betenni? Mármint az a gond, hogy nem fér bele a keretbe a teljes kép... régen pedig sikerült megoldani ezt valahogy. Hátha emlékszik még valaki erre :)
A segítséget előre is köszi! -
Sziasztok!
Már rég nem írtam ide, mert lusta vagyok!
Napolival játszok, már 5 éve.
Ömlengeni nem akarok, azthiszem, a magam képére formáltam a csapatot, és most már a világon akárkit van esélyünk legyőzni. Cavani egy állat. A csapatnak eddig 2 bajnoki cím, egy olasz kupa, és egy szuperkupa győzelem jött össze.
A képek:
Csapat
Cavani
2012-2013
2013-2014
-
Elkezdődött a 2. szezonom a fulhamnél. Az előző évi jó teljesítmény után szerződést hosszabbítottak velem. A vezetőség nagy célokat tűzött ki. Ezért bővítették a stadiont és adtak 80m igazolásokra. Szerencsére sikerült olyan embereket olcsón megszereznem akikért azt hittem h 20-30m kell fizetnem.
Szóval az érkezők listája:
Shawcross 5m
Moussa Sissoko 11m
Akinfeev 15m
Hazard 11m
Rodwell 8m
Neymar 16m
Richards 4.5m
Felipe Melo 3.2m
Dentinho 5.3m
Bernardo 7.5m
összesen: 86.5m,- eladásokból 30m jött be.
Ezekkel az erősítésekkel a bajnokságba egy BL helyezés a cél. El ban pedig addig megyünk amíg lehet.
-
Kivertük a PSG-t, kettős győzelemmel (2-1, 4-3), megkaptuk a Poolt. Rápihentünk a meccsre, a tartalékok játszottak a psg elleni meccs óta, de nem számítottam így sem sok jóra. Kép a meccsről A vkp-m gólja. -
M'Villa-t én is leigazoltam volna (talán a Rennesnél játszik kezdetben), de a chilei Vidal-t feleannyiért tudtam elhozni, és értékével ellentétben eléggé rossz formát mutatott Madridban, így biztos voltam benne, hogy jó üzletet kötök vele. M'Vila azóta a Real-ban szárnyal, de úgy néz ki hogy a City le fogja igazolni. -
Azt lefelejtettem, hogy Balotelli 2 sikeres szezont zárt nálam, azonban a végére összeveszett velem úgy, hogy átadólistára tetette magát. Kénytelen voltameladni, pedig tökéletes JSZKP volt. Porto-nak adtam oda 15Mért (10 ért hoztam a City-től elégedetlenkedő kedvében), azonban 1 évig kellett fizetnem heti 30e fontot.
-
Jó estét!
Én ritkán szoktam írni, inkább olvasom a fórumot. Minden évben kezdtem egyet a York City-vel, de idén, a 11-es résznél kivételt tettem, és csak a MU-val haladok. Van amikor van időm játszani, van amikor nem. Így pár hónap alatt tudtam le 6 szezont.
2010.08.08. Ekkor vettem át az irányítást Ferguson-tól.
2015.11.23. Jelenleg itt tartok...
-Ez idő alatt sikerült minden évben (5db) bajnoki címet ünnepelnem.
-A BL-t 2011-ben (Arsenal ellen), 2015-ben (Real Madrid ellen) megnyernem. Köztes időszakokban volt hogy a 16 legjobb között búcsúznom kellett.
-1 FA kupa győzelem a Stoke ellen.
-UEFA Super kupát 2011-ben és '15-ben is el tudtam hódítani a Juventus és a Bayern előtt.
-2011-ben Sao Paolo ellen behúztam a Klubvilágbajnokság kupáját.
-Liga kupa : 2 arany 2 ezüst
-Community Shield : 4 arany 1 ezüst
-U-18as kupa minden évben meglett a fiataloknak, a bajnokság pedig 4x. Ugyanez mondható el a tartalékokról is bajnokság terén.
Sikerült pár kupát begyűjtenem, és 5 év alatt mindössze 2x nyúltam bele nagy változtatással a taktikába. Persze minden évben kellett finomítanom rajta, de 1-2 évet leszámítva sikerült minden évben magabiztosan letudnom a meccseket.
