104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    Carlos Tevez: 45 tétmeccs 63 gól 1 szezon alatt...az idei FM-ben nagyon durva rekordokat lehet döntögetni játékosokkal,ha az ember kitalál egy kurva jó taktikát! Kompany szintén kb ennyi tétmeccsen 20 gól,mindegyik szögletből,fejjel....Agüero 25 gólpassz-25 gól!! csak pislogtam egész szezon alatt :O
  • bakkerman
    fm-base.co.uk
  • Falatkenyér
    Sziasztok!
    Megvettem a játékot, tudnátok nekem linkeket adni honnan tudnék mezeket,logopacket skineket letölteni (jó minőségűt ) :) köszi előre is
  • spiczi91
    Stalybridge Celtic - Angol 6. osztály

Tabella
    Stat

A végére eléggé leengedett a csapat, az utolsó 8 meccsen a 24 megszerezhető pontból 12t tettünk zsebre, ez nem az amire túlzottan büszke lennék... Viszont maga az egész éves teljesítmény elég jó volt, az FA Trophyt megnyertük, bár ezzel a kerettel illő volt. Az FA-kupában a 2. körig jutottunk, ott 3-1el elintézett minkett a 4. osztályú Accrington. Kíváncsi leszek az 5. osztályra, ez évben is olyan csapatom volt, amivel az 5. vonalat is meg lehetett volna nyerni, ha még egy-két helyen sikerül erősíteni, akkor egész jól elsülhet a jövő év is.
  • Itsuki

az első bundesliga 1es meccsem... erősitések nem nagyon lettek erősitések.. :D
  • Utley
    sajna nem találtam :( amit találtam az meg nem jó...
  • bakkerman
    fm basen nézzél szét a custom databasek között,létezhetetlen hogy ott ne találj! asszem ott van is egy mega pack,amiben jemenitől kezdve minden féle bajnokság van,tutira van osztrák 5. is
  • karajjj
    van liga aktiváló fájl szerintem
  • Utley
    Srácok valaki nem tudna adni valami leírást arról,hogy miképpen lehet játszhatóvá tenni ligákat?Valahogy nagyon rágerjednék az Osztrák 5.ligára,de a szenvedéseim nem járnak sikerrel előre is köszi aki segíteni tudna
    Itsuki Neked meg hatalmas grat nem semmi
  • Itsuki
    1.FC Heidenheim 2009-2010
    Német 3.osztályú klubot választottam új karrieremnek. Eléggé a béka segge alatt van stadion ügybe is és még semmilyen utánpotlás ill edzés bázisa sincs a csapatnak. De szerencsére ambiciózus az elnökünk. Hát az első szezon eléggé sétagalopp volt. 21 forduló után tabella így állt. És a szezon végén így végeztünk... igazolások

Következő szezonba elösszőr csak 2 játékossal tudtam erősíteni de annál jobban indult a szezon... Hát sokat szenvedtük nagyon sok hibát vétettünk,de talán Huszti leigazolásával a végén pont ezért tudtunk odaérni a végére... De az egész csapatot ki kellene cserélni,bár jó lenne tudni hogy a klub mit akar ,mennyi pénzt ad,és hogy nem kéne-e ujra gondolni azt a 11ezres stadion épitést,mondjuk lefújni és egy 35ezrest építeni... de a 6ezres Albstadion biztos meg fog telni.
    igazolásaim
    meccseim 1.
    meccseim 2
    kupába kiejtettük a schalke 04et tizikkel,de a 4.körbe Robben elintézett minket 4-0ás vereség Münchenben.
    csapatom
    tabella

• bakkerman
    PSG-ben Yaisien nagy király lesz
  • májkiboy
    Üdv.
    Ti hogy adtok el játékost? A PSG-vel 3. évben megnyertem BL, Szuperkupát, Világkupát, de nem érdeklődnek senki után, és amikor még első évben kiajánlottam valakit, be lett fordulva. Van egy csomó szélsőm, rotálnom kellene.
    Amúgy a brazil Lucas Mourát ajánlom mindenkinek, még Boyata, Weiss, Ronaldo (dr) akik nagyon bejöttek, meg franciában iszonyat jó az utánpótlás, nálam lassan fele csapat saját, és már a BL-ben is esélyesként megyek egy ManU-hoz is. Francia ligát tehát ajánlom mindenkinek bátran.
  • bakkerman
    nah,Manuel Fernandes rinyált,hogy neki új szerződés kell,az eddigi 2.4m€/év helyett mostmár neki minimum 4m€ kell,én max 3.2-t tudok adni neki,nem fogadta el,így eladtam a PSG-nek 10m€-ért
  • bakkerman
    ---------------------------------------------BESIKTAS----------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------2010/2011 féltáv--------------------------------------------------

