104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #78589 na lecsekkolom hátha van e már japán liga kieg, hátha ez egyszer szerencsém lesz "ligaaktiválóügyileg" és nem lesz atombugos, mint bármelyik amit eddig kifogtam a 10-hez és 11-hez.... -
geo91 #78588 fejedben :D -
és hol keresed??? -
geo91 #78586 pár napja félretettem az alessandria játékom és ezzel az egész fm-et, mert kellett már egy kis változatosság, kicsit egyhangú már zsinórban az 5. szezonom nyomni, ugyanazon csapattal. meg aztán nem úgy kezdődött a bl csoportkörében a bemutatkozás ahogy reméltem... de ha újra megjön hozzá a kedvem, majd előveszem ezt a mentést és biztos hogy valamikor a jövőben elő fogom, mert egy ilyen mentést kár lenne örökre sutba dobni. :) szóval most új csapatot keresek. -
rendben, nem fogok szájkaratézni. -
hugopareiros #78584 A saját véleményemet írtam le, azt hogy nekem mennyire hasznos.
Egyébként akik a googlet nem használják, a FAQ-t se fogják.
Semmit ;) mert fölöslegesnek tartom továbbra is. -
te követted az elmúlt években a topikot? szerintem két kezemen megszámolom, hogy hány ember volt aki előbb guglizott és utána írt ide...
lehet, hogy te tudod, meg én is, meg mondjuk 15 másik ember, de százharmincmillióan arra sem képesek, hogy googlet használjanak.
arra meg kíváncsi vagyok, hogy te mit írtál volna bele :) -
-
hugopareiros #78581 1. köszönjük, hogy megcsináltad
2. azért nem reagáltam rá, mert én pozitívat nem tudok hozzászólni, de itt a véleményem:
fölösleges időtöltés volt részedről összeállítani :)
semmi olyan információ nincs benne amit 30 másodperc google ne dobna ki illetve ne tudnánk már a régi részekből -
írtam, de úgy tűnik nem kell...
kértem véleményt, nem sokan reagáltak.
itt van ni:
-
Tehát nincs?:) -
padra jó lesz :D sok afrikai miatt kezdőbe úgyse lenne esélye. de legalább újra BL-ben játszhat.
-
1. küldetésed mindenek előtt...
találd meg a FAQ-ot és hozd vissza! ha akar ha nem...
sok sikert, az erő kísérjen utadon... -
Gyerekek, látom hogy van olvass FAQ smiley, de hol van maga a FAQ? :D -
egy kis off erről az egészről valahogy az efem jutott eszembe..:D -
vagy csak szar az első csapatod...:D -
hugopareiros #78573 Fuhú mekkora csapatom lesz 2 év múlva.
Játszottam az ifijeim ellen...lealáztak minket. :D -
egy picit eltúloztam ezt a feyenoord logót
töröld karajj,ha túl nagynak találod
-
2011/2012
Amikor átvettem a csapatot,minimum célként a 4. helyet tűztem ki,a kupában meg az elődöntőt. Játékos mozgás nem volt,csak Fernando Vega jött ingyen balhátvéd posztra,ott elég gyenge volt az alapkeret. A felkészülés elég gyengén sikerült,sérültek,gyenge eredmények,rossz játék,de nem nyúltam a taktikához,így vártam a bajnokság rajtját! Jól kezdtünk,a 7. fordulóig veretlenek voltunk(Twente-Feyenoord 4-3),és dobogón álltunk elég sokáig,de ami utána jött,arra nincs szó: 7 bajnokit nyertünk zsinórban,és villámgyorsan a tabella élére kerültünk,pont előnnyel! November végén aztán jött egy nagy pofon,a 2. vereség a bajnokságban,az AZ Alkmaar ellen idegenben 4-1-re kaptunk ki,December 10.-én újabb vereség,az Ajax ellen idegenben 1-0...a 2011-es évet kupameccsel zártuk,a Heraclest vertük 4-2-re,ezzel bejutottunk a negyeddöntőbe. 2. helyről vártuk a január 21.-ei folytatást,és rögtön egy méretes Armani alkalmi ruhadarabbal kezdtünk,5-1 a Heerenveen otthonában,4 nappal később ismét vereség a Den Haag otthonában kupameccsen,így a holland kupa a negyeddöntőkkel nálam véget ért :( Télen egyébként nem igazoltam senkit,így volt időm tárgyalásokat folytatni a lejáró szerződésű emberkékkel,több-kevesebb sikerrel( 2 kapus edzővel,Roy Makaay-al(assz.manager),és egy megfigyelővel nem sikerült megegyeznem,ők távoznak júniusban),és a játékosok közül se tudtam megegyezni pénz hiányában az alap jobbhátvédemmel. Tavasszal nem voltunk olyan jók,mint az ősszel,de azért a riválisaink is többet botlottak,így végig dobogón volt a csapat,egészen március 25.-éig,amikor a csapat elnézett Venlo-ba egy Zara alkalmi ruhadarabért,és sikerült is hazatérnünk 3 darab ízléses zakóval. Ekkor már csak 5 forduló volt hátra a bajnokságból,és az első és az ötödik helyezett között csak 4 pont volt,így akár még bajnokok is lehettünk volna,de akár playoff helyre is visszaeshettünk volna. 5 bajnokiból 4 győzelmet gyűjtöttem(köztük egy Alkmaar elleni 3-2),és egy nagyon értékes döntetlent(Ajax ellen hazai 1-1),és 2. helyen értünk célba,a Twente mögött,és ezzel kivívtuk a BL selejtőt :))) Nagyon elégedett vagyok a csapattal ,utoljára 2006-ban ért el dobogós helyezést a Feyenoord :) Pénz nincs,adósság van(2014 nyaráig havi 1 misi megy csak a hitelekre),fizukeret jócskán átlépve,erősíteni nem fogok tudni,de valahogy muszáj lenne bejutni a BL-be a pénzek miatt,vagy különben kiárúsítom a legjobbakat :S -
Upsz a kép lemaradt:
-
Gratula, bár gondolom nem rágtad a körmödet izgalmadban a bajnokikon :)
Mi a Kínában (?) megrendezett Supercoppa behúzásával fejeztük be a felkészülést a szezonra. Az EL-selejtezőben a Hajduk gárdáját kaptuk. -
hugopareiros #78568 SK Sturm Graz
2012/2013
szezon-összefoglaló képek
2011/2012 szezon
igazolasok
Erősíteni próbáltam a csapatot, hogy több esélyünk legyen a BL-ben. Ez sikerült is.
