104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Grat, minden elismereséme! :) -
Mutatsz képet Di Mariaról?? :) kiváncsi vagyok Fm 09 be milyen! :D -
Lampardfan #75432 Nekem már a 3.évbe újat épített.. -
szabesz91 #75431 Sztetek hányadik évben van esélyem meggyőzni Abramovicot, hogy építsünk egy új stadiont? -
érkezett Javi Martinez és Di Maria,előbbi 15 misi 2 éves részletre(a 09-ben ennyit enged),az argentín pedig 9,5-ért 2 évre részletre -
Hu, hát az hazai 2-1 odavágó után azt éreztem, hogy nehéz lesz ez a meccs...ehhez képest:/
Így első ManCitynél töltött évemben BL döntőt játszhatok:)
-
pecaboy #75428 Nyilván szereted a csapatot, így hajrá! :)
De szerintem a legnagyobbakkal nem nagy élvezet játszani. Laposra versz mindenkit, megszerzel minden trófeát 1-2 éven belül, aztán nincs hova fejlődni, egyik szezon olyan lesz, mint a másik... -
kezdek egyet a Barca-val az FM2009-ben :) ugye Guardiola 2008 nyarán vette át a morálisan padlón levő csapatot,én megpróbálom az ő sikereit lemásolni :) -
pecaboy #75426 Sajna mivel megjött az új videokarim, mostanában inkább Witcher2-zök... De eljön az idő, mikor visszatér a 'löki brigád és tovább menetel! :) -
pecaboy #75425 Kösz-kösz :) -
Hűha, gratula :D Davenek is! -
pecaboy #75423 Köcce, Dave nevében is -
csak úgy jött le nekem elsőre, hogy gondod van a szélsőkkel :D
btw úgy látom, lesz amit visszaolvassak :D -
pecaboy #75421 Mert ilyen a taktikám :) Netről szedtem le, de sokat finomítottam, gyakran játékosokhoz is állítgatom, és csináltam még belőle 2 verziót, mert az alap az elég támadó. Tehát mihelyst jöttek a nemzetközi csapatok, csináltam egy kontrásat meg egy bunkerfocisat is. A bunker, mint az utolsó szezonból látszik, igen jól működik a "nagy külföldiek" ellen, nem mellesleg fél órát vagy többet is ki lehet vele bekkelni meccs végén, ha úgy alakulna, hogy nyerésre állok bárki ellen - nem szép játékkal, de hatékonnyal :P Az alap felállás mindháromnál ugyanaz: 4-1-2-3, egy védekező középpályással, két középső középpályással és három csatárral. Azt kell mondjam, elég jól bevált. -
geo91 #75420 mindkettőtöknek respekt és gratula!
-
pecaboy #75419 Értem én, és kösz a gratot :)
Mellesleg Dave kolléga pont 2035-ben nyerte meg az EL-t, de nem csak magyar játékosokkal, és tudtommal szélsőket is használ. Ugye én ehhez képest egy harmadosztálybeli Tiszalökkel vágtam neki, szélsők kilőve, nem-magyarok kilőve, szóval fel kell kötnöm a felkötnivalót, de majd meglátjuk. -
miért játszol szélsők nélkül? :) -
értem, nem kötekedésből kérdeztem, én sose alkalmazok ilyen megkötéseket -
pecaboy #75416 Az utolsó linknél láthatod, hogy sikerült bejutnom a BL csoportkörbe. Azt is írtam, hogy külhoni magyarokat is igazolhatok (magyar vagy magyar eredetű nevűeket legalábbis, azaz Istvan Kocsis, ékezet nélkül még jöhet, Ian Szabo már nem, vagy legalábbis elég necces). A "csak magyarokat" szisztémát pedig kb. 3 éve alkalmazom, ezért van pár külföldi játékos még a csapatban, pl. Mohamed, Knezovic stb., de 5 éven belül ezek kihalnak és garantáltan full magyar lesz a csapat :) A figyelőkkel is csak a környező országokat sasolom, magyar nemzetiségűekre vadászva. Ja, és stábtag nálam lehet külföldi is, úgysem értük szurkol a jónép :) -
akkor hasonlo idöszakban kerültél oda mint én...
nálam Ibra hisztis volt, eladtam, Robinhoval együtt... de Pato egy isten... -
A nyáron eligazoltam a Milanhoz. A tavalyi csalódást jelentő 12. hely a Serie A-ban, nem vetett túl jó fényt az elődömre. Viszont az Olasz Kupát behúzták, így az Európa ligában elindulhat a csapat. Igazolni még van 51M font. Egyelőre megállapítható h az egyesület a nyugdíjasok gyülekezetére hasonlít. Nesta, Gattuso, Flamini, Oddo, Seedorf, Jankulovksi stb. mind elmúlatak 31 évesek. Mindenesetre a Pato, Robinho, Ibra 3mastól sokat várok idén. Rendet rakok aztán jeletkezek :D -
Ha csak magyarokat igazolsz mit keres nálad Mohamed, meg a szlovák Magyar gyerek? Amúgy grat és kitartást, egy Bl csoportkör és sínen leszel(egy darabig) :) -
pecaboy #75412 Üdv Mindenkinek!
