104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BBeno2
    Mondjuk, hogy szoros az állás a rangadó előtt. Hazai pályán fogadom a katalánokat. meglátjuk.

• bakkerman
    muhaha mekkora like
  • inter94
    messi elég gyenge.../
  • karajjj
    gyanítom, hogy bele lehet majd ugyanúgy tenni
  • akvik
    Olyan kérdésem lenne hogy amit használok arccsomagot azt be lehet majd tenni az új fmbe is?(mert az eddigi részekben kompatibilisek voltak az arccsomagok és remélem most sem változott a helyzet)
  • farferi
    Sunderland is behúzva, jó éjszakát.
  • farferi
    Ezt azért nem gondoltam.6-1 a stoke ellen.De az edzéses dolog még mindig idegesít.
  • farferi
    kösz,ilyet többet nem csinálok az biztos
  • bakkerman
    gondolom azt mondtad nekik,hogy miért nem tudnak minden meccsen így játszani,na AZT NEM SZABAD! valami bug,mert már előző részekben is emiatt dühösek lettek,mert nem ismered el az eredményt...
  • farferi
    A szar morál ellenére hatot rúgtunk a Cadiznak, erre valami rosszat mondhattam a csapatnak mert mindenki dühös lett.Pedig csak olyasmi volt, hogy szép munka de a komoly meccseken is ez kell.Fene érti.
  • farferi
    Az edzéssel nektek nincs problémátok?Igaz, hogy a 11-hez használt edzést használok, de azért bosszantó , hogy a csapat kétharmadának csak sárga a morálja, mert nagynak találják a terhelést.Mi a francot csináljak?Ja, a workloadot már levittem 20 százalékra de ez sem segít.
  • karajjj
    királyság
  • gabber_saviola
    itt lesznek a munkáim (a tavalyi helyén):

http://fm2011graf.weboldala.net/
  • inter94
    laza felkészülési meccs :
  • zyndar
    Abból, amit eddig tapasztaltam, nekem is az új Team Talk jön be a legjobban. Az eddig kb. nevetséges volt, hogy az esetek 75%-ban az volt a "reakció", hogy nem is figyeltek rád. Na az ilyenért minimum bele kell rúgni az arcába egy focicsukát (Sir Alex után szabadon). A másik, ami tetszik, az a Director féle kameranézet. Bizakodó vagyok!
  • farferi
    No,nyomtam másfél órát a Poollal és mit mondjak egyre jobban tetszik.A team talk rendszer nagyon jó, a kamerakezelés is tetszik meg úgy anblok az egész.Rá kellett jönnöm, hogy nagycsapatnál sem fenékig tejfel az élet.Volt kb. 10 millió fontom igazolni, egy épkézláb játékos minimum 5 millió.Megvettem Saviolát a csatársorba meg egy fiatal angolt illetve egy védekező kp-ra futotta még( itt majd bajban leszek, mert alapból 1 db defmid van a csapatba, így most van kettő az egész idényre)Eladni csak néhány tartalékot tudtam iletve Maxi Rodrigezt de őt is csak részletre.Van néhány playám aki tuti nem fog játszani, mert szélsők, ők csak viszik majd a pénzt mert elmenni, akár kölcsönbe nem akaróznak.Edző összesen van 4db még azt is vennem kell ha a rendes játék megy majd,erre a félévre elég lesz.2 bari meccs két győzelem, de az egyik a tarcsi ellen a másik a Genkkel szemben, de ott csak a 84 percben lőtük a győztes gólt.Szóval nagyon tetszik, király lesz.....csak ne kéne itt rohadnom a munkahelyen,játszaniii akarok.
  • geo91
    úgy-úgy :D kis klubbal másképp nem is lehet eredményt elérni rövditávon
  • bakkerman
    amikor megy pirosba a kassza,az nem tartozás,az simán deficit,mész minuszba,az adósság lehet végtelen,mert a játékosaid kivannak fizetve,staff kivan fizetve,mehet a végtelenségig
  • karajjj
    én itt konkrétan arra gondoltam, hogy ha minuszba megy a kassza, akkor az már banki kölcsön szerintem, mert ugye végülis van pénz, mert kapnak fizut a játékosok, csak gyűlik a tartozásod
  • karajjj
    más dolga úgysem nagyon akad :D
    vagy ő lehet élőben is nyomja
  • Mor3llo
    "Hi Guys. The demo is region locked in Germany, China, Hong Kong, North Korea and South Korea. We have had some issues with the demo visibility on Steam, once this is fixed (shoud be within the next 15 minutes) then all markets except for these should be able to access and download the demo."

