104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #74283 patchből a hivatalos legutolsót töltsed, a frissétésért, meg talán a sorti fórumán nézelődj, bár nem tudom, ilyet nem szoktam használni -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. FM 2008-hoz tudtok ajánlani patch-et (lehetőleg a legjobbat) és adatbázisfrissítést (minél frissebbet). Azért nem a legjobb barátunkhoz fordultam először, mert olvasom a fórumot és tudom, hogy tőletek gyorsabban kapok választ. Előre is köszi és mindenkinek további sikereket a karrierekben! -
menedzser #74281 csak azért kérdeztem, mert hátha így rögtön is tudtok mondani valamit, de azért kösz.
4-2-3-1-t alkalmazok, támadó szellemmel, erőteljesebb letámadással, szabadabb kreativitással és közvetlenebb passzokkal, a szerelés általában agresszívabb, de van, hogy visszafogom, emberfogást alkalmazok és nem zónavédekezést, a pozíció kötöttsége meg pozíció tartása, ívelt beadásokat használok.
általában 4-4-2 a kedvenc felállásom, de ennél a csapatnál meghagytam a fent látható 4-2-3-1-t, amikor ide érkeztem a klubhoz. -
geo91 #74280 dinamo moszkva, 2011, féltáv
tabella[/URL
[URL=http://noob.hu/2011/08/06/bajnokik_feltav.PNG]meccsek
utóbbi három meccset mezőnyjátékossal a kapuban játszottuk. meg még a következőt fogjuk, történt ugyanis, hogy eladtam a második számú kapusom, mert kaptam egy egész jó ajánlatot érte. gondoltam egy hónap múlva úgyis jön amelia a genoától, addig cserének jó lesz egy ifista is. erre kiderült, hogy itt nem játszhatnak nevezés nélkül az ifisták sem... no nem baj, egy hónapot csak kibírok cserekapus nélkül. erre nem lesérül fél évre az egyetlen kapusom 20 nappal az évközi keretregisztráció első napja előtt? -
karajjj #74279 fogalmunk sincs, mert nem ismerjük a taktikád, abból ki lehet deríteni, hogy miért fordulhat ez elő -
menedzser #74278 következő a kérdésem: stáb értekezleten közölték velem, hogy szenvedünk a mély védelmi vonalú, szélesebb középpályával rendelkező és lassú tempót játszó csapatok ellen.
mi az ellenszer ellenük? -
Term. Huninak ment, csak nem vette a be a válasz erre gombot. -

Azér' Higany elmehet a bus francba 54 gól :P
-
spiczi91 #74275 Angol 6. osztály? -
Kezdj egyet a Bari-val...azt megnézném :D -
nemtom, lehet, hogy sehol. elvette a kedvemet a játéktól ez a szezon... -
Kabbe!
Hol kezdesz? -
tudjuk, ahaaa, elnézzük. :D -
Balek vagyok, linket akartam. Bocs. -
Nocsak, nocsak. Nem volt szép, de legalább hasznos :)
-
menedzser #74268 köszönöm mindkettőtöknek. lehet egyszer elállítottam véletlen és azóta ilyen és így zavaró.
namegyek vissza játszani. találtam pár igen ígéretes brazil játékost, az egyik még nagyon fiatal, 14 éves, de nagy jövő előtt áll. -
karajjj #74267 kiválasztás -
A csapat képernyőn a Selection (választék, választás? nem tudom, hogyan fordították) nézetben pl. látszódik.
Ezt a csávót a Genknek generálta a játék, de jobb helyen lesz az én tarcsimban :) -
menedzser #74265 morál mutatót hogyan lehet beállítani? -
A BL 4. selejtezőkörén túllépve igen kemény csoportba kerültünk.
-
Fasze nem jatszol izlandon vagy irorszagban pl?Azt megneznem irhonban mit ersz el...az jo kihivas lenne nem,?Amugy grat -
Úb@zdmeg 
Légyszi lőjj 217 gólt egy szezonban
Am hatalmas grat!
Irány Lengyelország vagy Azerbajdzsán. -
Atletico Madrid - 2015/2016
Mancinivel helyet cseréltünk, ő ment a Leedshez, én az Atleticohoz. Sok szót nem érdemel a szezon, de nem azért, mert szopóka volt, épp ellenkezleg. Már-már vicc kategória volt ahogyan tönkrevertünk mindenkit. Meg is untam, új játékot kezdek majd.
