A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsolti9014
    Üdv mindenkinek!

Régen jártam már erre, legtöbbet a 2007-es és a 2008-as FM-mel toltam, de aztán nem nagyon volt az újabbak futtatására alkalmas gépezetem.
    Most, hogy ez változott, újra beizzítom az FM-et, a 2011-et.

Rövid beszámolóm következik:

Természetesen a Juventusszal kezdtem, ahol egy egész jó kis keretem volt, de az első évben csak 3. helyen zártunk, túl sok (14) döntetlenünk miatt...

A kupában döntősök voltunk, míg az EL-ben sajnos a második egyenes kieséses körben kiestünk idegenben lőtt gól miatt a Feyenoord ellen...

Nem volt tehát felhőtlen a szezonunk.

Ami viszont felidegesített: ugyebár Quagliarella, Matri, Aquilani, Pepe és Motta is opciós kölcsönben volt nálam, de egyiküket sem tudtam leigazolni, mert nem voltak hajlandók velem tárgyalni (persze a klubjuk kénytelen-kelletlen elfogadta az ajánlatomat).

Leginkább Matrit szerettem volna megtartani, mert kis híján gólkirály lett, de Pepe is igen fontos láncszem volt.
    Ez az eredményeim miatt lehet, és esetleg bajnoki arany esetén maradtak volna? Vagy nem? Valakinek van erről tapasztalata?

A következő szezonra erősítettünk, érkezett Coentrao, Hazard és Giuseppe Rossi, valamint kölcsönben Macheda. Velük próbálok majd most valami jó eredményt elérni, de ha közben valaki az előző kérdésemre válaszolna, lehet újat kezdenék. :)

Idő kell visszarázódni a játékba.