Dzsudzsák a kezdetektől fogva kezdő nálam, 5 millióért hoztam, most 11,250M Font az értéke, és 29éves lesz hamarosan. Durva, de meghatározó játékosom, 2 BL győzelmem során meccs embere volt, és szerzett 1-1 gólt mindegyiken. Pedig bajnokságban inkább az aszisztokkal büszkélkedhetett (bár az évi 4-8 gól meg volt).
Csatársor: Hernandez 20-30 gólokat termel évente (22,75M Font), Lukaku -nak (9,25M font) 1 nagyon jó idénye volt (29 gól), azóta valahogy nem jönnek a gólok tőle. Babacar 2 éve van nálam (11,25-ért igazoltam, és most 24,25M fontot ér), de már most 8+ az összeátlaga. Meccs/gólarány= 1,19
Rooney-t kölcsönadtam (7,5Mfont) 2015-ben a Tottenham-nek, mivel cserepadra szorult, de sajnos 29 évesen még a Tottenhamben sem megy neki. Ibra-t ingyen igazoltam 2 évre, úgymond kiegészítő emberként.
Középpályássor: Dzsudzsi alap kezdő, egyenletes formában játszik. Agüero (45M fontért jött, most 26,5M) is hasznos a csapat számára, igaz kellett 1 év mire beilleszkedett rendesen. Pastore idén jött hozzám ingyen (értéke 28M angol font), de számtalanszor lőtt meccsdöntő gólt. Snejdert tavaly igazoltam le (11M fontért, 31 éves, és 8,5-re csökkent), és egyből 7,56-os átlagot produkált. Óriási távoló bombái voltak. Talán pastore lő rendszeresen 20-30ról gólokat, mint annak idején Scholes :)
Nani és Valencia kiegészítő emberek, ám Vale kezdetekben tökéletes irányító volt középen. Minden évben kipróbáltam fiatalokat az u18ból, azonban most érett be 2 4,5 csillagos VKP, így a chilei Vidal-nak konkurenciái lettek (Real-ból hoztam el csalódottan 7,5M fontért, most 14,5M az értéke, és nagyon hasznos VKP).
Lassana Diarra tökéletes kiegészítő VKP és JHV KH poszton is. Ingyen igazoltam!!!
Jack Wilshere jön az Arsenalból 10M fontért kiegészítő embernek. Előnye, hogy angol és Valencia helyett tökéletesen elfér kiegészítő emberként... ja és fiatal is!
Védők: Rafael és Fabió beérett. Utóbbi később, de mindkettő kulcsjátékos lett! Értékük 12-16M font között stagnál. Középen Evans (8,5M), Subotic (12,75M) és a kihagyhatatlan Vidic (6,5M), aki igaz már 33 éves, de még mindig alapember. Idény végénmegválok Subotic-tól, mert leigazoltam év végére az Everton-ból az angol VKP-KH - JACK RODWELL-t (28M font-ért), mivel próbálok angolosítani. Rio Ferdinand tavaly évvégén vonult vissza, de biztosítottam neki edzői munkát a szakmai stábban Giggs, Phil Neville, Scholes, Van der Sar mellé.
Kapus: Van der Sar visszavonulása után leigazoltam sok pénzért (18M) Asenjo-t az At Madridtól, mivel sérült volt a csere kapusom is, és szükségem volt egy fiatal tálentumra. 2-3 évig be is vált, azonban sokszor potyázott, így jöhetett De Gea (20M) (rá pár hónapra pedig "real time" is megvalósult :-)). Ő jelenleg megbízhatóan véd, jól szervezi a védelmet, pontosan ad ki. Sokszor bravúrral védi a 11-eseket is. Csere per pillanat Stekelenburg (ingyen), illetve Jack Butland fiatal angol tehetség (7,5M) - most jön télen.
Idén már kicsit frissíteni akartam a karrieremben, így mindenképp el akartam igazolni egy angol alacsonyabb csapathoz, vagy egy magyar csapathoz. Adott is volt a lehetőség idén októberben a Leeds kispadján, azonban a jelentkezésemet visszadobták, mondván egy másik szakemberben bíznak. Hírneve persze kétes :)
De nem is bánom, hisz folytathatom a karrier előtt elhatározott menetelésemet (a UNitedben bekerüljek a legendás személyek névsorába, és én legyek a legsikeresebb manager a világon).
