104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    senki nem utál, viszont semmi egetrengetőt nem mutattál még nekünk, azt se tudjuk konkrétan, hogy most kikkel is játszol, meg ebben az egyszerre több csapatot irányítok dologban simán lehet csalni is, ha egyik csapatból pumpálod a pénzt a másikba
  • menedzser
    azért majd válaszolhattok a képekre, vagy utáltok? :D
  • karajjj
    na most megpróbáltam dzsudzsákot 5+10 millió hitelre, az sem megy... :S
  • menedzser
    ez durva meccs volt.

Real Madrid vs Arzenál, BL csoportmérkőzés.

• karajjj
    Del Piero apánkat még 35 évesen behívták a válogatottba :D
  • Huni92
    ilyen hatalmas összegeknél azért nem működik ez a fajta üzlet.
  • karajjj
    na most ezt nemértem, meg akartam venni Rossit részletre, beállítottam, hogy 6 millió kp, 40 részletekben 48 hónapra és nem engedi az igazolást, mert nincs elég pénzem
  • bakkerman
    így hogy szerkezetet váltottam,és jött Ganso,így az egyik alap belső középpályásomtól megkell válnom,Inlerre esett a választásom,de mivel az anyagi helyzetem megengedi,ezért csak kölcsönbe adom el,opció nélkül,így nekem se kell eladnom az egyik ászomat,de viszont ő megmutathatja magát mégjobban európának. szigorúan olyan csapatok érdeklődését hallgatom meg,amelyik kezdőként(valuable member for team) számítana rá,és legalább EL induló.
  • bakkerman
    Paulo Henrique,és Welliton részletre,48 hónapra jöttek,mindkettőnek először csak a piaci értékét fizettem ki,a többi részletre megy. Paulo Henrique 23.5 misi(6.5+részlet),Welliton 14.75 misi (8.75+részlet)
  • bakkerman
    na 2011 július 30.-a van,és alakul a keret itt az udinesenel,olyan neveket sikerült Udinebe csábítanom,mint Giuseppe Bellusci,Welliton,Emiliano Insua,Jeffren,Paulo Henrique(Ganso),Rafael Tolói. Cél a top 6 !!
  • karajjj
    na befejeztem a malagás, leicesteres mentést, kezdtem egyet a mostanában megkopott fényű Juventusszal, meglátjuk mire jutok velük, az lesz a célom, hogy csak olaszokból álló kerettel bajnokságot és BL-t nyerjek
  • menedzser
    én lekicsinyítettem a szélességet 700-ra photofiltre programmal, remek kis program. és feltöltöttem a noob.hu-ra, ami fent van a bannerben. hm, nem értem. amúgy más noob oldalt találtam ezek szerint, ezt meg nem találtam meg, de nekem is ez a kedvencem.

nem értem miért ekkorák a képek, ha lekicsinyítettem. szélességet átírtam, magasságot hagytam... lehet abba is belekellet volna nyúlni.

mindenesetre jöhetnek a vélemények a képekről, kösz.
  • menedzser
    na, egy kis ízelítő.

remek rangadó volt ma kilátásban a Premier Ligában. Manchester United vs Arzenál.

ennek fényében a média már rögtön ráharapott és szoros mérkőzést jósolt.

Arzenál meccs előtti sajtókonferencia.

kis szópárbaj a másik menedzserrel.

és a végeredmény :D. mellbevágó :D. van Persie még egy kontragólt is lőtt.

• Barnabyka
    Boldog születésnapot!!
  • karajjj
    ha jól emlékszek, akkor egy nappal idősebb vagy, szóval HBD Lasikám :D
  • menedzser
    Gandhi-n felnevettem :D.

voltál vele Indiánál is?
  • menedzser
    jó lesz nekem a kisbetű... fárasztó nagybetűvel írni. főleg így reggel.

én vagyok Ibron=Dexantreal=Legend Killer, nem gondoltátok volna, mi?

visszajöttem, mert szeretem FM-t és gondoltam itt jókat lehet róla beszélgetni, eddig ez így is van. remélem nem fogtok szekálni.

