A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nagy grat mindenkinek!
Végülis az utolsó fordulók így alakultak:
Arsenal - City: 1 - 1
City - Chelsea: 0 - 1
Ekkor 37 forduló után így állt a tabella:
1. City 83p
2. Pool 83p
3. Chelsea 81p
Aztán az utolsó körben:
Pool - City: 0 - 3
Bajnok lett a csapat :P (Nagyon nehéz volt "")
Mondjuk elég idegesítő volt h 13 meccses veretlenséggel fogadom a Fulhamet (akik 15ek voltak) és 2 darab kapura lövéssel 2 - 0ra ugy elvertek h öröm volt nézni. Aztán a visszavágón 21 meccse veretlenül megyek a Fulhamhez (12. a csapat), a managerük a kirúgás szélén: 3 - 1 oda.
Megnyertük az Europa Ligát is:
Egyenes kiesés:
Valencia - City: 0 - 5
City - Valencia: 2 - 1
City - Atletico Madrid: 3 - 1
AM - City: 1 - 1
Zenit - City: 0 - 6 (kettős emberelőny ;))
City - Zenit: 2 - 2
City - PSV: 5 - 0
PSV - City: 1 - 2
Aztán a döntő: Benfica - City: 0 - 3
Záradékokkal együtt kb 240 Millió fontért igazoltam: Neymar, Hazard, Agüero, Phil Jones, Hulk, Lloiris, Lukaku, Bale (így hirtelen)
Aztán írtam az elnöknek h vegye meg a stadiont és (ilyet még a citynél nem láttam) azt írta nincs rá pénz LoL
Következő üzenet: Az elnök pénzt tett a csapatba 130M fontot :P (felszökhettek az olajárak)
szerintem odébb állok mert ennek, így sok értelme nem nagyon volt... ha csak annyi nem h kiélhettem beteges vágyaimat az átigazolási piacon.
Gondoltam rá h maradok még egy évet ha aláír Messi és CR, de a kis argentínért 180M-t kértek a Roniért meg 120at. Gondoltam megadom nekik kiváncsiságból. De még csak tárgyalni sem akartak. Szórakozásból lenyomom, ezt az átig időszakot. Eddig érkezik Ashley Young és Elía.