A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Novo10 #71130 Üdv!
Nem vagyok nagy hardcore FM-es, de most megjött a kedvem hozzá és a gépen fent is volt a 07-es játék (amivel a legtöbbet játszottam eddig), úgyhogy kezdtem vele egyet.
Először az osztrák bajnokságot gondoltam, mivel a Salzburggal és az Austria Wiennel is játszottam már, úgyhogy a környező ligákat (cseh, német, svájci, olasz, magyar + skót) töltöttem be. Amúgy is a lényeg nálam, hogy inkább gyorsabb legyen a játék.
Végül a 1860 Münchentől kaptam ajánlatot, szimpatikus klub, úgyhogy el is fogadtam. Csak utána néztem meg az adatokat, kemény 120 ezer eurót kaptam igazolásokra
Ezen kívül van egy 19 milliós hitel, ami alapján 2010 végéig havonta 400 ezret kell törleszteni.
A fizetések is túl vannak pörgetve, az átlagos bér 10ezer/hó és amikor átvettem 65ezerrel volt nagyobb megengedettnél, ezt sikerült kb a felére csökkenteni, de nagyon megnehezíti a játékosvásárlást, hogy egy jobb játékos kér 8-10 ezer eurót (havonta), míg az elnökség csak 4-et enged...
Szóval német 2-od osztály, 18 csapat, 3 jut fel, 4 esik ki.
8 embert hoztam, abból 6-ot ingyen, a másik kettő 43ezer euró volt össz :D
Cél a középmezőny volt mind a szurkolók, mind az elnökség részéről.
Végül 8-ik lettem (ennél nem is voltam feljebb a táblán) és csak a 3 feljutó lőtt több gólt nálam, viszont csak kettő kapott többet (mindkettő kiesett). Kiesett a Hoffenheim, pedig ott van Ibisevic, Ba, Salihovic...
Rapszodikus volt a teljesítmény, mindössze 3 olyan csapat volt, akit oda-vissza megvertem (ebből 2 kieső), de volt egy olyan sorozat, amikor egymás után 3-szor kaptam 5 gólt (5-5, 0-5, 0-5).
Télen még megvettem szintén ingyen Korsós Györgyöt, aki nagyon jól teljesített, meg hoztam 3 kölcsön embert, akik közül végül csak 1 játszott többet.
Ekkor próbáltam kis pénzt szerezni, elhívtam edzőmeccsre a Lyont meg a Bayernt és sikerült is vagy félmilliót összekalapozni, ráadásul nem is vertek meg nagyon, úgyhogy ezt máskor is eljátszom. :)
Én adtam a gólkirályt, az amcsi válogatott Josh Wolff 19-et lőtt 27 meccsen. Érdekesség, hogy Torghelle a Jenából 4-ik lett (22 meccs/15 gól), Szabics az Augsburgból meg 8-ik (26/14) a góllövőlistán. Sanyit rögtön el is vitte vmi olasz másodosztályú csapat. :)
Az egész szezonban 2 db büntetőt kaptam és csak 1 piros lapot. Átlagnézőszámban 3-ik vagyok 37ezerrel.
Kupában a második körben kiestem hosszabbításban.
Az utánpótlás (U19) csapat viszont jó, másodikak lettek, csak a Bayern előzte meg őket, a legjobb, egyben gólkirály is nálam van, szerintem fel is viszem a nagycsapathoz.
Idén már 300 ezret kapok átigazolásra, viszont az elvárás a feljutás... Hajrá :)
Az év meccse