Magyar válogatott irányítását át venném, de egervári nem óhajt visszavonulni. Így per pillanat az Angolokat juttattam ki az EB-re (magyarok is kijutottak!!!), és remélem több sikert érek el velük, mint előzőleg a spanyolokkal (legjobb 8 között kiestem, pedig csoportmeccsek veretlenül, óriási fölénnyel nyertem).
További jó játékot mindenkinek! :) -
60m euro-s kivásárlási ár :D -
kezdtem egyet a dinamo zágrábbal nemrég.
Téli szünet van éppen (december közepétől február közepéig), a bajnokságot vezetjük 17 kör után 5 pont előnnyel.
A BL csoportkörébe bejutottunk, Inter, Tottenham, Valencia csoport, köszipuszi. Szerencsénkre a Valencia oltári gyenge volt (7-2 a tottenham ellen pl), és egyszer megvertük őket, meg egyszer x-eltünk az angolokkal, így 4 pont elegendő volt a 3. helyhez.
EL-ben majd a PSG, továbbjutás esetén a Pool vagy AtMa jöhet.
A nyáron főképpen védőket vettem, most viszont beújítottam egy Mchedlidzét. Augusztusban még nem akart jönni, most már igen. Lejárt volna amúgy a szerződése, de azt nem tudtam megcsinálni, hogy fél évre kölcsön vegyem és még ingyen le is igazoljam, így inkább megvettem.
Sorra jönnek az ajánlatok a nagy(obb) csapatoktól Vrsaljkoért, Badeljért, Ibánezért, de egyelőre nem sírnak, és aláírták a 60 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmazó szerződéseket.
Kép az igazolásokról -
ez a cavani nem normális az fm-be :O:O kezdtem a napolival és csak pislogok
el selejtező első meccs nordsjaeland (dán) 6gól visszavágó 1gól
majd bajnoki inter ellen 1,brescia ellen 2,cesena ellen 0, bari ellen 2,lecce ellen 1,parma ellen 1
közbe még el dinamo tirana ellen 5, ath. madrid ellen 2gól
összesen 10m 21gól. válogatottba ahol nem irányítok 5m 5gól -
Jó reggelt!
Egy kicsi off most néztem mikor betöltöttem a játékot és megnéztem a Paksi FC játékos állományát, hogy az egyik haverom is benne van a csapatba pedig addigra már eligazolt. Most már át is megyek on ba:
Elég sok mindent és mindenkit töltöttem be, de végül a megszokott német honba választottam magamnak csapatot így a Dresdeni fiúkkal kezdtem el a játékot. A célkitűzés nem másabb mint a valóság is felkerülni a másodosztályba. -
Neoncsoves #70812 ja és persze a Sevilla ellen győztem, így BL-t is nyertem első félévemben a csapattal. -
Neoncsoves #70811 mivel bannolva voltam, ezért nem tudtam elújságolni mi történt :) Nos a Real Madriddal 2013ban nem mentek túl jól a dolgok télen, 3 vesztes meccs után magamtól lemondtam. Pár nap múlva február 6-án kaptam egy ajánlatot a Man City-től, 4. helyen álltak 3 ponttal voltak lemaradva az első helyezettől aki nem más volt mint a Liverpool. Célom fél év alatt a PL megnyerése volt illetve BL-ben minél messzebb jutni. Elsőként a személyzetemet néztem át, nagyjából rendben is volt, viszont voltak egyes emberek akik a Real Madridtól leléptek amint lemondtam. Őket szépen elhoztam Man Citybe, majd a gyenge edzőket és figyelőket elküldtem a klubtól. Rengeteg a pénz, tehát a fejlődést semmi sem gátolja meg.
