Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor meg tessék szépen pörögni, nehogymár nyáron se legyen itt élet
aki megteheti <#rolleyes>

ja amúgy most esik le, hogy már nyáriszünet van egyeseknek :D
Másik meglepetés, hogy van Persie mekkora állat volt Arsenalban, 4-2-3-1es rendszerben , igaz sokat volt sérült, de 6 meccsen 9 gólt bepaszírzott :)

Na szórakozás erejébõl játszottam pár meccset pár csapattal tegnap ( lille,arsenal,liverpool ... ), Eden Hazard gyereket mindenhova megvettem ( kölcsön is lehet venni, és csak 3,5 misi ), egyszerûen ilyen embert még nem láttam az fmekben soha :) 19 évesen a mélyvízben Angliában, AMC és AML posztokon , kb minden csapattal 10 meccset játszottam bajnoksága, õ mindig kezdett és 6-7 gólt és 6-7 gólpasszt mindig kiosztott... Brutál a gyerek és nagyon fiatal és olcsó is.

nekem most az tetszik, hogy ha felkínálod a játékosokat reálisan magasan áron a kluboknak, akkor 2-3 mindig tesz rá egy kicsit alacsonyabb, de még elfogadható ajánlatot
LasDen
korábbin mindig szerettem az átigazolási szezont (turkálni a játékosok között meg minden :D), de mostanra már kicsit irritáló...folyton jönnek a szar hírek, hogy ennek ez kell ennek meg ez kell, de senki nem tesz ajánlatot 1 játékosért sem....ha azt reagálom, hogy takaroggyanak, akkor boldogtalanok pléyák, ha meg, hogy vihetik, akkor nem csinálnak semmit...:D jó persze megvan a jó oldala is, mert így a jó játékosaimat megtudom tartani....bár néha meg kell küzdeni érte, hogy meggyõzzem õket, hogy maradjanak....
egy jó BL szereplés kéne már csak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

penge96
Az lehet, hogy a mentésem szar, és azért szaggat? Mivel csak a legfrissebb Arsenalos karrieremmel csinálja... de olyan jól kezdtünk, 8-ból 8 gyõzelem és csupa új gamer...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

lokika28
melyiket mijen feladattal játszassam petersenen kívül mindenkit próbáltam csatárba de nemlõnek tulsok gólt:S

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

penge96
Wenger bazdmeg.

Am még mindig szaggat a játékom, hello. XD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

akvik
denagy:

akvik
denagy meccs volt a bl-címvédõ ellen.(még murinnyó nélkül is megnyerték a bl-t.)

Schürrle, Helmes, Kiessling, Petersen? Cacau esetleg?

Sippie
baszki tényleg... :D
köszi szépen
ROCKnROLLA
Lejjebb van egy olyan, hogy "bõvebb" vagy "további", vagy nem tudom pontosan hogy van írva, de meg fogod találni. :)

Sippie
csapat instrukciók? Azon belül nekem nincs ilyen.
Játékfilózófia, stratégiai alapelv, passz stílus, kreatív szabadság, letámadás, szerelés, emberfogás, keresztlabda, pozíció kötöttsége.
Ennyi.
penge96
Taktika, csapatutasítások, tempó, lassú. Szerintem ez elég egyértelmû

Sippie
Játszik valaki magyarosított játékkal? Most nem tudom hogy annak a hibája-e de a meccsek elõtti elemzéseknél annyira hasztalan infókat tudok kapni. "játszunk lassabb tempóban" jójó, de azt hol a fenébe állítom be, vagy honnan tudjam mi lassú mi gyors? Nincs valami részletes leírás kezdõ játékosoknak ezekrõl?
lokika28
vkinek vmi ötlet német tehetséges fiatal csatár klose kiöregedett nemakarom már behívni maradt poldi meg gómez mert müllert inkább szélen játszatném vkinek ötlet?:) kipróbáltam mág mlapa-t meg egy meccsen sukuta-pasu-t de nemnagy potenciál van bennük:S

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

bakkerman
uhh,jójó :) az eredményed is szép

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
nem sokon múlott...:D uccsó meccsen fehérvárral 0-0 lett...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dejó, hogy felhoztam ezt a témát :D pörgünk egy kicsit
akvik
Nálam a tavalyi fmbe volt nálam sokat de túlértékeltem.meg a scoutom is.ideibe is már csak ilyen jó kis cserejátékos volt nálam.bár mondjuk ilyen 2-4m-ért cserének nemrossz.

bakkerman
szkótom 4 csillagot adott rá,asszondja majdnem olyan jó mint Inler,mondom oksa,akkor kám ón

akvik
nainggolan annyira nemjó játékos..legalábbis sztem.

bakkerman
ahh faszomat, nainggolant akartam elhozni,transfer kereten még van 4 misi,budget egyenlegen 6 , elfogadott a cagliari egy oylat hogy most 1.5 millió,aztán majd 48 hónapig 7.5 millió,vele is megyeztem,de jött az üzi hogy sehogyse áll rendelkezésre annyi cash...tehát valszeg hosszútávon csúnya minusz lett volna...basszameg

bakkerman
na,most hoztam el az udinesevel elsõ évemben még augusztus van,rafael tolóit,1 misi kezdõ,utána 24 hónapra 3 millió,így még mindig maradt cash :) amúgy régebben én is azt hittem,hogy azt egybe vonja le

