A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
FM4ever #72346 off: Hello! Már jó ideje olvaslak benneteket és van egy ismerős itt akivel már más fórumon is találkoztam:) Régóta játszom az FM szériával, korábban a CM-mel toltam!
in: A minap édesapukám tanácsára a Lyon csapatával kezdtem egy játékot és erről szeretnék beszámolni nektek. Nos első évben nem terveztem drasztikus változtatásokat a csapat háza táján, a játékoskeretet megfelelőnek találtam így nem is igazoltam csak félévkor Mbiwat, mivel több védőm is megsérült és kellett az erősítés és elég hamar bejátszotta magát a kezdőbe. Ha már játékos igazolásban nem is jeleskedtem a személyzetet rendesen kicseréltem, rá is fért! Az edzés hatékonyságán is meglátszik h jól tettem! Egy 4-1-2-2-1-es felállást választottam ami a legoptimálisabbnak tűnt és tűnik még most is. A felkészülés többé-kevésbé jól ment de ez nem igazán izgatott. Első bajnokimat annak rendje és módja szerint el is vesztettem :D kemény 1-0 lett...:D Ezután jött egy nagyon hosszú veretlenségi sorozat ami egészen a bajnokság feléig tartott ekkora sikerült egy tisztességes előnyt szereznem amivel szinte már biztosra vehettem a bajnoki címet! A szezon elején a csapatom és egyben Lloris egy 1300 perces kapott gól nélküli sorozatot is magáénak tudhatott. A BL csoportban már nem emlékszem h kikkel voltam pontosan, de arra emlékszem h a Sevilla volt a nagy ellenfél aki meg is előzött így csak másodikként sikerült abszolválni a csoportot. Következő körben a Sahtart kaptam akiket meglepően könnyen az első meccs 0-0-ás eredményét követően idegenben egy sima 3-0-val sikerült a továbbjutás. A neggyeddöntő jelentette a végállomást számunkra ahol az Arsenal csapatával mérkőzhettünk...első mérkőzésen egy idegenbeli bravúros 1-1, otthon viszont 0-2 lett :/ Így búcsút inthettünk ennek a sorozatnak! Ekkor döntöttem el h minden más sorozatot megakarok nyerni mivel még minden kupában álltunk esélyem is volt erre! Mindkét kupadöntőben a Toulouse csapatával játszottunk és mindkettőt sikerrel zártuk 3-0 és 3-0! A bajnoskág amilyen jól indult annyira rosszul ment az utcsó néhány forduló, de szerencsére sokáig tartottam a nagy különbséget így sikeresen megnyertük a bajnokságot is a kupák mellé! Szezon közben néhány tehetséges fiatal játékos leszerződtetését elintéztem így az új évre már megvan néhány új arc! Bocs ha hosszú lett!