Kicsit félve fogadtak a Man City szurkolók illetve a játékosok se nagyon örültek az edzőváltásnak, én pedig azon munkálkodtam hogy minél előbb fordítsak ezen a helyzeten. Év végéig megvertem a Liverpool-t, a Chelseat, a Real Madridot, persze egyiket sem olyan sok góllal, de azért sikerült. BL-ben döntőig jutottam ahol a Sevillaval ütköztem meg, míg az elődöntőben a Real Madriddal. Hazai pályán Madrid ellen szívtam, de a fiúk mindent megtettek idegenben és idegenbeli gólokkal behúztuk a meccset. Kupát is nyertünk, PL-t is megnyertük 7 ponttal. Fél év alatt szerintem azért nem volt rossz munka ez. Keresgéltem új játékosokat, de akikre szükségem volt azok a Real Madridnál voltak. M'Vila-t 3 millióért el is hoztam Yaya Touré helyére aki már 31 éves... Csatár posztra pedig elhoztam Miguel Goux-ot (generált játékos) aki 21 éves és nagyszerű játékos és remek értékei vannak és a legjobb az egészben hogy kedveli szerény személyemet, így a szerződésben megállapodni nem volt nagy munka. A következő szezonnal még várok kicsit, de mindenképp jelentkezni fogok az eredményekkel! Ja és ez egy olyan Man City, ahol nevesebb játékosok közül csak Hart, Hazard, Hamsik. Tevez már a Madridnál tevékenykedik, tehát csatárposztra volt 2 olaszom meg Adebayor és Suarez. Adebayor ahhoz képest hogy aránylag gyenge értékekkel rendelkezik, rengetegszer húzott ki a szarból :) -
jo a hatter:D -
-
Vége az első szezonomnak a Fulhamba.
Liga kupa
FA kupa
-
karajjj #70807 én úgy tudom, hogy ez így van -
ma is okosabbak lettünk, köszi :) -
külföldi fórumon ezt találtam:
D = Goalless draw
X = Score draw
ez a legvalószínűbb -
én se tudtam biztosra soha, arra tippeltem magamban mindig hogy megkülönbözteti az idegenbeli ikszet és az otthonit, de hogy melyik-melyik azt nemtom :) -
Lenne egy hülye kérdésem, de vesszek meg nem értem:
Amikor megjelenik a töltő ablak szokott statisztikákat kiírni pl.: Away form: WWXWD
W
D
L
ez a három egyértelmű
De mi az X? -
Próbáld meg megtalálni a csapatodhoz/bajnoksághoz/játékosok képességeihez legjobban illő taktikát és élvezd a játékot! :) -
szigi14 #70801 háát én nem tudom mit rontok el ennyire..de az elvileg sokkal gyengébb csapatok sorra vernek el 3-4 góllal :( -
ami ugye nem jelent semmit csak mondom :) -
ráadásul nekem még sosem fogadták el -
nem minden visszavonulóban lévő játékosnál kínálja fel a gép ezt az opsönt -
ott kell annak lennie de nem minden jatekosnal lehet beszelni rola -
karajjj #70796 akkor nem tudom, az előzőekben benne volt ez a lehetőség, az ideiben még nem volt visszavonuló játékosom, de biztos van itt olyan kolléga, aki tudni fogja -
de hol-hogy? interaction résznél nemtalálok ilyen fület,egyetlen játékosomnál sem,egyetlen csapatomnál sem. pedig már vagy 50-60 alkalommal ránéztem :(
-
karajjj #70794 beszélhetsz vele erről, de csak egyszer -
hogy tudok meggyőzni egy játékost hogy ne vonuljon vissza,vagy legalább maradjon még egy évig? -
karajjj #70792 nem a hatékonyságán ront, hanem lehet, hanem a játékosokat zavarhatja össze -
Ha sűrűn váltogatom a felállást az ront a taktika hatékonyságán?
Van, hogy két csatárral játszom, és van, hogy eggyel. -
Villa, Torghelle, Messi ^^ -
én még régebbi fm-ekben ha unatkoztam,azzal szórakoztam hogy kezdtem egy nagy csapattal,és a kapuba meg a csatársorba beraktam 1 NB1-es játékost (:DDD),és ugyanúgy mentelni lehetett a kupákban és a bajnokságban is. már nem is tudom kiket igazoltam,de elég vicces volt -
Jó reggelt!
Szerintem is fölösleges használni. Különben meg a csapatod taktikájától is függ, hogy kit éri meg hozni a csapathoz. Egy gyenge csatári is onthatja a gólokat ha jó a kiszolgálás és fordítva is igaz. De ez csak az én meglátásom.