A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Aqua regia #79861 Én még csak most kezdtem bele a játékba... rögtön egy nagy kihívást találtam magamnak, ezt a csapatot menedzselem a svájci másodosztályban:
http://www.soccerway.com/teams/switzerland/fc-stade-nyonnais/
És lenne rögtön is egy kérdésem játékkal kapcsolatban, angol tudásom so-so, de nagyjából értek mindent... amit nem értek, azt se az angol miatt... konkrétan, ezt az edzést nem értem... ma is összevissza állítgattam, de szerintem csak elrontottam mindent... ha valaki, le tudná írni, hogyan kell, és mit beállítani, hogy normális traning legyen, annak nagyon hálás lennék. Persze, csak általánosságban kérdem, minden játékosnak külön training kell (lehet), xd. Csak valahogy abban a menüpontban nem igazán igazodtam ki.
Ami pedig a céljaimat illeti a Nyomnais-szal(mókás név, ezért is választottam ezt a kihívás mellett xD), szeretném szép lassan felküzdeni magam az első osztályba, ez hosszú évekbe fog telni, már most látom(játékban), valamint fokozattan kiépíteni az utánpótlás lehetőségeit... de ehhez money is kell majd, de sebaj... ha pedig sikerül feljutnom első osztályba, értelemszerűen szeretném magam felküzdeni, és idővel harcba szállni az elsőségért. Európai kupaszereplés pedig csak aztán jöhet... mit ne mondjak, hosszú játék lesz nekem, de minden percét élvezni fogom szvsz. :P
A trainingre visszatérve, akkor örülnék ha valai útba igazítana. :)