104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
skót bajnokságba nekem celtic-kel nem jött össze idei/tavalyiba is több mint 4szezon alatt a bl győzelem. csak EL döntő/győzelem. 1szerűen hiába vagy te jó többi csak csapat csak romlik, ennek következtébe a bajnokság is és nem jön el senki. pénz az meg végképp nincs, játékos eladás is kb felesleges alig ér mindenki valamit. -
3 évet kapsz a BL győzelemig :D -
karajjj #79870 haccóljon -
szép a logójuk... -
A múltban nemzetközileg ismert első osztályú csapat voltak!
Tehát van múltjuk, éppen ezért a fotball managger proramok használóinak egyik kedvenc csapata. -
találtam egy kurtajó csapatot. Skót Third Division, 52 ezres stadionnal.
-
Aqua regia #79866 Már nem kell segítség a training-hez, rájöttem, hogyan működik a dolog. :) -
Na, nekem is kérdésem lenne.
Mit és hogyan állítsak be, hogy ne távolról lőjenek rá, mert szívbaj nélkül körbetüzelik kaput 20-30ról
A másik kérdésem az lenne, hogy a szögletek, szabadrúgások lutrira mennek (mikor, hogy jön be), mert azt sem nagyon találtam meg, hogy hol kéne finomítani (biztos, hogy én vagyok a balfasz)
Am, FM 11-ről van szó. -
Sziasztok!!
Most kezdek egy szezont a Santosal, és egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudok ajánlani(adni) valami jó taktikát amivel eredményes tudnák lenni (:
Előre is köszönöm !!
Sziasztok ! -
Aqua regia #79862 Eddigi munkámat illeti:
- Nagyjából sikerült az ideális keretet összeraknom
- Igazolni még nem igazoltam youth couach-on, meg fitness couch-on kívűl senkit
- Edzőmeccseken, hol jól játszottunk, hol nem.
- Bajnokság kezdete elég siralmas lett, de hát a csapatom se jó még egyenlőre... örülök, ha bent maradunk.
- Sok a sérült a csapatomban mindig(biztos rossz az edzésprogram?) emiatt sokszor nem tudom az ideális csapatot kiküldeni... most végre 1 játékos kivételével kitudtam küldeni az ideális csapatomat, máris jó játékkal x-szeltünk jobb csapat ellen(1 helyzetből 1-et berúgott ellenfél, így 1-1 lett)...
-Összességében, egy erős középcsapat lennénk, ha nem hátráltatna ennyi sérülés... így viszont a kieső zónában vagyunk, mert szanaszét vernek minket, amikor sok volt a sérült és amolyan semmilyen csapatot küldtem pályára... -
Aqua regia #79861 Én még csak most kezdtem bele a játékba... rögtön egy nagy kihívást találtam magamnak, ezt a csapatot menedzselem a svájci másodosztályban:
http://www.soccerway.com/teams/switzerland/fc-stade-nyonnais/
És lenne rögtön is egy kérdésem játékkal kapcsolatban, angol tudásom so-so, de nagyjából értek mindent... amit nem értek, azt se az angol miatt... konkrétan, ezt az edzést nem értem... ma is összevissza állítgattam, de szerintem csak elrontottam mindent... ha valaki, le tudná írni, hogyan kell, és mit beállítani, hogy normális traning legyen, annak nagyon hálás lennék. Persze, csak általánosságban kérdem, minden játékosnak külön training kell (lehet), xd. Csak valahogy abban a menüpontban nem igazán igazodtam ki.
