104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    grat, jól taktikáztál
  • FMfan
    Üdv! Először is gratulálni szeretnék Geonak, nagyon szép karrier!
    Másodszor is, félretettem egy picit a Dinamos karrierem(nagyon felidegesített sajnos..de nem végleg tettem el), és ezért kezdtem egyet a Blackburnel..október közepén járok, egy meccsről szeretnék képet mutatni.
    A Tottenham ellen játszottunk hazai pályán, de beszéljenek a képek:
    A végeredmény
    Felállásunk a 2.piros lap után

Köszi, ha elolvastad, szezon végén(remélem szombaton) jövök az éves beszámolóval!!
  • geo91
    debreceni
    unatkoztam... :D
  • LasDen #79097
    grat...:D

I'm debrő?? :DD
  • geo91
    ha valamelyik meccsre kíváncsiak vagytok, lökök képet.
  • geo91
    Budapest Honvéd, 2012/2013

átigazolások (priskin, huszti)
    keret egyik fele
    ...és másik fele

összes meccs, három részletben, mivel nem engedte kiszűrni csak a bl-t és a magyar kupát sem...
    3/1, 3/2, 3/3.

nb1 tabella

tehát akkor az eredmények:
    bajnokság: 1. hely
    magyar Kupa: 2. hely
    ligakupa: elődöntő
    bl: negyeddöntő (bővebben néhány hsz-el lejjebb.)

• Utley
    ezt használtam alapnak :) helph
  • LasDen #79091
    playboy...:DDD am igen az :D
  • bakkerman
    mi az a playboy jel a számok előtt???? az a Yen jele???
  • LasDen #79089
    bár még bőven tart az átig szezon, de az én keretem már készen van...
    átigazolások...kicsit költöttem, de még így is volna 1 milliárdom költeni....:D
  • DONGUBA
    oszt hogy?
  • Utley
    editorba aktívvá tettem :)
  • LasDen #79086
    ezek után mindig úgy érzem, hogy az én eredményeim nem nagy számok...:D
  • geo91
    hát én is nézek nagyokat, hidd el. :D de egy jó takika és a "we are the underdogs" duma néha egy kis szenvedélyes (passionate) "hiszek bennetek"-kel fűszerezve csodát tehet.
  • geo91
    2-2-es itthoni mákolás után dortmundban kijött az igazi különbség a két csapat között, 4-0-ra kikaptunk. közben a ligakupából (hála az égnek...) is kiestem szóval végre ráfeküdhetek a kupára és a bajnokságra. nem sok van hátra, szerintem még az este befejezem és jövök a beszámolóval is.

közben az egyik hátvédem is kiesett 4-5 hónapra, durva hogy leterhelik őket a sorozatmeccsek, pedig állat módjára rotálok...
  • gabber_saviola
    gratulálok
  • karajjj
    haggyadmár, ehhez képest a fasorban sincs

• gabber_saviola
    jobban belegondolva, ez így igaz. bocsi Geó.
  • Láma!
    azért mert TE nem értesz a játékhoz, más mér érthet...
  • gabber_saviola
    2012-ben a Honvéddal a bl-ben továbbmész egy olyan csoportból, ahol olyan ellenfelek vannak, mint az Inter meg a Werder?
  • karajjj
    ejjj, pedig még meglehetne
  • geo91
    szenvedés van a bajnokságban. nagyon sűrű a program, 3-4 naponta meccselünk, így hogy még minden fronton harcolunk, pedig az itthoni kupákban és az nb1-ben szinte csak cseréket játszatok. bl-ben kiejtettük a rangers-t, de velük is megszenvedtünk, nyerhettünk is volna idegenben... 0-2-es félidő után 3-3 lett a vége, itthon 0-0, így idegenben lőtt góllal jutottunk a negyeddöntőbe. jól hangzik, de inkább már teher sajnos... a bajnokságban egy pontra apadt az előnyünk, úgyhogy mostantól ott fogom játszani a legjobbjaimat, nem a bl-ben. fontos hogy megnyerjük az nb1-et, különben elfelejthetjük a bl szereplést jövő évre.
  • peti1100
    Szia! honnan töltötted le az osztrák alsóbb ligákat? köszönöm előre is a válaszodat!
  • LasDen #79075
    Szezon 2011.
    Gamba Osaka

Rohadt szarul indult a szezon és szinte mindenhol vereséggel kezdtem neki. Aztán ahogy sikerült eltalálni a taktikát megindult a felívelés. csak aztán a szezon vége felé egyrészt elfáradtunk meg 3 ember távozott. nyáron július-augusztusban európából bejelentkeztek először Endoért 400 millás ajánlattal. 30 fölött van úgyhogy elengedtem, pedig ő volt az egyik karmester a csapatban. után a másik irányítómat Futagawat is elengedtem 300-ért, mivel ő is 32 éves már. a 3. a jobb bekkem Kaji volt ő 250-ért ment, mert ő is már 30--on túli volt. így 3 pillére távozott a csapatnak rövid időn belül és picit megrogytunk, de sikerült pótolni és végül az 5. helyre befutottunk, ami nem nagyon kápráztatta el a vezetőket.

Viszont ott volt a BL, amit egy szép menetelés után egy házi döntő követett mivel a Cerezo volt az ellenfél. Mondhatni lazán behúztuk. Az volt a durva a végén, hogy a bl legjobb góllövője Yamaguchi volt 9 góllal, az én középső védőm..:DD

A BL után már csak a klubVB maradt. szerettem volna döntőzni, de szemét barca elkalapált, így csak a 3. hely jutott.