Hát, ha ott is elérhetővé tették a demot, akkor bátran kijelenthetjük, hogy Kim Dzsong-Il hatalmas FM rajongó lehet, mivel szvsz csak ő internetezhet :D
  • bakkerman
    énis ezt próbáltam sugallni,hogy akkor szűnjön meg,hogy mindig túllépheti a játékos a wage budgetet,minden balhé nélkül,és akkor legyen inkább bankkölcsön opció,mert az reálisabb. én örülnék egy ilyen opciónak
  • karajjj
    mivel nem vezetőedzőnek, hanem managernek szerződünk az adott csapathoz, bizonyos mértékig mi felelünk a klub pénzügyeiért is, na most ha én 4-5 évre tervezek, ahol az első 2-3 év veszteséges, de utána a kinevelt ifiket magas áron tudom értékesíteni, akkor hagy engedjem már meg magamnak, hogy ehhez banki kölcsönből fedezzem a pénzügyi alapot az elején
  • bakkerman
    de az FM-ben nincs hitelkártya,ha a vezetőség azt mondja,hogy éves szinten költhetsz fizukra 5 millió eurót,akkor 1 centtel se költhetsz többet,mert ennyit szánt rá a vezetőség. persze az más tészta,ha meg akarod növelni,és átrakatsz pénzt a transfer budgetből. 11-ben például hiába mentem hosszútávon pirosba,évről évre csak nőtt a deficit,mégis betonbiztos volt a melóm,ugyanúgy költhettem,minden csőd,vagy büntetés nélkül. remélem ez idén megváltozik,vagy akkor tegyék be a bankkölcsön opciót,mint a fifa managerben
  • karajjj
    erre van a hitelkártya
  • Itsuki
    Lehet a boltba is,csak fel kerülsz a fekete noteszba:D

És így még nagyobb lesz a kihívás is:)
  • bakkerman
    ez így reális,boltban sem vásárolhatsz 1000 forintért,ha tudod hogy csak 300 van nálad,majd lesz valahogy...jó ez így
  • farferi
    Darlingtonnál detto.Sebaj, úgyis nagyobb csapattal akartam lenni.
  • karajjj
    ne idegesíts már? eddig mindig túlléptem, ha nb2-ben eredményt akartam elérni... egyszerre ajánlottam mindenkinek szerződést, aztán kb másfélszer annyi lé ment a fizetésekre, mint amennyi szabad lett volna
  • hugopareiros
    de azért lásd be :D ennek így van értelme
    azért keret a keret, hogy annyiból kell gazdálkodni

Nem véletlenül van olyan opció a vezetőség felé hogy fizetési keret megnövelésének kérelme.
  • geo91
    na hogy valami negatívum is legyen a 12-vel kapcsolatban. képtelenség átlépni a fizetési keretet. eddig ugyanis az volt a helyzet, hogy tegyük fel van 100 euró szabad fizetési kereted egy kis klubnál ezt a 100 eurót többszörösen is elkölthetted, ugyanis csak akkor adódott a kerethez a játékos fizetése ha aláírt és így bőségesen túl lehetett lépni a keretet. viszont most már az a stájsz hogy már az ajánlat után hozzáadódik a kerethez... bizony még nagyobb szopás lesz a béka segge alól karriert kezdeni... :D
  • pecaboy
    Dühös FM-es
  • Csacsi
    Nekem mostanában kimaradt a 2011 szinte teljesen...most barátkozom ezzel a 2012-vel, de nem igazán akar semmi sem összejönni. :(

Lehet, hogy újra át kéne nyálazni a taktikai részt, mert mindenki megver :)
  • Solt
    Sör, ropi, közben meccsnézés... alap... :D

Viszont az tény, hogy a billentyűzet sokkal olcsóbb, így asztalin azért takarékosabb játszani... :D
  • Zenszkij
    :)
  • DONGUBA
    aze egy hasznaltan is 70 ezret ero lapit nem igazan baszok a foldhoz:DDDD
  • spiczi91
    mérgedbe földhözb***ni :DDDD
  • DONGUBA
    Jo de ez lapicsere...asztali meg eleg kemenyen tartja magat.....csak fm-ezni faszabb az olemben a lapival:DDDD
  • Solt
    Nem hangzik hülyén... :D Én anno a CM miatt vettem gépet! :D:D
  • DONGUBA
    Hat lehet hulyen hangzik de rogton elcsereltem a lapimat egy jobbra az fm miatt:DDDDDDDDDDDDDDDD......is