A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
szabesz91 #75393 Üdv mindenkinek, új vagyok itt, meg az FM-ben is, kb 1,5 hete játszom a játékkal. Eddig csak ismerkedtem a játékkal, de most úgy gondoltam ideje belevágni egy komolyabb karrierbe. A választásom a Chelsea csapatára esett. 1.3-as pacthet is felraktam, ami ugye már tartalmazza a téli átigazolásokat is, így Fernando Torres és David Luiz már nálam van. Sajnos Torres még egy ideig sérült, ezért leigazoltam Lukaku-t. Őt amúgy is leigazoltam volna, jó kis játékosnak tűnik. Sajnos pénzt nem kaptam igazolásokra, de tényleg egy árva €-t sem, ezért állítottam a költségvetésen, és levittem a fizut, így 8 milla €-ra megugrott az átigazolási keretem. Lukakut egyébként 17 milla €-ért vásároltam 4 éves részletfizetésre, szerintem jó üzlet volt. Jelenleg a barátságos meccseim mentek le, a következő eredménnyekkel:
Chelsea-Chelsea tartalékok 3-0 gsz.: Ramires, David Luiz, Nicolas Anelka
Chelsea-Real Madrid 2-2 gsz.: Salomon Kalou, Nicolas Anelka
Chelsea-Olympique Lyon 2-0 gsz.: Nicolas Anelka, Didier Drogba
Chelsea-Manchester United 3-1 gsz.: Didier Drogba, John Terry, Alex
Chelsea-Sao Paulo 2-1 gsz.: Frank Lampard, Romelu Lukaku
Chelsea-Corinthians 3-1 gsz.: Didier Drogba (2), Florent Malouda
Chelsea-Girondins Bordeaux 2-0 gsz.: John Terry, Didier Drogba
Chelsea-Schalke 04 2-0 gsz.: Romelu Lukaku, David Luiz
Következő meccs a Manchester United elleni Community Shield. Jó lenne megnyerni, és trófeával indítani, de nem búslakodok majd ha nem sikerül. Viszont a bajnokságot mindenképp meg akarom nyerni, és a BL-ben is legalább elődöntőzni kellene. Viszont még nagyon tapasztalatlan vagyok ebben a játékban, szóval nem biztos, hogy minden úgy sül el, ahogy szeretném.
A taktika:
Tippeket, tanácsokat nagyon szívesen fogadom. Játékosok ajánlását is. Köszönöm, ha elolvasod.