A végére meg, a keret...

• zorrobomber
    grat
    ilyen kieséses körökben meglepően gyakran kapom a rangerst, hát, nekem nem túl fényes a mérlege :)
  • karajjj
    nabazz, minden elismerésem

a Rangers még simán meglesz
  • geo91
    elérkeztünk a téli pihenőhöz, eljött az ideje egy kis beszámolónak. KIMONDHATATLANUL BOLDOG VAGYOK!

jelen pillanatban is azt hiszem hogy csak álmodok! nem elég hogy négy bl csoportmeccs után biztos volt hogy legalább a 3. hely meglesz, ugyanis 7 ponttal álltunk, a koppenhága meg nullával, utána még meg is vertük őket itthon is és így 10 ponttal második helyen álltunk. ám itt még nincs vége! a mindent eldöntő werder bremen elleni idegenbeli meccsen ha kikapunk és az inter veri a dánokat, 3. hely. ha ikszelünk, az inter meccstől függetlenül 2. hely. na de nyertünk! így hiába nyert az inter, megnyertük a csoportunkat! (ég áldja a körbeverést... :D bizony a werder akit mi oda-vissza vertünk, oda-vissza verte az intert, akik ellen mi meg össz-vissz 1 pontot szereztünk.) megvolt a sorsolás is. egy kört még mehetünk ha szerencsénk van.

bajnokságot vezetjük, bár nem olyan magabiztosan, mint tavaly, köszönhetően a jóval sűrűbb meccselésnek, így kénytelen vagyok a bl meccses heteken cseréket játszatni az itthoni meccseken, legyen az ligakupa, kupa vagy bajnokság.

demba savage meg egy állat! (tavaly vettem 150 ezer euróért, érkezett már érte 1.1 millás ajánlat még mikor fele ennyit ért, ám elutasítottam. talán az év végén eladom ha érkezik egy még jobb ajánlat és tudok is a helyére venni valakit, de még nem döntöttem el.)
  • geo91
    megvolt az inter elleni két meccs is. itthon pofátlanul bemákoltuk az ikszet, idegenben kikaptunk ugyan, de nem sokkal.
  • Utley
    Az Osztrák SC Melk csapatával,szinte rajt-cél győzelmet arattam a 4.ligába is:)Ki tudja,hogy hol állunk meg!!!!A bajnokság 28.fordulója után a nyakunkba akasztották az aranyérmet,és mostantól jöhetnek azok is,akik eddig nem igazán jutottak szóhoz a szezonban!
    Igaz,hogy ez a szezon egy kicsit igénybe vette a bankszámlánkat,mert már félprofi csapattá váltunk,de ezt nem lehet megunni :)
    Irány az Osztrák Regional Liga!!!!

• karajjj
    na úgy döntöttem, este meló után kezdek egy új játékot a Barcikával és most csak magyarokat fogok igazolni
  • zorrobomber
    Játssz törttel, annak nem kell steam. Amúgy én még csak most rendeltem meg, bőven el voltam eddig a 11-el is :) Ezért nem raktam képeket se, itt már mindenki az újat tolja.
  • bakkerman
    meg néha oltári nagy baromságokat tudnak mondani,vannak ezek a havi tréning jelentések,hogy ki fejlődik,ki nem fejlődik,és múltkor a Cityvel toltam,és azt mondja az asszisztensem,hogy Kompanyt jó lenne játszatni,mert fejlődőképes játékos :DDDD ha nem mondja hülyén halok meg,még jóhogy alapemberem volt :D
  • LasDen #79066
    ilyen köcsög asszisztenst....:D a csapat meetingeken folyton löki, hogy melyik brazilokat kéne scoutolni, de közbe már tele van a külföldieknek a hely, de nem baj küldi őket...:D
  • FMfan
    Mármint most hétvégére gondoltam, bocsi.:D
  • FMfan
    Szia.Köszi szépen. Fú nem tudom, de szerintem jövő hét vége felé megleszek a következő szezonnal! :)
    Előbb nem valószínű.:(
  • bakkerman
    én amikor a Juveval voltam,akkor azt csináltam első évben,hogy kapásból kibasztam a magas fizuju,alibi pléjákat(Toni,Amauri,Grosso),ezzel jócskán megnőtt a fizukeret,meg havi szinten is százezreket spórolt a klub,és fiatal olaszokat vittem,sokkal kevesebb fizuért,én első évemben asszem 2. lettem,ki kell alakítani hosszútávra egy 24-25 év átlagú magot,és ha van fasza taktikád,jópár évig hozni lehet a sikereket,amivel az anyagiak is rendeződnek
  • Csabah0
    Van itt olyan aki a Juventussal játszik? Érdekelne a pénzügyi gödörből hogy lábalt ki az első évben, és hogy hogy szerepelt, mert nekem elég hullámzó a teljesítmény?
  • Huni92
    jólvanmá, zsibbad az agyam mostanság :D
  • Magic Boy
    Nekem is az egyik kedvenc kicsapatom az FC Heidenheim.

Egy kis hangulat hozzájuk:
    1. FC Heidenheim 1846 - offizielle Vereinshymne

FC Heidenheim - Geradeaus und Erlich
  • Falatkenyér
    hali!
    gratulálok!
    mikorra várható folytatás már várom