Láma!
ehhh:D

akkor alkalmazom ezt én is, ugyis szûk a keret a csapatnál mert kicsit költekeztem:D

bakkerman
ha jönnek a sikerek,akkor 1. a vezetõség a seggedet nyalja 2. jön be cash bõven 3. csak a fizukeret túllépéséért szoktak szólni,én mentem már Barca-val a 2010-ben -20 misibe is,úgy hogy minden szezonkezdetkor ment csak fel -5,6 misire,tehát elég kilátástalan helyzetem volt :D

zorrobomber
ok de irl sincs az hogy fergusont kirúgják mert 300 millió tartozása van a klubnak.

jó csak te itt nem edzõ vagy hanem manager :D

Sippie
najó, de te mánáger vagy, nem csak edzõ, edzõket igazolsz :D
de amúgy egyetértek, igazolom is Messit :D
zorrobomber
végülis az hogy nyereséges legyen a klub az az õ dolguk, az edzõ feladata csak az hogy a csapat legyen sikeres

Sippie
na majd bejutok a BL-be azt csak gyün valami pénzes befektetõ :D
Huni92
nem köcsögösködik a vezetõség a pénzügyek miatt. legfeljebb a havi beszámolóban kapsz egy mondatot, hogy kissé elégedetlenek, mert sok a mínusz, de -60 millió eurónál sem basznak ki.

Sippie
én most havi 120milla minuszt csinálok kb, FT-ba magyar csapatnál. Fizetési kereten belül vagyok, szóval akkor mi lesz ha 0 alá megyek? :D Én csak annyi igazoltam amennyit elõre meghatározva megengedtek
én mindig arra operálok, hogy olcsón veszek, felfuttatok és drágán adok el játékosokat
Láma!
na jo, de a vezetõk nem fognak szeretni ha csinálsz nekik minden honapban 3-4 milliós plusz kiadást...:D

akvik
még nem késõ rájönni:DD

óóó baszkimuter :D ha én ezt tudtam volna...
utoljára talán a 2005-ben igazoltam részletre, akkor még levonta az egészet
akvik
igen ígyvan ahogyan írtad.:) amit hónapokon át kell törleszteni azt a klub fizeti.azért szoktam én viszonylag kisebb összeget fizetni egybe és a nagyobbat részletbe.

na várjál, most ha jól értem, akkor ha részletre veszek, az átigazolási pénzbõl csak a kezdõrészlet megy el a játékosra, a többit a klu fizeti?
ezt sosem értettem :D
akvik
nemteljesen.mert pl 12millióm volt igazolni miután megvettem Henriquét és pl Tardellinél csak 5millát fizettem ki azonnal Amrabatnál csak 2õt és még tudtam így venni 3játékost.Tehát a 12millióból még Tardellire se tellett volna ha egészbe fizetem nemhogy még pluszba más játékosokra.Mert így a többit csak a késõbbiekben kell fizetned így marad pénzed igazolni még.

nem mindegy amúgy, hogy egyben fizeted vagy részletre veszed? ugyanúgy az átigazolási pénzbõl megy
akvik
köszönhetõen a sok részletre vásárlásnak.kár hogy így most már üres a kassza..

gratula, jó kis igazolásokat sikerült összehoznod!
akvik
Sziasztok rég jártam már erre.Elmúlt idõszakban nem volt sok idõm foglalkozni a játékkal de mostanra lett egy kis szabadidõm így elkezdtem egy karriert.
Választásom a Serie B-ben szereplõ Atalanta-ra esett.

Ebben a kis 25000es stadionban játszuk a meccseinket:

Célkitüzésnek a feljutást terveztem.A keret nem volt rossz egy másodosztályú csapathoz képest így nemsok mindent kellett rajta alakítani.
Keret
Átigazolások
Eléggé jól kezdtük a bajnokságot annak ellenére h sok sérültünk volt egész szezonban de folyamatosan az elsõ és a negyedik hely között ingáztunk.Végül féltávtól vettük a vezetést és ez lett a vége:
Bajnokság végeredménye
Játékos statisztikák
Olasz kupában mindössze 3 kört éltünk meg és búcsúztunk chievo ellen.
A csapatból csak Barreto-t emelnék ki (aki az egyetlen válogatott játékosom volt) aki védekezõ kp létére elég sok gólt és gólpasszt adott.Sok csapat el akarta vinni de õ végül maradt és az elsõ osztályban is a keretet fogja erõsíteni.
Nyárra kaptunk elég pénzt h megerõsítsük a keretet.
Volt egy pár érkezõ és távozó..
Íme a megerõsített keret
3nagy igazolástól várom a megváltást és h a középmezõnybe végzünk idén a legfelsõ osztályban.Tardelli,Henrique,Hargreaves.
Az elsõ meccset ha nehezen is de hoztuk a napoli ellen.

köszönöm!

Barnabyka
Az Edzésnél betudod állítani új posztként neki aztán játszasd is ott sokat és megszokja és jó lesz neki:)

lippet
Ha sokat játszatod egy másik poszton, akkor stábértekezleten ajánlották fel nekem, hogy képezzem, de biztos máshol is át lehet képezni. Én még nem éltem ezzel az opcióval. :)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430