104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #72355 fákk, bocsesz a képméretért... -
geo91 #72354 ezt nem értem... miért nem lehet a francia negyedik ligában karriert kezdeni?
-
ezért kell pihentetni is. ha nagyon sűrű a meccsprogram, akkor inkább kihagyom az edzést. csapatképernyő, rákattintasz egy játékos neve mellé (!), majd ctrl+a, jobbklikk, squad, training, rest, és kiválaszthatod, hogy 1, 2 vagy 3 nap pihenőt adsz, esetleg egy hetet. -
OFF
A nevedből ítélve a Brescia-val vagy? :)
ON
Sok sikert! -
Haynau89 #72351 sziasztok! Régen követem a fórum történéseit, de csak most vettem eröt magamon, hogy én is feldobjak pár karrieremet :D Hamarosan jönnek a képek. -
FM4ever #72350 Azt szeretném kérdezni h melyik módszerrel érek el nagyobb játékosszámot: 1. ha betöltöm egy adott nemzet bajnokságát/bajnokságait vagy 2. ha az adatbázis méreténél a "beállítás" opciónál betöltöm a nemzet/bajnokság/top csapatok játékosait??? -
Da.Si. leedsbe
huhhhh
Ebbe az Npower leauge-be nem lehet nem rotálni. 7 nap alatt 3 meccs....mindenki dögledezik. Meccs előtt ilyen 65-70 %-os kondik vannak -
pár perce lőttem ki a faszba a játékot, miután az elnök bácsi megvette nekem david silvát évi 14 millió eurós fizetéssel 
holnap majd kapsz képet :)
illetve ma.
most pedig jóccakát evribádi! -
tolj egy képet a keretről pls.
hogy áll az anyagi helyzet? Fizuk összage, átig pénz, össz pénz? -
FM4ever #72346 off: Hello! Már jó ideje olvaslak benneteket és van egy ismerős itt akivel már más fórumon is találkoztam:) Régóta játszom az FM szériával, korábban a CM-mel toltam!
in: A minap édesapukám tanácsára a Lyon csapatával kezdtem egy játékot és erről szeretnék beszámolni nektek. Nos első évben nem terveztem drasztikus változtatásokat a csapat háza táján, a játékoskeretet megfelelőnek találtam így nem is igazoltam csak félévkor Mbiwat, mivel több védőm is megsérült és kellett az erősítés és elég hamar bejátszotta magát a kezdőbe. Ha már játékos igazolásban nem is jeleskedtem a személyzetet rendesen kicseréltem, rá is fért! Az edzés hatékonyságán is meglátszik h jól tettem! Egy 4-1-2-2-1-es felállást választottam ami a legoptimálisabbnak tűnt és tűnik még most is. A felkészülés többé-kevésbé jól ment de ez nem igazán izgatott. Első bajnokimat annak rendje és módja szerint el is vesztettem :D kemény 1-0 lett...:D Ezután jött egy nagyon hosszú veretlenségi sorozat ami egészen a bajnokság feléig tartott ekkora sikerült egy tisztességes előnyt szereznem amivel szinte már biztosra vehettem a bajnoki címet! A szezon elején a csapatom és egyben Lloris egy 1300 perces kapott gól nélküli sorozatot is magáénak tudhatott. A BL csoportban már nem emlékszem h kikkel voltam pontosan, de arra emlékszem h a Sevilla volt a nagy ellenfél aki meg is előzött így csak másodikként sikerült abszolválni a csoportot. Következő körben a Sahtart kaptam akiket meglepően könnyen az első meccs 0-0-ás eredményét követően idegenben egy sima 3-0-val sikerült a továbbjutás. A neggyeddöntő jelentette a végállomást számunkra ahol az Arsenal csapatával mérkőzhettünk...első mérkőzésen egy idegenbeli bravúros 1-1, otthon viszont 0-2 lett :/ Így búcsút inthettünk ennek a sorozatnak! Ekkor döntöttem el h minden más sorozatot megakarok nyerni mivel még minden kupában álltunk esélyem is volt erre! Mindkét kupadöntőben a Toulouse csapatával játszottunk és mindkettőt sikerrel zártuk 3-0 és 3-0! A bajnoskág amilyen jól indult annyira rosszul ment az utcsó néhány forduló, de szerencsére sokáig tartottam a nagy különbséget így sikeresen megnyertük a bajnokságot is a kupák mellé! Szezon közben néhány tehetséges fiatal játékos leszerződtetését elintéztem így az új évre már megvan néhány új arc! Bocs ha hosszú lett! -
na elmentek a tudjátokhova :DDD
ez a leeds meg tetszik, jó játékosokat tudok hozni, pénzzel sincs gond, bár a csapat jórészét el kell küldenem, mert olyan rohadt fosok, vagy magas a fizetésük. -
--- kisfiam, elkészült a finom ALMÁSPITE ;) Óoooo, legalább az ajtót bezárhatnád
--- de anyu, ez csak footballmanager
--- persze, persze. nem kéne már neked egy barátnő, kisfiam?

