A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #79075
    Szezon 2011.
    Gamba Osaka

Rohadt szarul indult a szezon és szinte mindenhol vereséggel kezdtem neki. Aztán ahogy sikerült eltalálni a taktikát megindult a felívelés. csak aztán a szezon vége felé egyrészt elfáradtunk meg 3 ember távozott. nyáron július-augusztusban európából bejelentkeztek először Endoért 400 millás ajánlattal. 30 fölött van úgyhogy elengedtem, pedig ő volt az egyik karmester a csapatban. után a másik irányítómat Futagawat is elengedtem 300-ért, mivel ő is 32 éves már. a 3. a jobb bekkem Kaji volt ő 250-ért ment, mert ő is már 30--on túli volt. így 3 pillére távozott a csapatnak rövid időn belül és picit megrogytunk, de sikerült pótolni és végül az 5. helyre befutottunk, ami nem nagyon kápráztatta el a vezetőket.

Viszont ott volt a BL, amit egy szép menetelés után egy házi döntő követett mivel a Cerezo volt az ellenfél. Mondhatni lazán behúztuk. Az volt a durva a végén, hogy a bl legjobb góllövője Yamaguchi volt 9 góllal, az én középső védőm..:DD

A BL után már csak a klubVB maradt. szerettem volna döntőzni, de szemét barca elkalapált, így csak a 3. hely jutott.

A végére meg, a keret...