104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #74644 kömény -
geo91 #74643
-
macheda, azigen 

jövőre el győzelem, meg bajnoki dobogó az elvárás! :D -
Most jött, hogy bővítik a stadiont kemény 4500 ülőhellyel, 6m-ért. -
Crystal Palace, 5. szezon
Kezdjük talán a múlttal, tavaly a 14. helyen végzett a csapat, és összejött egy ligakupa döntő.
Ezért az idei évre a cél a felső 10-ben végezni, és minél tovább vitézkedni a kupákban. Az igazolások egész jól sikerültek, ez okot adott a bizakodásra.
Bajnokság:
És robbantott a csapat, már az elejétől fogva az első 3-ban voltunk, nagyon futott a szekér, Macheda egy állat volt, de a szűk keret, és a sok bekapott gól (és a már említett szezon végi hullámvölgy) miatt a végére az 5. pozícióig zuhantunk visza. Az előttem álló csapatok ellen nem ment jól, ezen jövőre változtatni kellene.
A bajnokság gólkirálya és legjobbja Macheda lett.
Fa kupa:
Jól indult, és egy nagyon csúnya véget ért. (tartalékcsapattal álltunk ki)
Ligakupa:
In medias res idén is sikerült bejutni a döntőbe, de idén mi voltunk a jobbak! Nem volt egy unalmas meccs!
Összegezve, elégedett lehetek, DE mivel 28 fordulón kertesztül BL helyen álltunk, érthetően csalódott vagyok egy picit.
Statisztikák, díjak:
Ééééés:
-
4 év után nem sok helyen van maradása az alap keret tagjainak :) ígyis örülök neki h egyik sztáromat sem tudták még elcsábítani.
geo91: a Genoa meg a Palermo a két "farmcsapatom", ha valamelyik posztra ember kell először náluk nézek körül + a managerekkel is jóban vagyok :)
huni: köszönöm a dícsérő szavakat :) -
nincs kedvem, inkább csak fun gamet nyomok :D
eto'o még nincs itt, pénz az van (25 millió euró a harc a bajnoki címért nevezetű ígéretemért cserébe).
-
Eto'o-t még megvárhattad volna:D...vagy van pénz is szarásig?:D -
És ott már zsíros az elnök? Mert én is néztem őket, de a márciusi ápdétben még csórók. Pedig a klubbot januárban vásárolták meg. -
Mi lett a düsszeldorffal? Ajánlhattam szerződést a 32 éves Eto'o-nak, aszongya heti 380 ezer euró...
Nálad mennyi a fizuja?
-
viszont nem gyenge keret :)
én kezdtem egy karriert az anzsival, frissített détbész :D -
alap keretből nem sok játékos maradt :) -
na ezen felröhögtem :D...de még ami jó, hogy visszafizetés csak profit esetén:D.. alias ha veszteséges vagy egy hónapban(ami azért valljuk be, legalábbis nálam elég sűrűn előfordul) le van szarv a a kölcsön és nem kell fizetni!? :D -
Ez komoly! Mi ez, valami bank reklám? Akciós kölcsön LOL!
-
geo91 #74630 látom a genoából előszeretettel vásárolgattál :D -
Parancsolj: Keret -
nem basztatlak, csak elmondom, miért nem megy, bár leírtad te is.
"szöveg szöveg szöveg sztem megint szöveg szöveg szöveg"
ennyi az egész. még egyszer mondom, nem cseszegetlek, nem akarok itt flémelni, de azt tanácsolom, olvasgass utána dolgoknak, próbáld meg úgy beállítani a taktikát, hogy nem csupán ráböksz, hogy akkor helmes most lesipuskás szerepkört kap, vagy célembert, hanem legyen valami alapja is a döntéseidnek. én azt látom, hogy csak állítgatod, ahogy szerinted jó, de a játékot nem ilyen felfogásban készítették. aztán lehet, hogy csak én nem értem, vagy félreértem a helyzetet.
