A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
---------------------------------------------BESIKTAS----------------------------------------------------------
----------------------------------------------2010/2011 féltáv--------------------------------------------------
Nyáron nem volt nagy mozgolódás,úgy volt voltam vele,hogy az alapkeret tökéletesen alkalmas arra,hogy megnyerje a bajnokságot,pláne a nagy négyes miatt,Almeida,Simao,Quaresma,Guti nem is lehetett más célkitűzés,mint a bajnoki cím. Csak egy balhátvédet hoztam,kölcsönbe a Romatól Antunest,akiről később kiderült,hogy egy hót néma nb1-es szintű focista,nyáron vissza is küldöm az anyjába. Európa Ligában az FC Thunt kaptuk a csoportkörbe jutásért,de úgy voltam vele,hogy leszarom ezt a sorozatot,a rövid pad miatt,ezért kiküldtem mindkét meccsre a tartalékokat,és 3-5-ös összesítéssel kiestünk. Bajnokságban nagyon jól indultunk,9 forduló után 7 ponttal vezettünk,8 győzelem,1 döntetlen,aztán kisebb hullámvölgybe kerültünk,így jópár forduló után már a Galatasaray vezetett,de a nagy decemberi hajrát jól bírtuk,lehoztuk az összes meccsünket,így 17 forduló után 2 ponttal vezetünk előttük! A légiós szabállyal jól beszoptam(meccskeretben max 8,a pályán max 6 lehet...),így most januárban eladtam Sivokot,Holoskot,és Hilbert eladása is napirenden van,mivel pénz nincs (-9 misin áll a klub kassza),ezért a tarcsiból és az ifiből hozok fel tehetséges törököket. Gutinak lejárt volna a szerződése nyáron,ezért hosszabbítottam vele,és meglepetésemre nagyon jó alkut kötöttem vele,alapból 3.5m€-t keres egy évre,de ezzel az új papírral már csak 1.5m€-ót fog keresni 2013 júniusig,utána szerintem visszamegy spanyolba levezetni. az Almeida,Simao,Quaresma hármasom nagyon durva,a 45 bajnokin lőtt gólunkból ez a hármas 27-et vállalt magára,ebből Almeida 17-et,ezzel lazán vezeti a góllövőlistát,Simao a 9 asszisztjával is vezeti a saját kategóriáját! Tavasszal beindul a török kupa is,ahol a végső győzelem a cél!