A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman

2011/2012

Amikor átvettem a csapatot,minimum célként a 4. helyet tűztem ki,a kupában meg az elődöntőt. Játékos mozgás nem volt,csak Fernando Vega jött ingyen balhátvéd posztra,ott elég gyenge volt az alapkeret. A felkészülés elég gyengén sikerült,sérültek,gyenge eredmények,rossz játék,de nem nyúltam a taktikához,így vártam a bajnokság rajtját! Jól kezdtünk,a 7. fordulóig veretlenek voltunk(Twente-Feyenoord 4-3),és dobogón álltunk elég sokáig,de ami utána jött,arra nincs szó: 7 bajnokit nyertünk zsinórban,és villámgyorsan a tabella élére kerültünk,pont előnnyel! November végén aztán jött egy nagy pofon,a 2. vereség a bajnokságban,az AZ Alkmaar ellen idegenben 4-1-re kaptunk ki,December 10.-én újabb vereség,az Ajax ellen idegenben 1-0...a 2011-es évet kupameccsel zártuk,a Heraclest vertük 4-2-re,ezzel bejutottunk a negyeddöntőbe. 2. helyről vártuk a január 21.-ei folytatást,és rögtön egy méretes Armani alkalmi ruhadarabbal kezdtünk,5-1 a Heerenveen otthonában,4 nappal később ismét vereség a Den Haag otthonában kupameccsen,így a holland kupa a negyeddöntőkkel nálam véget ért :( Télen egyébként nem igazoltam senkit,így volt időm tárgyalásokat folytatni a lejáró szerződésű emberkékkel,több-kevesebb sikerrel( 2 kapus edzővel,Roy Makaay-al(assz.manager),és egy megfigyelővel nem sikerült megegyeznem,ők távoznak júniusban),és a játékosok közül se tudtam megegyezni pénz hiányában az alap jobbhátvédemmel. Tavasszal nem voltunk olyan jók,mint az ősszel,de azért a riválisaink is többet botlottak,így végig dobogón volt a csapat,egészen március 25.-éig,amikor a csapat elnézett Venlo-ba egy Zara alkalmi ruhadarabért,és sikerült is hazatérnünk 3 darab ízléses zakóval. Ekkor már csak 5 forduló volt hátra a bajnokságból,és az első és az ötödik helyezett között csak 4 pont volt,így akár még bajnokok is lehettünk volna,de akár playoff helyre is visszaeshettünk volna. 5 bajnokiból 4 győzelmet gyűjtöttem(köztük egy Alkmaar elleni 3-2),és egy nagyon értékes döntetlent(Ajax ellen hazai 1-1),és 2. helyen értünk célba,a Twente mögött,és ezzel kivívtuk a BL selejtőt :))) Nagyon elégedett vagyok a csapattal ,utoljára 2006-ban ért el dobogós helyezést a Feyenoord :) Pénz nincs,adósság van(2014 nyaráig havi 1 misi megy csak a hitelekre),fizukeret jócskán átlépve,erősíteni nem fogok tudni,de valahogy muszáj lenne bejutni a BL-be a pénzek miatt,vagy különben kiárúsítom a legjobbakat :S