hegeace: képet a keretről!!!négy!4!4!!!!44! :D
-
Én is 433-ban játszok és nekem első évben meglepő módon ezzel a taktikával nem a védekezés hanem inkább a gólszerzés ment nehézkesen. Szerencsére így második évben kis finomítással eddig ez is javulni látszik és minden működik a maga rendje és módja szerint...(kop-kop). :-) -
Soha nem látott mélyrepülés miatt úgy néz ki, elúszik a bl indulás. Bár a tavalyi év után nem is reménykedhettünk benne, a bajnokság 29 fordulója után megérdemeltük volna, kár, hogy az Arsenal-Chelsea-MU sorozat után (közben?, 2 x egy vereség) még 2 vereség. A baj az, hogy sok gólt kapunk, de ez nagyban köszönhető a 433-nak is. -
menedzser #74625 hm, helmes bevarrt egyet a 90dik percben, 2-1 lett :D. de tök mindegy, vesztettünk. -
menedzser #74624 nekem ott van Helmes és jön januárban egy csatár, nevére nem emlékszem, mert válogatott meccsen ellenfélnél volt és lecsaptam rá :D... akinek befejezése és üresbe mozgása 16, a többi érték is egész jó... és Helmes pedig 18as befejezéssel rendelkezik... de nem ontja a gólokat. Csak EL selejtező köreiben kis csapatok ellen, lol... azóta meg hébehóba bevarr párat... én mindig csodálkozok írásaitokon, hogy mennyire tudjátok verni a népeket mindenféle különböző csapatokkal... beállítom a taktikát, egy célember és pl egy mélységi támadó v támogató... v pedig célember és tökéletes támadó, meg beállítom a finom hangolást még, passzok és ilyenek.... és meccstaktika gyakorlása is, de hát na... nem az igazi... bár többnyire nyerünk, most Bremen ellen 2-0 zakót húztunk be... nem kellett volna, de még mindig ötödik v hatodik helyen vagyunk... és hát nem tudom hogyan lehetne összeszoktatni a két csatárom majd, Helmes és az új érkező januárban, hogy ontsák a gólokat.
vagy akár a mostaniakat is összeszoktatni... a középpályám sztem ász, van pár tehetséges újonc, meg egykét veterán... védelem olyan felefele... gyenge is picit, meg nem is. kapus még fiatal, de egész jó. -
Üdvözletem és Gratulációm mindenkinek az időközben elért eredményekhez!
Befejeztem a Napolival a 4. szezont. Bajnoki cím, Bl csoportkör, EL legjobb 8 úgy röviden tömören :). Nyáron megerősítettem a csapatot a legnagyobb és talán egyetlen hiányposztra, Pastore érkezett a csapathoz. Kiegészítő emberként még a csapathoz került Lukaku is. Kíváncsi vagyok hogy egy klasszis irányítóval majd sikerül e végre nagyot alkotni európában is.
Tabella -
kértem, de azóta azt kapom hogy nincs pénz, ami igaz is, akkor még volt 4 milla amikor ez elkezdődött, aztán mostmár kb 500ezrem sincs. -
bug :) nincs ötlet, kérd újra a fejlesztést
am dobtam a newcastlet, inkább egy jó sunderlandet kezdtem, szimpatikusabb a csapat! -
#74614-re valaki ötlet? -
menedzser #74619 nemtom, csak újabban velem volt a baj itt, aztán megkérdeztem.
de akkor ki is maradok ebből a témából és csak figyelek. beszéljétek meg nyugodtan. -
Miből gondolod, hogy rád céloztam? -
menedzser #74617 ki hiszi? én nem hiszem. -
Napolival ínséges idők? XD Mihez képest...
Zyndar--> grat Rayo-hoz! Szép karrier!
Ui.: Valaki azt hiszi, hogy ez chat? -
Visszatértem a nyaralásról (szar volt a balatonon ), és folytatom tovább a Crystal Palace-os menetelést.
Az előző részek tartalmából:
Látom, történésekből nincs hiány, vannak szép eredmények is, úgyhogy grat és hajrá ezerrel mindenkinek! -
Na ilyenkor mi van? 2013. Februárt írunk... A tervezés után nem ment tovább, mit lehet tenni?
-
részben :P -
Solt #74612 Vótmá? :) -
Köszi szépen, megtaláltam már! :D -
punkers #74610 Adatbázis frissités -
Első Kupa behúzva
-
Nemtudjátok, nincs új adatbázis a játékhoz friss igazolásokkal?? -
sanyiute #74607 óóó:D Barbacar szerintem -
50m -
sanyiute #74605 hány milla a plafon?? Barbacar asszem ez a neve Fiorentinánál van nekem kurva jó csatár és fiatal

), és folytatom tovább a Crystal Palace-os menetelést.