Nyáron nem volt nagy mozgolódás,úgy volt voltam vele,hogy az alapkeret tökéletesen alkalmas arra,hogy megnyerje a bajnokságot,pláne a nagy négyes miatt,Almeida,Simao,Quaresma,Guti nem is lehetett más célkitűzés,mint a bajnoki cím. Csak egy balhátvédet hoztam,kölcsönbe a Romatól Antunest,akiről később kiderült,hogy egy hót néma nb1-es szintű focista,nyáron vissza is küldöm az anyjába. Európa Ligában az FC Thunt kaptuk a csoportkörbe jutásért,de úgy voltam vele,hogy leszarom ezt a sorozatot,a rövid pad miatt,ezért kiküldtem mindkét meccsre a tartalékokat,és 3-5-ös összesítéssel kiestünk. Bajnokságban nagyon jól indultunk,9 forduló után 7 ponttal vezettünk,8 győzelem,1 döntetlen,aztán kisebb hullámvölgybe kerültünk,így jópár forduló után már a Galatasaray vezetett,de a nagy decemberi hajrát jól bírtuk,lehoztuk az összes meccsünket,így 17 forduló után 2 ponttal vezetünk előttük! A légiós szabállyal jól beszoptam(meccskeretben max 8,a pályán max 6 lehet...),így most januárban eladtam Sivokot,Holoskot,és Hilbert eladása is napirenden van,mivel pénz nincs (-9 misin áll a klub kassza),ezért a tarcsiból és az ifiből hozok fel tehetséges törököket. Gutinak lejárt volna a szerződése nyáron,ezért hosszabbítottam vele,és meglepetésemre nagyon jó alkut kötöttem vele,alapból 3.5m€-t keres egy évre,de ezzel az új papírral már csak 1.5m€-ót fog keresni 2013 júniusig,utána szerintem visszamegy spanyolba levezetni. az Almeida,Simao,Quaresma hármasom nagyon durva,a 45 bajnokin lőtt gólunkból ez a hármas 27-et vállalt magára,ebből Almeida 17-et,ezzel lazán vezeti a góllövőlistát,Simao a 9 asszisztjával is vezeti a saját kategóriáját! Tavasszal beindul a török kupa is,ahol a végső győzelem a cél!
  • FMfan
    Hmm..majd megnézem őket, köszi!!:D
  • bakkerman
    kezdjen a Vitesse-el,sugardaddy van a klubnál,első évben asszem 15-20 misis átig keretet ad,pár éven belül lazán BL-be lehet vezetni őket!
  • Láma!
    a francia bajnokság is jo, ha a 3 nagy közül választasz egyet. (PSG, Lyon, OM)
  • horrorpops
    remekül behatároltad a választási lehetőségeket :D
    nekem a holland bajnokság mindig felüdülést jelent. kellemes, színes, élvezetes.
  • FMfan
    Sziasztok. Nem tudtok ajánlani egy csapatot? Ahogy elkezdek valakivel, kb. fél órára rá megunom...:S
  • Huni92
    februárban, talán.
  • bakkerman
    nem tudjátok mikor lesz teljes,100%-os magyarosítás? player interactionnél még minden párbeszéd angol,meg team meetingnél is,és ezek fontos dolgok a játékban
  • Itsuki
    Boldog új évet mindenkinek!:)

Az milyen már hogy Heidenheimel 16 játékossal a fedélzeten lassan 5 pontal vezetni fogom a bundesliga 2öt és a buli 3at csont nélkül nyertük meg és a DFB kupába csak az elödöntőbe véreztünk el?:D az új stadion épitése (11ezrest építenek,de ha feljutunk a bundásligába akkor már épithetnek 1 nagyobbat is:) miatt nem tudtam igazolni a 2.osztályra..
  • Tono34
    Azért leigazoltam Cataniánál volt kedvencemet Kezmant. cserekén alig játszott többet mint egy félidő (lerúgták) 2 meccs 3 gól.
  • bakkerman
    akkor majd később jönni fog az üzenet,hogy le kell adni a szezonra a mezszámozást,akkor mindenkinél megtudod majd változtatni
  • Tono34
    Most van az első felkészülési meccs. Még nincs szezon.
  • bakkerman
    szezon közben nem lehet,valahol meglehet változtatni a téli átig. szezonban is
  • Tono34
    Még 1 kérdés.
    A kiadott mezszámokat hogyan tudom megváltoztatni?
    Szeretném az egyik játékos számát egy másiknak adni.
  • bakkerman
    Fierro nagy zsuginho
  • Láma!
    én hülye eladtam Fierrot, mert gondoltam nem érik be, és sose fér be Sanogo és Lisandro Lopez mellé a Lyonba. erre 2 szezon alatt 40 gólt lött az uj csapatában, második idényben gólkirály is lett pont Sanogo és Lopez előtt :DD
  • Tono34
    Őt jelenleg 8 milláért sem adja el a porto :(

Brandao jött az OM-ből 725e -ért.
    Lassan alakul a keret, még keretet kell csökkenteni, összeszoktatni a srácokat ....
    Materazzi után Grosso is aláírt, öregfiúk csapat lesz itt :)
  • BBeno2
    Carlos Fierro is nagyon adja. Vitinho. van pár ügyes kis befejező... yaya sanogo
  • kraawz
    A srácoknak azért még mindig sikerül a BL-t komolyan venni

• geo91
    *vaclav
  • geo91
    vaclac kadlec
  • BBeno2
    Miguel Medina asszem. a medina tuti a nevéből.

Dávila

Erick Torres
  • Tono34
    Tudnátok ajánlani egy csatárt a frissiben (még az év végén :) ) feljutott Reggina számára?
  • BBeno2
    1:23-nál az igen szép kapásgól lett.
  • LasDen #78941
    nagoya grampus-gamba osaka...rangadónak indult, nagy verés lett belőle...jobban féltem a nagoyatól, hisz ők vezették a tabellát....
  • BBeno2
    kicsit szoros lesz a befutó :D mint mondtam ott hagytam még a nyáron a chelsea-t majd télen elfogadtam a pool ajánlatát...

• Darthmushroom
    Fc Sochaux első év. sok mindent nem akarok hozzá fűzni inkább beszéljenek a képek:
    igazolások:

el menetelés:

döntő:

francia kupa menetelés:

döntő:

bajnokság:

bajnoksághoz annyit fűznék azért h hatalmas mákk volt mert vége fele a kiesett ajaccio-tól is kikaptunk. sőt utolsó forduló az OM-től otthon kikaptunk de szerencsénkre a lyon x-elt így megőriztük az első helyet