Bajnoki meccsek v1
Bajnoki meccsek v2
Idén szerencsére a fiúk végig lelkesen küzdöttek.
Tabella 1/4
Tabella 2/4
Tabella 3/4
29 forduló kellett
Tabella 4/4
Az első szezon után nem meglepő az idei főlény sem.
BL csoport
BL meccsek
Amit kiemelnék! Nem tudom, hogy az én érdemem e, de szerintem igen. Jövőre 2 csapat indulhat a BL-ben. A második a 3. selejtezőben kezdi, a bajnok pedig rögtön a csoportkörbe kerül.
kupa meccsek
Izgalmas meccsek voltak. Főleg az elődöntő.
u19 bajnok tabella
Idén is nagyszerűek voltak. A következő szezonra igazoltam már hozzájuk pár igen nagy tehetséget, így még simább lesz a következő szezonjuk.
játékos stat
csapat stat
díjak
év csapata
Hugo Pareiros
Hajrá és grat mindenki :) -
:AS:A:DD -
Ezzekkel az úriemberekkel erősítettem meg a keretet a 3. szezonra, meghatározó távozó csak Bianchi volt.
-
Zsil #78565 rákerestem,2015 ben arsenalban van...22 milio e az éra :) ,,uh erröl lekéstem...fradit viszem...,,hoztam par hasonlo brazilt azert,nevelgetem oket"
3-5.hely körul hoztuk eddig,iden remelem bajnoksag nyerés -
azért hallottad tőlem mert kurvajó játékos:D
vegyed meg teis a fradiba!:D
köszi a gratot, nagy elismerés ez egy olyan szájából aki szintén NEM EDITOR ÉS VISSZATÖLÖGETŐKIRÁLY! :P -
Vasárnap ha ezt a dágleszkoszta nevet vagy 10x nem hallottam a szádból, akkor egyszer sem. :D
ja és elolvastam végig, és persze gratulálok is. GRATULÁLOK HORISZ, SZÉP TELJESÍTMÉNY, FŐLEG ÚGY HOGY RÓLAD TUDOM, HOGY TE NEM VAGY EDITOR ÉS VISSZATÖLÖGETŐKIRÁLY! :P -
véget ért a szezonom a Lyonnal, képeket most nincs is kedvem betenni, 2.-ak lettünk egy végig nyílt bajnokságban, végül 2 ponttal maradtam le a Marseille mögött.
López-nek nem sikerült megvédenie gólkirályi címét, 24 góllal 1-gyel lemaradt a Marseille csatára Rémy mögött.
Örömteli viszont hogy az év játékosa az enyém lett Douglas Costa révén, és övé lett a legtöbb gólpassz is. 32 bajnokis meccsen 12 gól és 15 gólpassz.
Őt ajánlom mindenkinek, megéri az árát nagyon! A Donyeck-ben játszik 21-22 éves.
Ezen túl megnyertük a francia kupát, majdnem el is felejtettem:) a döntőben a Lille-t vertük 1-0ra.
Következő idényben cél a bajnoki cím, most már reális esélyt látok rá egy kis erősítéssel.
köszi hogy elolvastad:) -
Galldavid #78561 Anzsival már BL negyeddöntőben járunk... Marseille-t simán kiejtettük, jön a Real Madrid megint. Közben télen sikerült megszereznem Nuri Sahin-t és Joaquint.