Eddig az Index topikjába írtam, most már valszeg figyelgetem ezt is :)
Egyelőre az eddigi karrieremet linkelgetném be a Tiszalökkel (FM2011). Kicsit hosszú lenne bekopizni, úgyhogy inkább spórolok a hellyel. Végső (?) célom 2035-ig BL-t nyerni, csak magyar játékosokkal (akár "külföldi" magyarokkal is, pl. erdélyi, szlovákiai magyarok stb.), ráadásul szélsők nélküli taktikával. Szóval jó magasra raktam azt a bizonyos lécet :)
2010/11. - 2018/19. szezon
2019/2020. szezon és 2020/21. eleje
2020/21. szezon
2021/22. szezon
2022/23. szezon
Hajrá Tiszalök! -
szabesz91 #75411
Jelenleg ezek a meccsek mentek le. 9 meccses győzelmi széria a bajnokságban. Vezetem a tabellát 28 ponttal, utánam jön a Blackburn és az Arsenal 21-21 ponttal 4. a Pool 18-al viszont 1 meccsel kevesebbet játszottak. BL csoportot is vezetem 3 forduló után, igaz holtversenyben a Marseillel 7-7 ponttal viszont jobb a gólkülönbségem. -
sas96 #75408 a Bayern utáni vereség után kikaptunk a Fürth ellen is 2-1-re... ez még a tegnapi nap folyamán történt.
Ma eddig 2 meccset játszottam le, a Düsseldorf elleni kupameccs volt az egyik, ahol meggyőző játékkal 3-0-ra nyertünk, így bemasíroztunk a 8 közé!!:-) és kit kaptunk ellenfélnek?? FC Bayern... :-)
Aztán jöhetett a 2. helyen álló Dortmund, mi a 17. kieső helyen voltunk.
Nagyon jól működött a bekkelés, igazából semmi másra nem játszathattam a csapatot, csak erre és most is jött a 91. perc . . .
Dortmund - 1860 München 0-1 :D :D
G: Schindler
NYERTÜNK!!!!!! :D na erre nem számítottam! :Dmég van esély bentmaradni! :D nem adjuk fel! :D végre én lőttem gólt a hosszabbításban nem a gép...halleluja!!! :-) -
szabesz91 #75407 *játékosuk -
szabesz91 #75406 Szinte mindegyik játékosunk 9 feletti átlagot nyomott, páran voltak 8.9, meg a cserék 7 körül. -
szabesz91 #75405 8-0-ra verték ki a Blackpool-t. Szombati meccs volt am. :D -
sztem hétfői meccs volt:D mu kiütötte az ellent tuti. -
mindenki más MU-s?:D mit nyomott az MU a héten 18-0t?:D -
szabesz91 #75402
Azért elég durva, nem? :D -
Találkoztatok már olyannal,hogy egy olyan stadion amit a managerről neveznek el ,egy idő után eltünik, csapat felszereltség menüjében ill. az aktuális meccseken sem irja ki :( -
szabesz91 #75400 Persze, Bosingwa fog ott játszani, csak most épült fel és még nincs meccs erőnléte. Köszi elolvasom, most játszottam döntetlent a Marseille-vel a BL-ben. -
Látom a Wolwe téged is megviccelt, velem is tette már párszor ezt! :)
Amúgy olvasd el #75381 hsz-t, nem azt akarom sugallni mekkora király vagyok, csak én is a Chelsea-vel tolom, talán találsz benne hasznos dolgokat.
Szerintem Paulo-t "hanyagold" jobb szélen, Branislav-José duó közül válassz valakit. -
szabesz91 #75398 Igen komoly sérüléshullám söpör végig a csapaton. Torres épphogy felépült egy meccsen lőtt 2 bombagólt, kövi meccsen 5 hónapra megint pihi. Zhirkov 3 hét, Terry 2 hét, Bertrand 6 hét, Alex, Malouda pár nap. Amúgy a Community Shieldet behúztam 4-2-re vertem a Unitedet, a meccs után még Sir Alex kritizált, hogy szar a taktika stb. A bajnokságban 3 meccs ment le, 2 győzelem (Newcastle, Blackpool) ellen 1 döntetlen Wolwerhampton ellen. Tabella 3. pozícióban állok. -
Neoncsoves #75397 semmi gond, engem speciel nem zavar, csak vannak egyesek akiket igen :) -
szabesz91 #75396 Bocsi, legközelebb figyelek erre. -
Nagy grat mindenkinek!
