A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• farferi
    No,nyomtam másfél órát a Poollal és mit mondjak egyre jobban tetszik.A team talk rendszer nagyon jó, a kamerakezelés is tetszik meg úgy anblok az egész.Rá kellett jönnöm, hogy nagycsapatnál sem fenékig tejfel az élet.Volt kb. 10 millió fontom igazolni, egy épkézláb játékos minimum 5 millió.Megvettem Saviolát a csatársorba meg egy fiatal angolt illetve egy védekező kp-ra futotta még( itt majd bajban leszek, mert alapból 1 db defmid van a csapatba, így most van kettő az egész idényre)Eladni csak néhány tartalékot tudtam iletve Maxi Rodrigezt de őt is csak részletre.Van néhány playám aki tuti nem fog játszani, mert szélsők, ők csak viszik majd a pénzt mert elmenni, akár kölcsönbe nem akaróznak.Edző összesen van 4db még azt is vennem kell ha a rendes játék megy majd,erre a félévre elég lesz.2 bari meccs két győzelem, de az egyik a tarcsi ellen a másik a Genkkel szemben, de ott csak a 84 percben lőtük a győztes gólt.Szóval nagyon tetszik, király lesz.....csak ne kéne itt rohadnom a munkahelyen,játszaniii akarok.