A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Jó estét!
Én ritkán szoktam írni, inkább olvasom a fórumot. Minden évben kezdtem egyet a York City-vel, de idén, a 11-es résznél kivételt tettem, és csak a MU-val haladok. Van amikor van időm játszani, van amikor nem. Így pár hónap alatt tudtam le 6 szezont.
2010.08.08. Ekkor vettem át az irányítást Ferguson-tól.
2015.11.23. Jelenleg itt tartok...
-Ez idő alatt sikerült minden évben (5db) bajnoki címet ünnepelnem.
-A BL-t 2011-ben (Arsenal ellen), 2015-ben (Real Madrid ellen) megnyernem. Köztes időszakokban volt hogy a 16 legjobb között búcsúznom kellett.
-1 FA kupa győzelem a Stoke ellen.
-UEFA Super kupát 2011-ben és '15-ben is el tudtam hódítani a Juventus és a Bayern előtt.
-2011-ben Sao Paolo ellen behúztam a Klubvilágbajnokság kupáját.
-Liga kupa : 2 arany 2 ezüst
-Community Shield : 4 arany 1 ezüst
-U-18as kupa minden évben meglett a fiataloknak, a bajnokság pedig 4x. Ugyanez mondható el a tartalékokról is bajnokság terén.
Sikerült pár kupát begyűjtenem, és 5 év alatt mindössze 2x nyúltam bele nagy változtatással a taktikába. Persze minden évben kellett finomítanom rajta, de 1-2 évet leszámítva sikerült minden évben magabiztosan letudnom a meccseket.
Dzsudzsák a kezdetektől fogva kezdő nálam, 5 millióért hoztam, most 11,250M Font az értéke, és 29éves lesz hamarosan. Durva, de meghatározó játékosom, 2 BL győzelmem során meccs embere volt, és szerzett 1-1 gólt mindegyiken. Pedig bajnokságban inkább az aszisztokkal büszkélkedhetett (bár az évi 4-8 gól meg volt).
Csatársor: Hernandez 20-30 gólokat termel évente (22,75M Font), Lukaku -nak (9,25M font) 1 nagyon jó idénye volt (29 gól), azóta valahogy nem jönnek a gólok tőle. Babacar 2 éve van nálam (11,25-ért igazoltam, és most 24,25M fontot ér), de már most 8+ az összeátlaga. Meccs/gólarány= 1,19
Rooney-t kölcsönadtam (7,5Mfont) 2015-ben a Tottenham-nek, mivel cserepadra szorult, de sajnos 29 évesen még a Tottenhamben sem megy neki. Ibra-t ingyen igazoltam 2 évre, úgymond kiegészítő emberként.
Középpályássor: Dzsudzsi alap kezdő, egyenletes formában játszik. Agüero (45M fontért jött, most 26,5M) is hasznos a csapat számára, igaz kellett 1 év mire beilleszkedett rendesen. Pastore idén jött hozzám ingyen (értéke 28M angol font), de számtalanszor lőtt meccsdöntő gólt. Snejdert tavaly igazoltam le (11M fontért, 31 éves, és 8,5-re csökkent), és egyből 7,56-os átlagot produkált. Óriási távoló bombái voltak. Talán pastore lő rendszeresen 20-30ról gólokat, mint annak idején Scholes :)
Nani és Valencia kiegészítő emberek, ám Vale kezdetekben tökéletes irányító volt középen. Minden évben kipróbáltam fiatalokat az u18ból, azonban most érett be 2 4,5 csillagos VKP, így a chilei Vidal-nak konkurenciái lettek (Real-ból hoztam el csalódottan 7,5M fontért, most 14,5M az értéke, és nagyon hasznos VKP).
Lassana Diarra tökéletes kiegészítő VKP és JHV KH poszton is. Ingyen igazoltam!!!
Jack Wilshere jön az Arsenalból 10M fontért kiegészítő embernek. Előnye, hogy angol és Valencia helyett tökéletesen elfér kiegészítő emberként... ja és fiatal is!
Védők: Rafael és Fabió beérett. Utóbbi később, de mindkettő kulcsjátékos lett! Értékük 12-16M font között stagnál. Középen Evans (8,5M), Subotic (12,75M) és a kihagyhatatlan Vidic (6,5M), aki igaz már 33 éves, de még mindig alapember. Idény végénmegválok Subotic-tól, mert leigazoltam év végére az Everton-ból az angol VKP-KH - JACK RODWELL-t (28M font-ért), mivel próbálok angolosítani. Rio Ferdinand tavaly évvégén vonult vissza, de biztosítottam neki edzői munkát a szakmai stábban Giggs, Phil Neville, Scholes, Van der Sar mellé.
Kapus: Van der Sar visszavonulása után leigazoltam sok pénzért (18M) Asenjo-t az At Madridtól, mivel sérült volt a csere kapusom is, és szükségem volt egy fiatal tálentumra. 2-3 évig be is vált, azonban sokszor potyázott, így jöhetett De Gea (20M) (rá pár hónapra pedig "real time" is megvalósult :-)). Ő jelenleg megbízhatóan véd, jól szervezi a védelmet, pontosan ad ki. Sokszor bravúrral védi a 11-eseket is. Csere per pillanat Stekelenburg (ingyen), illetve Jack Butland fiatal angol tehetség (7,5M) - most jön télen.
Idén már kicsit frissíteni akartam a karrieremben, így mindenképp el akartam igazolni egy angol alacsonyabb csapathoz, vagy egy magyar csapathoz. Adott is volt a lehetőség idén októberben a Leeds kispadján, azonban a jelentkezésemet visszadobták, mondván egy másik szakemberben bíznak. Hírneve persze kétes :)
De nem is bánom, hisz folytathatom a karrier előtt elhatározott menetelésemet (a UNitedben bekerüljek a legendás személyek névsorába, és én legyek a legsikeresebb manager a világon).
Magyar válogatott irányítását át venném, de egervári nem óhajt visszavonulni. Így per pillanat az Angolokat juttattam ki az EB-re (magyarok is kijutottak!!!), és remélem több sikert érek el velük, mint előzőleg a spanyolokkal (legjobb 8 között kiestem, pedig csoportmeccsek veretlenül, óriási fölénnyel nyertem).
További jó játékot mindenkinek! :)