104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Forza Italia
    köcsög barca szarozik velem :D nem akarják eladni messit pedig ő jönne xdxd
  • Forza Italia
    gondolkodtam rajta xd
  • akvik
    és Air Sanyi?:DD kell egy klasszis is a csapatba:D
  • Forza Italia
    messit még bepróbálom xdxd
  • menedzser
    :DD, pro lesz.
  • akvik
    az komoly csapat lesz:DD neymar,robben,agüero,ronaldo majd csak örökölni lehet a labdát:DD
  • Forza Italia
    :D:D most megy a selejtezés :D érdekes átigazolási szezon lesz ez érzem :D
  • geo91
    hát ez kész baszki :DDD
  • Forza Italia
  • Forza Italia
  • Forza Italia
    hamarosan vége a szezonnak 2 meccs van hátra és jövök a képekkel. Nyáron nagy jövés menés lesz a csapatnál.

Most tárgyalok CR7 el :D :D
  • menedzser
    sok sikert.
  • Taylor10
    Kösz.
  • akvik
    Na bl csoportom nem lesz egyszerű de tovább kéne jutni valahogy.
  • Zsolti9014
    Köszönöm mindkettőtöknek a választ!

Mondjuk az tényleg elég érdekes, hogy valaki inkább visszamegy a Cagliariba, mint, hogy maradjon a Juvéban, de mindegy. :)

Meg az is kellemes (gondolom klubreputáció miatt van), hogy pl. van a Genoában (kezdéskor Cagliari kölcsön) Acquafresca. Egyrészt alig tudok rá olyan ajánlatot tenni, amit elfogadnának, mikor végre sikerül, akkor meg a játékos le se b.x.
    De a Napolihoz azért aláír, ráadásul fele annyiért viszik, mint amennyit én adtam volna...
  • akvik
    Werdert kaptuk a főtáblára jutáshoz.Első meccsen otthon Holosko góljával nyertünk.Sovány volt az előny de a visszavágón már már félidőben eldőlni látszanak a dolgok.Beteg pali ez a Holosko.
  • karajjj
    beállítod a meccsnél jobb felső sarokban, hogy kulcs mozzanatok helyett csak szöveges legyen a közvetítés
  • karajjj
    én negyedik helyen végeztem velük, nekem sem akart maradni egyik sem
  • Taylor10
    Ebbe nem lehet szöveges módba figyelni a meccset?Csak 3D nézet van?Egyébként jó game nagyon.
  • bakkerman
    érdekes kérdés ez a kölcsönös dolog,én is jártam már így,hiába volt opció,ha maga a játékos húzott volna vissza oda ahonnan jött kölcsönbe...sok dolog közrejátszhat,változhat a játékos reputációja,vagy csak simán jobb csapatba akar menni...
  • Zsolti9014
    Üdv mindenkinek!

Régen jártam már erre, legtöbbet a 2007-es és a 2008-as FM-mel toltam, de aztán nem nagyon volt az újabbak futtatására alkalmas gépezetem.
    Most, hogy ez változott, újra beizzítom az FM-et, a 2011-et.

Rövid beszámolóm következik:

Természetesen a Juventusszal kezdtem, ahol egy egész jó kis keretem volt, de az első évben csak 3. helyen zártunk, túl sok (14) döntetlenünk miatt...

A kupában döntősök voltunk, míg az EL-ben sajnos a második egyenes kieséses körben kiestünk idegenben lőtt gól miatt a Feyenoord ellen...

Nem volt tehát felhőtlen a szezonunk.

Ami viszont felidegesített: ugyebár Quagliarella, Matri, Aquilani, Pepe és Motta is opciós kölcsönben volt nálam, de egyiküket sem tudtam leigazolni, mert nem voltak hajlandók velem tárgyalni (persze a klubjuk kénytelen-kelletlen elfogadta az ajánlatomat).

