Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy jó BL szereplés kéne már csak....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Am még mindig szaggat a játékom, hello. XD
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Játékfilózófia, stratégiai alapelv, passz stílus, kreatív szabadság, letámadás, szerelés, emberfogás, keresztlabda, pozíció kötöttsége.
Ennyi.
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
akkor alkalmazom ezt én is, ugyis szûk a keret a csapatnál mert kicsit költekeztem:D
de amúgy egyetértek, igazolom is Messit :D
utoljára talán a 2005-ben igazoltam részletre, akkor még levonta az egészet
ezt sosem értettem :D

Választásom a Serie B-ben szereplõ Atalanta-ra esett.
Ebben a kis 25000es stadionban játszuk a meccseinket:
Célkitüzésnek a feljutást terveztem.A keret nem volt rossz egy másodosztályú csapathoz képest így nemsok mindent kellett rajta alakítani.
Keret
Átigazolások
Eléggé jól kezdtük a bajnokságot annak ellenére h sok sérültünk volt egész szezonban de folyamatosan az elsõ és a negyedik hely között ingáztunk.Végül féltávtól vettük a vezetést és ez lett a vége:
Bajnokság végeredménye
Játékos statisztikák
Olasz kupában mindössze 3 kört éltünk meg és búcsúztunk chievo ellen.
A csapatból csak Barreto-t emelnék ki (aki az egyetlen válogatott játékosom volt) aki védekezõ kp létére elég sok gólt és gólpasszt adott.Sok csapat el akarta vinni de õ végül maradt és az elsõ osztályban is a keretet fogja erõsíteni.
Nyárra kaptunk elég pénzt h megerõsítsük a keretet.
Volt egy pár érkezõ és távozó..
Íme a megerõsített keret
3nagy igazolástól várom a megváltást és h a középmezõnybe végzünk idén a legfelsõ osztályban.Tardelli,Henrique,Hargreaves.
Az elsõ meccset ha nehezen is de hoztuk a napoli ellen.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430