Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak így párat kapásból (a fizetés az havi fizetésre értendõ):
CR(1,000,000€), Kaká(975,000€), Tevez(800,000€), Casillas(600,000€), Pastore(750,000€), Benzema(925,000€), Fellaini(850,000€), Özil(625,000€)
jelenleg õk rendelkeznek olyan szintû fizetéssel hogy azt mondanám hogy sztárjátékosok... Fellaini szart nem ér igazából, de sürgõsen kellett egy jó vkp és minimum ennyi fizetést kért. Persze most majd eladni lesz igazi mûvészet...
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Köszönöm a válaszod.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Menedzser: az oka az h egyszerre több csapattal nyomod és ugyanaznap vannak a meccseid.fmet sztem nem így tervezték hogy egy játékos egyszerre 3-4 vagy több csapattal is legyen.Szóval ha csak egyszerre egy csapattal tolod akkor nem lesznek ilyen hibák.Van még egy másik megoldás hogy azt a napot leszimulálod..csakhát most majd nem szimulálhatsz mindenegyes napnál majd ha kijön ez a hiba ha aznap sok meccsed lesz...
Real Madrid pénzügyi helyzete Insecure lett. kurvajó... <#taps>#taps>
Én még igazán kezdõ menedzser vagyok, az alapokon túlra nem nagyon látok és nem is nagyon nyúlok bele a taktikákba komolyan, szóval nyugodtan bombázzatok BÁRMILYEN ötlettel, köszönöm.
a szöglet taktikát megjegyzem.
karajjj a te válaszod is köszönöm.
Én így használom (persze nem csak egy jó megoldás van)
- szöglet hosszú oldalra
- 1 védõ a hosszúsarkot támadja
- 2 védõ ugyanez
a legfontosabb szerintem, hogy mindkét védõm 192 feletti, legalább 17-es ugrással. És aki beadja a szögletet (Sosa, Hamsik) az spíler legyen ebben.
Közben zsinórban 3X is megnyertük a bajnokságot. (a 3. helyre vártak, pffff)
Bl-ben Barcán, MU-n keresztül az elõdöntõben vagyunk. (Shaktar jön)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Amikor meccs elõkészítés van, miért van az, hogy nem tudja kijelölni a pályán lévõ játékost? Rákattintok a listán és keresnem kell a pozícióját. A régi részekben kijelölte, hogy megtaláljam. Itt meg behozza a képességeit.
Tudtok jó szöglet taktikákat és valamit az edzésre? Pl edzésen elég beállítani, hogy külön befejezésre gyúrjanak és akkor az fejlõdik neki?
Kösz.
vagy lehet folytatom inkább a Santosos elkezdett karrieremet<#nemtudom>#nemtudom>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ezt a szezont jól elkúrtam a Reallal, kiestem BL-bõl Marseille ellen (LOL), és a bajnokságban 10 ponttal le vagyok maradva a Barcától :\ lehet hogy az új érkezõk miatt van mondjuk :)
érettségitõl még 2 évre vagyok hál istennek :D
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Monacoval viszont eddig minden pöpec.
Azért van több csapatom, mert több klubbal szimpatizálok, de külön bajnokságban játszanak.
eredeti a játékod?
Nem rég kezdtem el játszani vele, jó játék. A korábbi részeknek is nagy kedvelõje voltam, emlékszem az Fm08-t például darabokra zúztam :). Rengeteget nyüstöltem.
A kilencet is kipróbáltam, a tízet is, mindegyik nagyon jó volt, ez a mostani pedig olyan részletes, hogy nagyon jó.
Elkezdtem kedvenc csapataimmal játékot, tehát több klubot irányítok. Eleinte az volt a problémám, hogy crash dumps hibaüzeneteket kaptam. Azt olvastam interneten, hogy elég kitörölni a dokumentumokból és minden rendben :O. Ott van egy crash dumps mappa és simán csak kitörlöd és jó lesz. Kipróbáltam és valóban így is van! Szépen eljutottam szeptember tíz-tizenegy környékére, ahol is van három meccsem... egy nap. Nos, lejátszok kettõt és a harmadiknál meccs elõkészítés, kérlek, várj, hallom a stadion zaját, de fekete képernyõ és az fm exe hibát észlel és leáll.
Tanácstalan vagyok. Kétszer megpróbáltam újból. Ugyanez a történet. Nincs ötletem. Alap a játék, nincs patch, a gépem erõs, több liga van kiválasztva és eddig gond nélkül elment, volt már korábban is egy napon több meccsem. Remélem, ti tudtok segíteni.