Ami pedig a céljaimat illeti a Nyomnais-szal(mókás név, ezért is választottam ezt a kihívás mellett xD), szeretném szép lassan felküzdeni magam az első osztályba, ez hosszú évekbe fog telni, már most látom(játékban), valamint fokozattan kiépíteni az utánpótlás lehetőségeit... de ehhez money is kell majd, de sebaj... ha pedig sikerül feljutnom első osztályba, értelemszerűen szeretném magam felküzdeni, és idővel harcba szállni az elsőségért. Európai kupaszereplés pedig csak aztán jöhet... mit ne mondjak, hosszú játék lesz nekem, de minden percét élvezni fogom szvsz. :P
A trainingre visszatérve, akkor örülnék ha valai útba igazítana. :)
-
Én a poén kedvéért beraknám őket az angol sokadosztályba a legrosszabb csapatba, együtt of kósz :D Na úgy mire mennének ők :D -
kitaláltam magamnak egy jókis kihívást! Mi lenne,ha a Barca egyik napról a másikra Xavi,Iniesta,Messi nélkül létezne? Gondolom páran már belegondoltatok,én is gondoltam már rá(persze gyorsan elhesegettem ezeket a gondolatokat...:DDD),és ha a valóságban nem is fog ez megvalósulni jópár évig,a játékban én megnézem,hol állna,de inkább milyen magaslatokba juttathatom fel a csapatot a nagy hármas nélkül. Mindhármójukat törlöm a játékból,így máshol se fognak feltűnni,és így kezdek egyet a BL címvédő Barcelonaval :) -
geo91 #79857 Vitesse Arnhem 2012/2013
hawaii, dizsi, (és törött) napszemüveg, jobban mondva bajnokság, kupa és el döntő, ahol viszont sajnos nagyon kikaptunk. azért egy szorosabb vereséget könnyebben elviseltem volna. viszont nemsemmi hogy milyen csapatokat tudtunk megverni (és hogy mennyire!) az odavezető úton, szóval elégedett vagyok a szezonnal. talán túlságosan is, mivel egyáltalán nem számítottam hogy el-ben a döntőig jutunk, annak ellenére hogy elég erős a keretem. (elég jó játékosokat sikerült kölcsönvenni, remélem néhányat meg tudok venni jövőre.)
na de most már csakazértis lenyomok pár szezont a vitesse-el, de ígérem, a következő csapatom már tényleg egy szakadt, vidéki, tróger klub lesz, bármelyik országban is kezdjek majd. :D
igazolások
keret
bajnokság
meccsek 1 meccsek 2
játékosstatok
holland kupa
döntő
bl csoport
el meccsek
el döntő...
-
nem talalom sehol...mutatnad ha esetleg megtalaltad? -
karajjj #79855 Most raktam helyre az editorban a Barcikát, asszem a csapat bajnokság fülénél tudsz büntetést hozzáadni -
valaki otlet hogy editorban hogy lehet megvsinalni ezt a sionos 36 minuszt?Mert ugye nem bolti es patch nem kell -
Elég vicces, és egyben kiábrándító a játék abból a szempontból, hogy most jutottunk be először a bl -be, rögtön a nyolcaddöntőig meneteltunk, majd ott a united-et kapva igaz hogy hazai pályán 4-0 kikaptunk, de old traffordon 1-0ra nyertünk, ami lehetett volna 3 is, csak egy kapufa meg egy les gólt vettek el. Szurkolói elégedettség a meccset összesítve (47% :D) Hozzátartozik még, hogy mindkét meccs előtt : 12.00 -es odds-unk volt. Szóval nem értem. játék -
az a McDermott gól...:D
-
karajjj #79851 noob.hu -
Itt viszont jó: http://bit.ly/zP48y4 (végén az [/url] = törlés) -
Remek, egy órámba tellett, és nem jeleníti meg a képeket -.-" -
Ferencváros Torna Club
2013 év vége közeleg. Fiúk elmentek téli szabadságukra, én pedig lassan összeállítok nekik egy "heti 1 meccs erőnlétben tartó" meccssorozatot a kupameccsig. Első évem elég jól sikerült, bár személy szerint mióta FM-ezek, mindig is az elsőségre hajtottam (legyen az egy York City, egy Manchester United, Tatabánya, vagy éppen egy DVSC). Tehát összeségében a minimális költségek mellett, ámde pozitív-motivált jellememmel sikernek könyvelem el, mint ahogy azt tette a vezetőség is.
Szóval első évben SE ligakupa, SE magyar kupa, SE bajnokság (3. hely).