Végülis az utolsó fordulók így alakultak:
Arsenal - City: 1 - 1
City - Chelsea: 0 - 1
Ekkor 37 forduló után így állt a tabella:
1. City 83p
2. Pool 83p
3. Chelsea 81p
Aztán az utolsó körben:
Pool - City: 0 - 3
Bajnok lett a csapat :P (Nagyon nehéz volt "")
Mondjuk elég idegesítő volt h 13 meccses veretlenséggel fogadom a Fulhamet (akik 15ek voltak) és 2 darab kapura lövéssel 2 - 0ra ugy elvertek h öröm volt nézni. Aztán a visszavágón 21 meccse veretlenül megyek a Fulhamhez (12. a csapat), a managerük a kirúgás szélén: 3 - 1 oda.
Megnyertük az Europa Ligát is:
Egyenes kiesés:
Valencia - City: 0 - 5
City - Valencia: 2 - 1
City - Atletico Madrid: 3 - 1
AM - City: 1 - 1
Zenit - City: 0 - 6 (kettős emberelőny ;))
City - Zenit: 2 - 2
City - PSV: 5 - 0
PSV - City: 1 - 2
Aztán a döntő: Benfica - City: 0 - 3
Záradékokkal együtt kb 240 Millió fontért igazoltam: Neymar, Hazard, Agüero, Phil Jones, Hulk, Lloiris, Lukaku, Bale (így hirtelen)
Aztán írtam az elnöknek h vegye meg a stadiont és (ilyet még a citynél nem láttam) azt írta nincs rá pénz LoL
Következő üzenet: Az elnök pénzt tett a csapatba 130M fontot :P (felszökhettek az olajárak)
szerintem odébb állok mert ennek, így sok értelme nem nagyon volt... ha csak annyi nem h kiélhettem beteges vágyaimat az átigazolási piacon.
Gondoltam rá h maradok még egy évet ha aláír Messi és CR, de a kis argentínért 180M-t kértek a Roniért meg 120at. Gondoltam megadom nekik kiváncsiságból. De még csak tárgyalni sem akartak. Szórakozásból lenyomom, ezt az átig időszakot. Eddig érkezik Ashley Young és Elía.
-
Neoncsoves #75394 a képméretre legközelebb figyelj, ott van a bannerban hogy mekkorában szabad feltölteni. amúgy sok sikert! -
szabesz91 #75393 Üdv mindenkinek, új vagyok itt, meg az FM-ben is, kb 1,5 hete játszom a játékkal. Eddig csak ismerkedtem a játékkal, de most úgy gondoltam ideje belevágni egy komolyabb karrierbe. A választásom a Chelsea csapatára esett. 1.3-as pacthet is felraktam, ami ugye már tartalmazza a téli átigazolásokat is, így Fernando Torres és David Luiz már nálam van. Sajnos Torres még egy ideig sérült, ezért leigazoltam Lukaku-t. Őt amúgy is leigazoltam volna, jó kis játékosnak tűnik. Sajnos pénzt nem kaptam igazolásokra, de tényleg egy árva €-t sem, ezért állítottam a költségvetésen, és levittem a fizut, így 8 milla €-ra megugrott az átigazolási keretem. Lukakut egyébként 17 milla €-ért vásároltam 4 éves részletfizetésre, szerintem jó üzlet volt. Jelenleg a barátságos meccseim mentek le, a következő eredménnyekkel:
Chelsea-Chelsea tartalékok 3-0 gsz.: Ramires, David Luiz, Nicolas Anelka
Chelsea-Real Madrid 2-2 gsz.: Salomon Kalou, Nicolas Anelka
Chelsea-Olympique Lyon 2-0 gsz.: Nicolas Anelka, Didier Drogba
Chelsea-Manchester United 3-1 gsz.: Didier Drogba, John Terry, Alex
Chelsea-Sao Paulo 2-1 gsz.: Frank Lampard, Romelu Lukaku
Chelsea-Corinthians 3-1 gsz.: Didier Drogba (2), Florent Malouda
Chelsea-Girondins Bordeaux 2-0 gsz.: John Terry, Didier Drogba
Chelsea-Schalke 04 2-0 gsz.: Romelu Lukaku, David Luiz
Következő meccs a Manchester United elleni Community Shield. Jó lenne megnyerni, és trófeával indítani, de nem búslakodok majd ha nem sikerül. Viszont a bajnokságot mindenképp meg akarom nyerni, és a BL-ben is legalább elődöntőzni kellene. Viszont még nagyon tapasztalatlan vagyok ebben a játékban, szóval nem biztos, hogy minden úgy sül el, ahogy szeretném.
A taktika:
Tippeket, tanácsokat nagyon szívesen fogadom. Játékosok ajánlását is. Köszönöm, ha elolvasod.