és azt is remélem, hogy a régi sok hülye vagy már nincs, vagy nem érdekli őket a téma és végre békén hagynak.

megyek és mindjárt folytatom FM-t.
  • karajjj
    na elmész a faszcsiba :D
  • LasDen #71131
    idén csak a bajnokság jött be de ez is elég volt a hall of famehez...:D

mielőtt valaki a nevet furcsálná elmondom, hogy ritkán szoktam a saját nevemmel játszani....ált kiszoktam találni valami nevet, de van hogy valami ember, karakter nevét használom...pl. a 2007-esben (asszem) Optimus Primeként lettem olaszország legjobb edzője...:D de voltam már Bruce Wayne vagy Mahatma Gandhi...:D

Viszont úgy döntöttem, hogy ott hagyom a dvtk-t és más vizekre evezek...ezért volt, hogy kicsit eladogattam játékosokat.....csak mert jó arc vagyok...:D
    ennek következményeként van egy kis érdeklődés...:D
  • Novo10
    Üdv!

Nem vagyok nagy hardcore FM-es, de most megjött a kedvem hozzá és a gépen fent is volt a 07-es játék (amivel a legtöbbet játszottam eddig), úgyhogy kezdtem vele egyet.

Először az osztrák bajnokságot gondoltam, mivel a Salzburggal és az Austria Wiennel is játszottam már, úgyhogy a környező ligákat (cseh, német, svájci, olasz, magyar + skót) töltöttem be. Amúgy is a lényeg nálam, hogy inkább gyorsabb legyen a játék.

Végül a 1860 Münchentől kaptam ajánlatot, szimpatikus klub, úgyhogy el is fogadtam. Csak utána néztem meg az adatokat, kemény 120 ezer eurót kaptam igazolásokra
    Ezen kívül van egy 19 milliós hitel, ami alapján 2010 végéig havonta 400 ezret kell törleszteni.

A fizetések is túl vannak pörgetve, az átlagos bér 10ezer/hó és amikor átvettem 65ezerrel volt nagyobb megengedettnél, ezt sikerült kb a felére csökkenteni, de nagyon megnehezíti a játékosvásárlást, hogy egy jobb játékos kér 8-10 ezer eurót (havonta), míg az elnökség csak 4-et enged...

Szóval német 2-od osztály, 18 csapat, 3 jut fel, 4 esik ki.
    8 embert hoztam, abból 6-ot ingyen, a másik kettő 43ezer euró volt össz :D
    Cél a középmezőny volt mind a szurkolók, mind az elnökség részéről.

Végül 8-ik lettem (ennél nem is voltam feljebb a táblán) és csak a 3 feljutó lőtt több gólt nálam, viszont csak kettő kapott többet (mindkettő kiesett). Kiesett a Hoffenheim, pedig ott van Ibisevic, Ba, Salihovic...

Rapszodikus volt a teljesítmény, mindössze 3 olyan csapat volt, akit oda-vissza megvertem (ebből 2 kieső), de volt egy olyan sorozat, amikor egymás után 3-szor kaptam 5 gólt (5-5, 0-5, 0-5).

Télen még megvettem szintén ingyen Korsós Györgyöt, aki nagyon jól teljesített, meg hoztam 3 kölcsön embert, akik közül végül csak 1 játszott többet.
    Ekkor próbáltam kis pénzt szerezni, elhívtam edzőmeccsre a Lyont meg a Bayernt és sikerült is vagy félmilliót összekalapozni, ráadásul nem is vertek meg nagyon, úgyhogy ezt máskor is eljátszom. :)

Én adtam a gólkirályt, az amcsi válogatott Josh Wolff 19-et lőtt 27 meccsen. Érdekesség, hogy Torghelle a Jenából 4-ik lett (22 meccs/15 gól), Szabics az Augsburgból meg 8-ik (26/14) a góllövőlistán. Sanyit rögtön el is vitte vmi olasz másodosztályú csapat. :)

Az egész szezonban 2 db büntetőt kaptam és csak 1 piros lapot. Átlagnézőszámban 3-ik vagyok 37ezerrel.
    Kupában a második körben kiestem hosszabbításban.

