A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• menedzser
    nekem ott van Helmes és jön januárban egy csatár, nevére nem emlékszem, mert válogatott meccsen ellenfélnél volt és lecsaptam rá :D... akinek befejezése és üresbe mozgása 16, a többi érték is egész jó... és Helmes pedig 18as befejezéssel rendelkezik... de nem ontja a gólokat. Csak EL selejtező köreiben kis csapatok ellen, lol... azóta meg hébehóba bevarr párat... én mindig csodálkozok írásaitokon, hogy mennyire tudjátok verni a népeket mindenféle különböző csapatokkal... beállítom a taktikát, egy célember és pl egy mélységi támadó v támogató... v pedig célember és tökéletes támadó, meg beállítom a finom hangolást még, passzok és ilyenek.... és meccstaktika gyakorlása is, de hát na... nem az igazi... bár többnyire nyerünk, most Bremen ellen 2-0 zakót húztunk be... nem kellett volna, de még mindig ötödik v hatodik helyen vagyunk... és hát nem tudom hogyan lehetne összeszoktatni a két csatárom majd, Helmes és az új érkező januárban, hogy ontsák a gólokat.

vagy akár a mostaniakat is összeszoktatni... a középpályám sztem ász, van pár tehetséges újonc, meg egykét veterán... védelem olyan felefele... gyenge is picit, meg nem is. kapus még fiatal, de egész jó.