Második évben sikerült megtalálnom a megfelelő taktikát, ami az előző évben nem igazán sikerült. Néhány jó igazolás, jól eltalált meccs előtti és közbeni kommunikáció (nem teljesen tiszta, mit mikor kéne mondani. Sokszor teljesen reménytelen), remek öltözői hangulat viszont segített abban, hogy magabiztosan behúzzam a BAJNOKSÁGOT (igaz ehhez kellett a nagycsapatok bugdácsolása is), a LIGAKUPÁT és a MAGYARKUPÁT!
Elsősorban a bajnokság volt a cél, másodsorban a magyarkupa, ligakupa az teljesen lényegtelen volt számomra. Akkor igazából azokat játszattam kezdetben, akik kevesebbszer jutottak szóhoz fontosabb meccseken.
Mostani, 3. évemben (2013) nem állunk rosszul. Magyar Kupában az MTK-t 8-0-ás összesítésben kiütöttem, ligakupában Diósgyőrrel találkozom (akik idén rendkívül erősek), ami nem lesz könnyű meccs, bajnokságban úgy ahogy, de tartom a lépést, nemzetközi porondon viszont remekel a csapat!!!
Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem számítottam arra, hogy a BL-ben továbbjutunk. Azt tudtam, hogy pontokat fogok elcsípni, de nagy reményeket nem fűztem a csapathoz. A BL csoportkörhöz a SALZBURG-ot ütöttük ki, amit viszonylag könnyedén abszolváltunk. Viszont a csoportkörben a LYON, STUTTGART és a NAPOLI trióval sorsolt össze az UEFA. Stuttgart ki-ki meccs volt, de mindent belőttek, amit kapura küldtek. Lyon ellen potya X, Napoli ellen szerencsétlen X (89. percben kaptam az egyenlítő gólt, nálam szokás akkor bekapni), Lyon elleni hazai vereség sima volt (91. percben kaptam a 3-at), Napolit viszont elvertem meglepetésre (Balotellit kiállították 20-30. perc között), amivel 3-ak lettünk Napolit megelőzve (esélyt adva arra, hogy legalább Európa kupában szerepeljünk). Utolsó meccs, idegenben a Stuttgart: 2-3 (91. percben lőttünk gólt!!!) Hozzáteszem, ha nem nyerünk, csak X, akkor 4. helyen végzünk. Stuttgart elleni meccsen lőttem egy gólt (vagy éppen fejeltem szögletből --> sok gólt szereztem így BL-ben), azonnal kaptam. Szerencsére 91. percben a svábok nem tudtam válaszolni :)
Így most összesorsoltak imádott csapatommal, a Manchester United-el. Egyértelmű a meccs kimenetele, nem is számítok semmire. Viszont a csapat óriási bevételt zsebelhetett be, ezzel megalapozva a jövőt!
(érdekes, tavalyi évben 3/4-ig kész volt az edzőközpont (1év várakozás után), majd valamiért visszamondta a vezetőség. Most ismét megpróbáltam év elején, még kb 8-9 hónapot várnom kell)
Képekben:
Taktika:
Keret:
Idei mérkőzek:
1. év tabella:
1. év igazolás:
2. év tabella:
2. év igazolás:
Jelenlegi szezon:
Idei igazolás:
Klubinformációk:
Válogatott sikere!!!: -
geo91 #79847 Vitesse Arnhem 2011/2012
középszerű alapkeret, viszont jó sok pénz, így lehet összegezni a viszonyokat itt arnhemben. igazolásokkal sikerült egy szemtelenül fiatal keretet összehozni, ugyanis a selejtezés utáni keret fele 21 éves vagy fiatalabb. talán ez rutintalanság vezetett a bajnoki cím elvesztéséhez, holott sokáig még 10 pontos előnyünk is volt... na mindegy, ez van. holland kupa meg no comment, egy másodosztályú csapat ejtett ki minket, tizenegyesekkel. napját sem tudom már mikor nyertem utoljára valamelyik csapatommal is tizenegyespárbajt... de legalább lesz ami motiváljon jövőre, hiszen nem nyertem meg semmit. mert az sokszor igen illúzióromboló tud lenni hogy már az első évben mindent megnyerek ami megnyerhető.
igazolások
keret
holland kupa...
bajnokság
tabella stat
meccsek egyik fele
másik fele
játékosstatok
-
nem igazán izgat most a BL, hanem a bajnokság és 2-0-ás htárányból vártuk a visszavágót a spurs ellen...veszíteni való nélkül támadólag küldtem fel őket, amúgy is hazai pálya, de erre nem számítottam...hatalmas meccs volt....:DDD
-
Pettersson #79845 Hát ez a spori se volt a helyzet magaslatán...
Vitesse - PSV -
karajjj #79844 annyira jó az új avast, hogy fent volt a gépen egy hónapig, amikor meguntam, hogy egyre lassabb az egész gép, felraktam helyette az avirát, ami talált kapásból 2 vírust és 2 trójait, szóval ilyen fasza az avast -
Itsuki #79843
ilyenkor megy el egy életre a játéktól a kedvem... ezelött meg 6-0ra kaptam ki a kaiserslauterntől... vagy ezek meg akarnak buktatni? 2 meccs van vissza 1 pont elönyöm van,de a Dortmund és a Leverkusennek is csak pofozógép leszek.. -
Solt #79842 MSE nekem tökéletesen bevált. -
valsz az lesz, hogy még 1 szezont lenyomok velük aztán lemondok, eb angolokkal (ha kijutok) és megvárom, hogy valaki akar engem én nem fogok jelentkezni :DD -
Én ezért kezdek sokad osztályú kiesőjelölt csapattal mindig.
Mire velük megnyered a legmagasabb oszálytú addig eltelik némio idő és a csapat is a szívedhez nő.
Na meg akkor lehet erősíteni, hogy újra nyerd a legmagasabb osztályt, ne adj isten BL győztes legyél! -
Miért te melyik ingyeneset javaslod, ha nem az Avast-ot?
Szerintem az új Avast Nagyon jó lett és még mindig fejlődik folyamatosan. -
karajjj #79838 ilyenkor szoktam egy szarul álló nagycsapatot keresni, ahol a kirúgás szélén van a manáger, úgyis akad 1-2 minden szezonban -
karajjj #79837 nyugodtan használhatod, az avast amúgyis egy kalap kaki -
szalaidani95 #79836 Sziasztok! Valaki használja az FM Genie Scout 11-et? Én már régóta nem használtam és most amikor akartam az Avast gyanúsnak találta de nem talált semmit és most zárt környezetbe rakta így meg kilép. Mennyire biztonságos ha normál módba akarom használni? -
a data mappában létrehozol egy graphics mappát,és abba bemásolod,játékon belül kiszeded a pipát a "use skin cache" alól,és behúzod az "always reload skin"-t -
nepszter1 #79834 Szeretnék felrakni facepackot találtam is le is töltöttem de fogalmam sincs hogy csinálhatom meg hogy működjön sehol se találok leírást , valaki segítene? -
Hmm...kezdem kicsit unni a Genoat...nem is az van, hogy nincs benne kihívás, mert nem tudom játszva megnyerni a kupákat, hanem valahogy kiteljesedett vagy nemtom. A következő 10 évre leraktam (21 év az átlagéletkor, Labyad 29 évével a legidősebb) a csapat alapjait csak jól kell navigálni őket :D
Maradni is maradnék, mert nagyon így nem kell belenyulni a csapatba, csak a meccseken kell jól játszani. De új csapatot építeni nemtom van-e kedvem :D
Szezon végéig még morfondírozok...:D -
Utley #79832 A Jügesheim-el csak playoffon keresztül vívtuk ki a Bundesliga II.-ben való szereplést,de azt meglepően simán.
Union Berlin ellen idegenbe,egy 2-2,ami kicsit idegesített,hogy az utolsó percben egyenlítettek ki.Majd hazai pályán nyertünk 5-2-re,bár kicsit bántó dolog,hogy a legjobb emberem kiszórták a 77.percben...Bár a srácok ezért vertek még 2 gólt. :)))
Már van egy 10000férőhelye stadionunk,és 6000eurós/hét fizúkeret...Ehhez így egy varázsló kell,hogy bent tudjunk maradni... -
ha jó az edzőközpontod,a pályák stb...akkor amíg nem növi ki az ifit,addig ne add kölcsön,ha meg már kinőtte,de még mindig nem fér be a kezdődbe,akkor add kölcsön,és akkoris inkább ligán belül