Az utánpótlás (U19) csapat viszont jó, másodikak lettek, csak a Bayern előzte meg őket, a legjobb, egyben gólkirály is nálam van, szerintem fel is viszem a nagycsapathoz.

Idén már 300 ezret kapok átigazolásra, viszont az elvárás a feljutás... Hajrá :)

Az év meccse
  • LasDen #71129
    nah csak sikerült....:D a feyenoordot kaptuk el-ben...sikerülhet is....
  • menedzser
    Megkaptam az enyhén szenvedély beteg címet profilomban.
  • menedzser
    Cech és még pár játékos folyton gyenge morált mutat... miért? Miattam? Kösz. Inkább legyenek boldogok.
  • karajjj
    a Palermo vezeti a Serie A-t, és Delio Rossi lemondott tőlük, hogy a 10. helyen álló Juventushoz menjen :D
  • menedzser
    Köszönöm a válaszokat, hát hajrá.

Én meg azt nem értem, miért nem képes legyőzni egy nagy csapat BL csooport mérkőzésen a Sahtar Donyecket? Omg... naszép.

És akkor a játékos kiszivárogtatja a hírt, hogy dühös voltam és nem féltem kimondani, mit gondolok róluk. Még jó, hogy :D.

karajjj kitartás, részvétem, hogy kitettek.
  • karajjj
    ááááháháááá
    kiraktak a leicestertől :D volt egy 3 meccses hullámvölgyünk és meg is köszönték a részvételt...
  • vargadani95
    jaja.... A BBarca a Legjobb...
  • sanyiute
    ott a pont :D
  • karajjj
    hajrábarcika -.-
  • Neoncsoves
    csakazújpest:D
  • LasDen #71119
    én csak a dvtk-t bírom a legjobban magyarországról....:D
  • Pettersson
    Miskolcon születtem, életemben először Diósgyőr meccsen voltam. Miskolchoz köt minden és a házunk elől látom a stadiont. Ez olyan velem született dolog... :)
  • menedzser
    Miért szeretitek Diósgyőrt ennyire? Csak kíváncsiság.
  • Neoncsoves
    jólvan ezaz, Barcelona megvette 62millió euroért Neymart a Fiorentina-tól
  • LasDen #71115
    én is gondolkozom, hogy újat kezdek, de diósgyőrrel szeretnék úgy bajnokságot meg minden mást nyerni, hogy a kezdő csapatot csak saját nevelések teszik ki...:D bár 6-ból 11 már így is az...:D de kapus ifijeim nagyon hullák....
  • menedzser
    Ja, oké, kösz :D. Most már értem, szerintem is felesleges.

Talán majd egyszer leveszik.
  • Huni92
    az egész sg-n megtalálható ez a chat, ami kb ugyanaz, mint a fészen. azt nem értem, minek kellett ide, de mindegy :D

inditok egy új játékot asszem.
  • menedzser
    SG fícsör.= Nem értem :D.

Rendben, szerintem is jó a rendszer, csak azt hittem ez olyan nagy hima a szemedben, de akkor oké.
  • Neoncsoves
    SG fícsör.

amúgy szerintem felesleges írni a készítőknek, mert a rendszer jó (lenne) csak a játék érdekes módon számolgat. meg ha tényleg olyan hiba van a rendszerben akkor köv. részben általában úgyis kijavítják...
  • menedzser
    off: másnak is van alul egy fészbúk cset ikon itt a topikban?

Haverom szerint csak FM fagyasztja, mondom az nem, mert erős gép... ez sg újítás lenne, hogy privát cset? :O

on: egyébként nálam a morál a bosszantó tényező. Meccsek után jó eredmény ellenére is gyenge a morál. Beszélek velük, jó lesz és később megint gyenge.