A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ferencváros Torna Club
2013 év vége közeleg. Fiúk elmentek téli szabadságukra, én pedig lassan összeállítok nekik egy "heti 1 meccs erőnlétben tartó" meccssorozatot a kupameccsig. Első évem elég jól sikerült, bár személy szerint mióta FM-ezek, mindig is az elsőségre hajtottam (legyen az egy York City, egy Manchester United, Tatabánya, vagy éppen egy DVSC). Tehát összeségében a minimális költségek mellett, ámde pozitív-motivált jellememmel sikernek könyvelem el, mint ahogy azt tette a vezetőség is.
Szóval első évben SE ligakupa, SE magyar kupa, SE bajnokság (3. hely).
Második évben sikerült megtalálnom a megfelelő taktikát, ami az előző évben nem igazán sikerült. Néhány jó igazolás, jól eltalált meccs előtti és közbeni kommunikáció (nem teljesen tiszta, mit mikor kéne mondani. Sokszor teljesen reménytelen), remek öltözői hangulat viszont segített abban, hogy magabiztosan behúzzam a BAJNOKSÁGOT (igaz ehhez kellett a nagycsapatok bugdácsolása is), a LIGAKUPÁT és a MAGYARKUPÁT!
Elsősorban a bajnokság volt a cél, másodsorban a magyarkupa, ligakupa az teljesen lényegtelen volt számomra. Akkor igazából azokat játszattam kezdetben, akik kevesebbszer jutottak szóhoz fontosabb meccseken.
Mostani, 3. évemben (2013) nem állunk rosszul. Magyar Kupában az MTK-t 8-0-ás összesítésben kiütöttem, ligakupában Diósgyőrrel találkozom (akik idén rendkívül erősek), ami nem lesz könnyű meccs, bajnokságban úgy ahogy, de tartom a lépést, nemzetközi porondon viszont remekel a csapat!!!
Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem számítottam arra, hogy a BL-ben továbbjutunk. Azt tudtam, hogy pontokat fogok elcsípni, de nagy reményeket nem fűztem a csapathoz. A BL csoportkörhöz a SALZBURG-ot ütöttük ki, amit viszonylag könnyedén abszolváltunk. Viszont a csoportkörben a LYON, STUTTGART és a NAPOLI trióval sorsolt össze az UEFA. Stuttgart ki-ki meccs volt, de mindent belőttek, amit kapura küldtek. Lyon ellen potya X, Napoli ellen szerencsétlen X (89. percben kaptam az egyenlítő gólt, nálam szokás akkor bekapni), Lyon elleni hazai vereség sima volt (91. percben kaptam a 3-at), Napolit viszont elvertem meglepetésre (Balotellit kiállították 20-30. perc között), amivel 3-ak lettünk Napolit megelőzve (esélyt adva arra, hogy legalább Európa kupában szerepeljünk). Utolsó meccs, idegenben a Stuttgart: 2-3 (91. percben lőttünk gólt!!!) Hozzáteszem, ha nem nyerünk, csak X, akkor 4. helyen végzünk. Stuttgart elleni meccsen lőttem egy gólt (vagy éppen fejeltem szögletből --> sok gólt szereztem így BL-ben), azonnal kaptam. Szerencsére 91. percben a svábok nem tudtam válaszolni :)
Így most összesorsoltak imádott csapatommal, a Manchester United-el. Egyértelmű a meccs kimenetele, nem is számítok semmire. Viszont a csapat óriási bevételt zsebelhetett be, ezzel megalapozva a jövőt!
(érdekes, tavalyi évben 3/4-ig kész volt az edzőközpont (1év várakozás után), majd valamiért visszamondta a vezetőség. Most ismét megpróbáltam év elején, még kb 8-9 hónapot várnom kell)
Képekben:
Taktika:
Keret:
Idei mérkőzek:
1. év tabella:
1. év igazolás:
2. év tabella:
2. év igazolás:
Jelenlegi szezon:
Idei igazolás:
Klubinformációk:
Válogatott sikere!!!: