A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #79072 elérkeztünk a téli pihenőhöz, eljött az ideje egy kis beszámolónak. KIMONDHATATLANUL BOLDOG VAGYOK!
jelen pillanatban is azt hiszem hogy csak álmodok! nem elég hogy négy bl csoportmeccs után biztos volt hogy legalább a 3. hely meglesz, ugyanis 7 ponttal álltunk, a koppenhága meg nullával, utána még meg is vertük őket itthon is és így 10 ponttal második helyen álltunk. ám itt még nincs vége! a mindent eldöntő werder bremen elleni idegenbeli meccsen ha kikapunk és az inter veri a dánokat, 3. hely. ha ikszelünk, az inter meccstől függetlenül 2. hely. na de nyertünk! így hiába nyert az inter, megnyertük a csoportunkat! (ég áldja a körbeverést... :D bizony a werder akit mi oda-vissza vertünk, oda-vissza verte az intert, akik ellen mi meg össz-vissz 1 pontot szereztünk.) megvolt a sorsolás is. egy kört még mehetünk ha szerencsénk van.
bajnokságot vezetjük, bár nem olyan magabiztosan, mint tavaly, köszönhetően a jóval sűrűbb meccselésnek, így kénytelen vagyok a bl meccses heteken cseréket játszatni az itthoni meccseken, legyen az ligakupa, kupa vagy bajnokság.
demba savage meg egy állat! (tavaly vettem 150 ezer euróért, érkezett már érte 1.1 millás ajánlat még mikor fele ennyit ért, ám elutasítottam. talán az év végén eladom ha érkezik egy még jobb ajánlat és tudok is a helyére venni valakit, de még nem döntöttem el.)