Kezd hasonlítani egy sztárcsapatra :-) -
csniált már nálatok olyat a játék h szünetben nem tudtál továbbmenni? :D 5-0ra vezetek roma-val a catania ellen megy a team talk és nem enged továbblépni:( -
Utley #78559 Sajnos a keretem nagy részét cserélnem kell...Van olyan aki kiöregedett,és van aki annyi pénzt szeretett volna,hogy azt nem tudtam megadni...Sajnos így jártam a közönség kedvencével is:
És itt a fickó,aki főszerepet játszott a feljutásban ismét,aki a 121.percben intézte el a Colwyn Bay-t :)))
Irtó kemény szezon várható,mert igazolni max alacsonyabb osztályból tudok,és azt is csak mértékkel.Mint mindig idén is a szakértők a tuti kieső szerepét szabták rám,de igyekszünk megcáfolni őket :))))
Jövőre lesz egy pofás kis stadionunk,és remélem addigra az egyenlegem is egyenesbe jön.
-
ZZoltán87 #78558 Sziasztok! Zoli vagyok és 3éve FM függő és még új a fórumon:) a 2012es szériában az a
Anji-val kezdtem foglalatoskodni mint itt sokan mások ahogy olvastam első évben bajnok bl-csoportból elsőként tovább mentünk volt benne egy 4-2es real verés is:) de a FCP megállított minket oda vissza agyabugyált. második évben is bajnok lettem bl- csoportban most is első. majd szúrok képet is és további infókat! szép estét! -
Gratula Csaba. Utley neked is és legfőképpen kitartás! Mutasd már a csapat húzóemberét
-
Anji Makhachkala
Orosz premier liga, 1. szezon
Miután átvettem a csapatot, a keretben volt pár jó játékos, akire lehetett alapozni, de légiósnak számítanak, és mivel 5 orosznak lennie kell mindíg a pályán, ezért egyrészt jó hazai játékosokra, másrészt fiatal tehetségekre koncentráltam, akiknek van idejük kivárni azt a csepp 6 évet, ami kell az állampolgársághoz. Fölösleges lett volna újabb sztárokat hozni a padra, akik a légiós szabály miatt nem férnek be.
Erőfeszítéseim felemás eredménnyel zárultak: igazán jó orosz játékost (nincs sok) nem tudtam igazolni (többnyire nem tárgyaltak velem), de fiatal tehetséget igen. Közülük is kiemelném Ruben Jenssent, ő már az első évben berobbant, irányító poszton a maga 22 gólpasszával.
Bajnokság:
Végig az első 6 között mozogtunk, egészen a hajráig tisztes távolságban az éllovas CSZKa-tól, de szenzációs sprintet futva eljutottunk az utolsó fordulóban az 1 pontos különbségig, és jöhetett a rangadó. A vége 1-1 lett (mi vezettünk), ilyen a foci, majd jövőre sikerül. A csapat fantasztikusan teljesített: tabella alapszakasz, rájátszás,grafikon
Kupa:
Végég meneteltünk, a döntőben meglepő módon 3-0 ra kaptunk ki, attól a Volgától, akit 4X össze-vissza vertünk a bajnokságban. A mérkőzés labdabirtoklása 63-37% volt, ide... 3 gól 30 méterről...
kupa
húzóemberek: Eto'o, Balázs, Kadlec
Nem mondom, hogy elégedetlen vagyok a szezonnal, de egy picit "Leverkusen"-íze van a számnak.
-
Az utolsó fordulóhoz ért a másfél évesre nyúlt orosz bajnokság. Filmen nem tudnak ilyen végjátékot rendezni:
44. forduló --> CSZKA-Anji
1. CSZKA 91 pont
2. Anji 90 pont -
Orosz kupa elődöntő:
Ezt én se gondoltam volna! A bajnokságban a legnagyobb riválisunk, 4 meccsből 2X ők nyertek, 2X mi. -

-
karajjj #78552 na aaaaz fasza :D
legalább 15.000-res lenne, de plusz 2000 helyért új stadion? :D -
Utley #78551 Komoly egy vezetőségem van,hogy a kalapja esne le a sznob elnökömnek..Goole AFC-m a 3.szezonba a 3.feljutását érte el.Az agyatlan elnököm eladósít,hogy 450 üllőhelyet felszereljenek a katlanunkba,ezt még elviselem,de amikor még fél házam sincs,de ez az idióta új stadiont épített háááát ez már kiverte a biztosítékot...Az embereimmel nem tudok új szerződést kötni,de ez egy 3000-s stadiont kicsinek talál,ezért épít egy közel 5000-s stadiont..Komolyan mondom,hogy olyan keretem volt,hogy még a Conference ligát is betudnánk húzni,de helyette lesz egy szuper stadionunk 2016-ra,egy rom keretem,és egy bankcsődöm..Bár,lehet úgy gondolja,hogy addigra már a Liga Kupát fogjuk megnyerni :D :D
Grat mindenkinek szép eredmények sorakoznak :) -
Galldavid #78550 2013-2014-es szezon Anzsival:
Csoportelsőség a Bl-ben, sorrend: Anzsi, Real Madrid, Shakhtar Donyeck, PSV
Real ellen első meccs 2-2 otthon, majd 2-0-ra nyertünk a Bernabeuban!!!!
bajnokság felénél 6 ponttal vezetünk a CSKA előtt!