A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    [b]Lille OSC - 2011/2012[/b]

Az idei év nem volt olyan sikeres, mint a tavalyi, bár nagyon jól indult. Megnyertük a francia szuperkupát, majd a Realt vertük az európai szuperkupában, és az ]igazolások alapján kiemelkedő szezonra számítottam.

A francia kupából a 16 között estünk ki a másodosztályú Boulougne ellen, a ligakupát pedig a döntőben buktuk el a Marseille csapatával szemben.

A bajnokságban a Lyon idén is űrfocit játszott, volt, hogy 11 ponttal vezettek előttünk. Aztán a 25. fordulóban átvettük a vezetést, de a szezon végi szerda-szombat ritmust nemigazán bírta a csapat, így a végén 3 pont előnnyel a Lyon lett a bajnok.

A Bajnokok Ligájában 100%-os teljesítménnyel abszolváltuk a csoportkört (Bayern, Elfsborg, Benfica), majd kiütöttük a Hamburgot és a Bayernt is. Az elődöntőben az Arsenal megálljt parancsolt, a hazai 3-3 után Londonban 4-1-es vereséget mértek ránk. Egyébként a Porto nyerte a BL-t.

Llorente kiemelkedően játszott, egyértelműen a hátán vitte a csapatot. Övé lett a gólkirályi cím is, Gameiro pedig a BL-ben lett aranycipős 13 góllal.

Paulo Henrique nagyon nem vált be, volt 2 komolyabb sérülése is, de a szezon legnagyobb csalódása volt számomra.

Májusban láttam, hogy a Leeds menedzsert keres, bejelentkeztem, és küldték is a szerződésajánlatot, amit aláírtam. Közben pedig osztályozót játszottak, és feljutottak az élvonalba.