Leginkább Matrit szerettem volna megtartani, mert kis híján gólkirály lett, de Pepe is igen fontos láncszem volt.
    Ez az eredményeim miatt lehet, és esetleg bajnoki arany esetén maradtak volna? Vagy nem? Valakinek van erről tapasztalata?

A következő szezonra erősítettünk, érkezett Coentrao, Hazard és Giuseppe Rossi, valamint kölcsönben Macheda. Velük próbálok majd most valami jó eredményt elérni, de ha közben valaki az előző kérdésemre válaszolna, lehet újat kezdenék. :)

Idő kell visszarázódni a játékba.
  • menedzser
    értem.
  • Huni92
    nem húzza szét, mert a fórum csak 750-es szélességben jeleníti meg, de azért be kell töltse az egész képet, és ha közben a postás bácsi full sávszélességgel hozza a cuccokat a gépemre, akkor nehezen tölti be.
  • menedzser
    jpg vagy milyen formában szoktam képeket menteni, de oké, elolvastam.
  • menedzser
    aha... arra nem gondoltam, azt hittem a játék ismereteit tartalmazza, azt meg tudom :D.

kösz.
  • karajjj
    faq?
  • menedzser
    kösz, inkább magyarázd el és ne legyél ilyen hideg :D.

egyébként is mi a bajotok? feltöltöm, beteszem, nem húzza szét a fórumot, legalábbis nálam nem történt ilyen. más is töltött fel hasonló méretben. semmi probléma nincs ezzel.
  • karajjj
    akkor tanuld meg, hogy hogy kell
  • menedzser
    jó lenne, én próbáltam átméretezni és úgy töltöttem fel, de nem sikerült.
  • menedzser
    amikor elindulsz, ott van az adatbázis. én úgy vettem észre, ha nem jelölöd ki külön San Marinot, meg svédeket, akkor egyik sincs bent. teszteltem kicsit, csak a nagyok nevei voltak.
  • Pettersson
    Őket én adtam el, mert leginkább kiegészitő emberek voltak, illetve, ha játszottak akkor 3-4 jobb meccsük közé becsúszott 1-1 nagyon rossz, amin kikaptunk.

Amúgy Tixiert alapból kiszorította a Lille-től érkező 17 éves Digne, Viviant egy szerény képességű, ugyanakkor gyors, saját nevelésű középhátvéd, Lusinga. A többi, pedig említésre sem méltó. Nagy vérfrissítésen ment keresztül a keret és tart még az átigazolási időszak... :)
  • akvik
    na átigazolások kipipálva.elég jó keret jött össze megint.

• Huni92
    két lehetőség van:
    1.) beállítottad, melyik bajnokságokat töltse be a játék, majd ha legenerálta, akkor csapatot kell választanod. ahol kiválasztanád a bajnokságot, ott van egy national teams opció, arra kell kattintani és akkor lehet választani a válogatottak közül is.

2.) játszol egy klubcsapattal (ezúttal ugye psv), majd egy idő után üresednek meg a szövetségi kapitányi posztok. ilyenkor kapsz egy hírt, hogy teszem azt del bosque lemondott/kirúgták, a spanyol nemzeti csapat új szakvezetőt keres. jobbklikk az ország nevére, és apply for job. ha szerencséd (na meg ugye hírneved, elismertséged) van, felvesznek.
  • Taylor10
    Már kezdtem egy újat a PSV Eindhoven-el.De válogatott csapattal hogy tudok lenni?
  • geo91
    :/ van ilyen...
  • Huni92
    Kiszophat a Toulouse. 4/2 vs 19/8, 2-2 a végeredmény, ráadásul a 90. percben egalizáltak.
  • karajjj
    ha kezdő vagy, miért akarsz pont velük lenni? kezdjél inkább valami külföldi nagycsapattal
  • Taylor10
    #71341 hozzászólásnál kellene egy kis segítség.Még nagyon kezdő vagyok.
  • geo91
    ja és bocsi, hogy megint elfelejtettem... :D
  • geo91
    inkább írj egy olyat ami berakja linkbe