Tabella
Játékos stat
Igazolások
EL döntő
Csapat
Csapat stat. -
menedzser #74260 a keretemnél nem látom a morál mutatót, de ellenfél kereténél igen. nálam csak azt mutatja hol nevelkedett, mennyi az értéke és hasonlók... hol tudom beállítani, hogy megnézhessem a morált? -
menedzser #74259 köszönöm. van elég hely, akkor ezentúl inkább várok kicsit. köszönöm. -
karajjj #74258 nem kapcsolod ki rögtön a gépet kilépés után, hanem vársz még 2-3 percet, vagy megnézed, hogy van-e elég hely a mentésnek a meghajtón -
menedzser #74257 helló.
valaki legyen szíves megmondani, hogy egyik napról a másikra miért írja azt a mentésemre, hogy nem tölthető be? köszönöm.
éjszaka szépen elmentettem, kiléptem, gép off, másnap on és belépve hibaüzenet, nem lehet betölteni.
interneten olyan okosságot olvastam gúgliban, hogy párhuzamos mentés... ez pontosan mit jelent és hol lehet beállítani? mentsek gyakran, pl hetente? elkezdtem egy újat és nem szeretném, ha erre a sorsa jutna. -
A rohadék elnök eladta Koman-t 1,5 milláér. Közben a Leeds United felkért, hogy irányítsam őket. Elvállalom, de csinálok egy mentést. Talán még visszatérek a Fradiba... -
Köszi!
Mondjuk csoda volt továbbjutni, de a Galata elleni visszavágón, kegyetlen volt az FM. A 89 percig húzta a mézes madzagot. Kegyetlen... -
Szép volt az európai menetelés -
A Sorsoló pedig a Ferencváros következő ellenfelének az Európa Ligában a török Galatasaray csapatát szánta. Otthon egy óriásinak mondható 15 000 fős közönség buzdította a csapatot, de sajnos egy óvatlan pillanatban Stancu megindult és egy soványka 0 - 1 et csikart ki csapatának, az Üllői Úton.
A visszavágón Isztambulban sikerült megizzaszatni vendéglátónkat, egy időben továbbjutásra is álltunk, de a védelmünk hagyott kívánni valót maga után és a kései gólra már nem tudtunk válaszolni. Csapat búcsúzott az Európa Ligától, de emelt fővel. (Egyébként Loki is főtáblás volt a Villarreal, Lens, Dinamo Bukarest csoportban 2GY 2D 2V haramadikak lettek).
A Magyar Kupát Csak úgy mint a Ligakupát megnyerte a csapat és csak úgy ráadásként 2004 óta először bajnok csapat lett a FRADI.
Bajnokságban Csapat Statok
Játékos Statok
Játékosaim közül kiemelkedett Koman, Kamara, Bagayoko, Gutiérrez, Vilakazi és Bodor, de egy triplázás után felesleges is kiemelni egy - egy játékost, mert az egész csapat néhány hullám völgytől eltekintve igazi nagybetűs CSAPATKÉNT működött együtt. Igyekszem egyben tartani ezt a csapatot, és a BL-re egy kicsit még tovább turbózni... -
-
Ferencvárosi TC (2012 - 2013)
3. Szezon
Mivel a Klub nem engedhette meg magának anyagilag, hogy nagy bevásárlást csapjak és a csapat gerince már az évek folyamán kialakult, csak néhány foltot kellett kijavítanom (pl. Rekish helyettesítését megoldani) illetve a fizetések közt egy kicsit rendet kellett csinálnom. Épp ezért Iddrissu hiába volt kétszer is a klub legeredményesebb támadója, a 7000 fontos fizetése hetente eléggé megterhelte a kasszát, így ő volt az első a távozók sorában. Dramani-nak és Peraltának az arcuk nagyobb volt a futball pályán mutatott teljesítményüknél, rombolták a morált a folyamatos beszólogatásaikkal, így kiadtam az útjukat, ami a közönség köreiben is meglehetősen nagy örömöt váltott ki, legalábbis a szóvivőjük szerint.