-
karajjj #72343 muterék biztos cska annyit látnak az egészből, hogy egésznap nőket nézeget :D -
bazzz, ennyi picsát LOL
Te focizol, vagy most ezmiez :)
Nagy GRATTTT, minden nem jöhet össze! -
télleg OOOooo -
[b]Lille OSC - 2011/2012[/b]
Az idei év nem volt olyan sikeres, mint a tavalyi, bár nagyon jól indult. Megnyertük a francia szuperkupát, majd a Realt vertük az európai szuperkupában, és az ]igazolások alapján kiemelkedő szezonra számítottam.
A francia kupából a 16 között estünk ki a másodosztályú Boulougne ellen, a ligakupát pedig a döntőben buktuk el a Marseille csapatával szemben.
A bajnokságban a Lyon idén is űrfocit játszott, volt, hogy 11 ponttal vezettek előttünk. Aztán a 25. fordulóban átvettük a vezetést, de a szezon végi szerda-szombat ritmust nemigazán bírta a csapat, így a végén 3 pont előnnyel a Lyon lett a bajnok.
A Bajnokok Ligájában 100%-os teljesítménnyel abszolváltuk a csoportkört (Bayern, Elfsborg, Benfica), majd kiütöttük a Hamburgot és a Bayernt is. Az elődöntőben az Arsenal megálljt parancsolt, a hazai 3-3 után Londonban 4-1-es vereséget mértek ránk. Egyébként a Porto nyerte a BL-t.
Llorente kiemelkedően játszott, egyértelműen a hátán vitte a csapatot. Övé lett a gólkirályi cím is, Gameiro pedig a BL-ben lett aranycipős 13 góllal.
Paulo Henrique nagyon nem vált be, volt 2 komolyabb sérülése is, de a szezon legnagyobb csalódása volt számomra.
Májusban láttam, hogy a Leeds menedzsert keres, bejelentkeztem, és küldték is a szerződésajánlatot, amit aláírtam. Közben pedig osztályozót játszottak, és feljutottak az élvonalba.
-
két dolgot nem hiszek el.
egyrészt azt, hogy itt blogolok, másrészt meg azt, hogy a lyon megint bajnok lesz. -
Jabocs.
-
kötve hiszem -
Egy Roux tripla megmenthet. -
4-1-re kaptunk ki Londonban, bár onnantól esélyünk sem volt, hogy 3 védőmet kellett lecserélnem, és Cabaye valamint Diego játszott a védelem tengelyében :D -
úristen, mekkora bug :DDD
döntős a porto, 3-1-re nyert a chelsea. -
majd abbahagyják, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani ennek.
csaba: bunda :D -
Valami olyasmit, hogy nem gondolják h én vagyok a megfelelő ember az edzői székben, mert ilyen rosszul szerepel a csapat. Pedig sorra nyerjük nagy gól különbséggel a nehezebb meccseket is. -
Hát ez nagyon meleg lesz
Huni-->hát ez se nem mák, se nem láma, de akkor ezmiez??? XXXXD
off: a kollégák jóváírhatnák a vip meghosszabbításomat :) -
egész pontosan mit mondtak? -
Jobb gólkülönbséggel bajnokságot nyerni nem szégyen 
Nézem, milyen gepárd, párduc...jahogy bunda! -
Hali!
Kicsit még új vagyok itt, pedig már egy ideje olvasgatlak titeket.
Az AC Milan gárdáját vettem át 13 forduló után, akkor a 15. helyen álltunk.
Azóta lenyomtunk 17 meccset: 10 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereség, kivertük a HSV-t a BL nyolcaddöntőben, de a Coppa-ból kiestünk. Most a 8. helyen állunk 4 pontra a BL selejtezőtől.
Az utolsó 12 meccsből csak 1 X és 1 vereség volt a többi GY, pár játékosom mégis fellázadt ellenem, hogy nem tudom irányítani a klubot. Beleértve pár kulcsembert is. Ez normális? Ti ilyenkor mit csinálnátok? -
-
karajjj #72326 ritka, de egyszer egy évben ilyen is van
-
Lololol 

Mbiwa és Amorebieta is 3 hétre dőlt ki, Matip még nem épült fel teljesen, úgyhogy jó lesz a védelem az elkövetkezendő meccseken, úgy érzem :D
A bajnokságban még 4 meccs van hátra, pontegyenlőség van, és csak a jobb gólkülönbség miatt vezetünk. Necces lesz.
A Porto 3-0-ra leverte a Chelseat, eldőlni látszik a továbbjutás ott.
-
Falatkenyér #72324 azigen.és mikor fejeződik be? július ?
-
Azt hiszem, lesz idő kipihenni magunkat...
Féltáv
-
van másik :) -
aki tud, az nem kell tanuljon :D:D -
karajjj #72320 valószínű :D -
Neked nem tanulni kéne? Am a Freiburg padjára talán odaférsz
-
ezmiez, lejárt a vip tagságom? -
mondtam én :)
na lejátszom a szezon végét, aztán aláírok máshova :) -
Én a napolival akkor is kaptam 45 millát igazolni, amikor csak +8-ba volt a klub. Köszi, de így nem kellet.