Rekish pótlását egy magyar válogatott fiatalemberrel sikerült megoldani és sztem kijelenthető, hogy fiatal kora ellenére felnőtt a feladathoz miszerint, nem egyszer vezérként kellett fellépnie és a vállán vinnie a csapatot. Mivel a Sampdoriánál nem újították meg a szerződését, így Koman Vladimir ingyenesen a csapatunkhoz kerülhetett. Az érkezők egyébként összesen annyi fizetést kapatak, mint az Iddrissu - Dramani duó. Az érkezők és távozók névsora Itt megtekinthető. Az új szerzemények kiértékelése a beszámoló végén.
A csapat az előző szezonban elért bajnoki harmadik helyezésének köszönhetően részt vehetett az Európa Liga küzdelmeibe, de mivel a magyar csapatok olyan "remekül" "brilliróztak" az európai porondon az elmúl években, ezért "jutalmul" most már az első selejtező körben bekapcsolódtunk a küzdelmekbe. Az első ellenfelünk a walesi Connah Quay volt akiket az oda és a visszavágón is sikerült úgymond kellemetlen helyzetbe hozni. Ez után a nem túl izzasztó meccs után fogattuk bolgár ellenfelünket, de a Visszavágón Várnában már egy köezepes teljesítmény is elég volt, hogy a harmadik körbe lépjünk, ahol a mai Szlovákia területén található Zsolna volt az ellenfél. Az Idgenben elért góloknak hála a Hazai mérkőzést minimális előnnyel vártuk és abszolváltuk.
A EL fő táblára kerülésért a görög zöld-fehérekkel kellett összecsapnunk. Itthon elért bravúrnak köszönhetően bizakodva várhattuk a folyatást, de tudtuk, hogy az csapat athéni fészke egy igazi katlan ahol nálunk csapatok is megizzadtak és sokszor elvéreztek már. A visszavágón ugyan vereséget szenvedtük, de ez egy győzelemmel (pontosabban EL főtáblával) ért fel. A PSV, Nancy, Celtic csoportba sorosoltak minket az illetékesek, úgy voltam vele, hogy innentől minden meccs ajándék. Az első meccsen a Celtic ellen sikerült a szünetben eldobni a 2 gólos előnyünket, de már volt is egy pontunk, aztán a Nancy ellen lett még egy. Viszont közben beleszaladtunk a PSV ellen egy mértes pofonba. 2 pont féltávnál, nem volt a legbíztatóbb a folytatást illetően és ezt a pesszimizmust a Celtic elleni meccs visszvágója tovább mélyítette, de ekkor a csapat előbb a Nancynak mutatta meg, hogy képes még bravúrra és amikor már csak a remény volt, akkor a PSV is megtudta, hogy ki lehet kapni magyar csapattól. Ezzel a remek finissel a csapat a Csoport Második helyén végzett és várhatta, hogy kit rendel mellé a sors (jobban mondva a sorsoló). Rövid idő múlva ez is kiderült... (Folyt. köv.)
-
muhahahaaa, összejöhwt a leeds - atma EL döntő. -
na, van időm játszani, talán be is fejezem a szezont.
a pana 9-3-as kiverése után a juventust 5-1-re csaptuk az odavágón.
lehet, hogy szezon végén kezdek egy új karriert valahol az isten háta mögött, mert ez túlságosan easy. -
bakker, van egy ígéretes generált 19 éves brazil AMC-m, ott van nálam Rivaldo, és nem tudom beállítani tutor-nak, csak a hulladék magyarok vannak felsorolva a listán, pedig pont ez adná magát, ugyanazt a nyelvet beszélik. már próbáltam a srácot levinni az U19be de sehogy nem akar megjelenni lehetőségként. szopás -
Nem igazán indult fejlődésnek. 4.számú csatár (bár a 3 csatáros taktik miatt elég sokat kap lehetőséget)
-
geo91 #74246 

medina jelenleg hogy néz ki nálad? -
-

A csoda folytatódik (és Macheda felépült, 11 bajnokin 12 gólnál tart), Tottenham-CP 0-2
(az észak-londoniaknál egész jó kis csapat verődőtt össze: Evra-Subotic-Lennon-Bale-Modric--Saviola-Pato tengely nem rossz)