104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    te beteg vagy bazmeg köszönöm ezt a 10 percet amióta csak kacagok
  • Huni92
    húzd már karóba magad, elmebeteg állat :D:D
    megint felröhögtem, ez kész :D
  • LasDen #80915
    Yipikáyó maderfaker....:DD

2011. április 9.
    Kedves Naplóm!

Legutóbb azt fejtegettem milyen kurva jó vagyok. Nem… Egy olyan meccset buktunk el 2-0-ra, amit lazán venni kellett volna. Jól megreguláztam a srácokat a meccs után, ami láthatólag felrázta őket. Kell is mert, azt F Marinos következik, akik igazi genyák.

Ja és képzeld, egy magyar edző is meglátogatott az edzőképzés miatt vagy mi. Aszonta, hogy nemsokára átvesz valami romániai csapatot vagy mit és szeretne megnézni előtte. Mondtam jóvan... Ha minden igaz Huninak hívják. Míg beszélt ott össze-vissza, azon gondolkoztam, hogy ez olyan név lehet, mint a Madonna, vagy esetleg valami kínai gyökerekkel rendelkezik és Hu Ni. Mindegy nemtom. Mikor már kezdtem volna figyelni épp abbahagyta a beszédet. Végén a BL-t említette, hogy megakarja nyerni pár éven belül. Én mosolyogtam és bólogattam bőszen. Majd sok szerencsét kívánt és távozott. Én meg jól kiröhögtem a picsába. Persze BL-t. Egyből triplázni fog nem?

Na de az F Marinos elleni meccs se volt kutya. Baszki… A srácok már a folyosón toporogtak, mikor én még elmentem ki a mosdóba. Éppen végeztem a dolgommal és mostam a kezem, mikor megjelent a tükörben egy alak. Kurvára megijedtem, még jó hogy előtte szartam, mert tuti kiraktam volna a cuccot. Aztán megszólalt. Na várjá, idézem:
    „Üdvözletem kiválasztott. Én Morpheus vagyok, egy földönkívüli a Delta kvadránzsból. Üzenetem van a számodra. Nem tudhatod, de a ma esti meccsnek hatalmas jelentősége van a világ jövőjére nézve. Ez a meccs nem csak a két csapat győzelméről szól. Ha az F Marinos győzedelmeskedik, akkor a világ a pusztulás útjára lép, ellenkező esetben megmenekül a korai végzettől. Szóval felül kell múlnod az ellenfelet, hogy az egyensúly megmaradjon.”
    Pont ezt a meccset kellett kinéznie bazmeg. Esélyem nincs hogy győzzek, de megnyugtattam, hogy mindent megteszünk érte… aztán távozott.
    És tudod mit? Csont nélkül kikaptunk mint a szar. Ennyit a világról asszem’. Azóta nem jelentkezett a nagy Morpheus, de leszarom…

egy kép is a végére a hatalmas téttel bíró meccsről...szarok voltunk :DDD

• Neoncsoves
    féltávon utolsó vagyok a Rayoval :D Espanyollal ugyanannyi pontunk van, megy a szopás rendesen... nem találom a jó taktikát, meg hát 0 átigazolási keretből nem tudok varázsolni...
  • Szycsu

Majd később jövök a részletekkel :D
  • horrorpops
    természetesen volt meg nem adott gólunk is :D alig várom a szezon végét, végre dobbanthatok spanyol földről.
    Getafe-RM
  • Rudee
    Tiszta jó ember ez az elnök.
    Az új mezszponzor adott egy évre 150.000€-t. Az eddigi 4000-ről 21-re emelte a fizetési keretet és még igazolni is kaptam 25.000-t.

Igaz, azért kicsit türelmetlen is. Első évünk lesz a legmagasabb osztályban, de azt akarja, hogy szorongassuk meg a nagyokat... és csípjünk el egy EL helyezést.
    A klub profivá vált, én meg kaptam egy új szerződést az eddig fizu triplájával.

Jó kis szezon lesz.
  • Rudee

Első komoly igazolásunk a brazil Lucas. Nem egy Lampard, de lett szinten jó lesz.

• Rudee
    Nos, véget ért az év.
    Összességében több, mint elégedett a vezetőség, meg szerintem mindenki, aki a csapathoz közel áll.

A bajnokság: sokáig nagy harcban voltunk a Blazma-val az elsőségért. A második egymás elleni meccsen ha legyőztek volna, akkor az élre állnak. Szerencsére jobbak voltunk, sokkal jobbak. A végére aztán kipukkadtak, vagy feladták, a fene se tudja. Így végül utcahosszal nyertük a másodosztályt.

A kupa... Hát, hol is kezdjem. Az élvonalbeli csapatok nyilván megjegyezték a nevünket. Két könnyebb ellenfél után ugyanis kiejtettük az akkor 6 pontos előnnyel vezető Metalurgs-ot (3-1 otthon), majd az Olimps Riga ellen is sikerült győzni (2-0 szintén otthon). Az elődöntő sorsolását nézve megkaptam a lehető legnehezebb ellenfelet, ráadásul idegenben játszottunk. Nem kis meglepetésre: Skonto Riga-Metta/LU 1-3
    Így nagy örömünkre és megdöbbenésünkre a fináléba jutottunk. Itt egy újabb első osztályú csapat következett. Sajnos egy idióta kiállítás után az emberhátrányt nem bírtuk és hosszabbításban vereséget szenvedtünk. Pedig milyen szép lett volna EL selejtezőre készülni.

Az igazolások beváltak. Takeda gólkirály lett 2 fronton is (bajnokság és kupa), Grishyn 10 gólpasszal zárta az évet a középpályán. A bosnyák Sarac pedig az egyetlen volt, aki minden tétmeccsen pályára lépett. Míg a chile-i Mansilla főleg csereként kapott lehetőséget, de így is 13 gólig jutott.
    Érdekesség, hogy 3 szélső (Vilerts, Goba, Milasevics) is 5-5 gólt jegyzett.
    Az ifjú Vilerts az U21-es, míg a tartalék kapus Sinicins az U19-es válogatotthoz kapott meghívót.

Külön öröm, hogy az alacsony fizetéseknek köszönhetően nyereséges volt a szezon, már 110.000€ fölött van a kasszában. Fejlesztésekre ugyan ez még kevés, de néhány telt házas meccs az élvonalban csak hoz mellé még egy keveset.

Január magasságában, a felkészülés elején jó lenne néhány nemzetközi barátságos meccset is lekötni, de ez még a jövő zenéje. Mint ahogy az erősítés is. Igazolásra nem sok pénz kell, mert rengeteg szabad és lejáró szerződésű ember van. Kell mindenképp egy fiatal bal bekk Sarac mögé a padra, egy középső védő és 1 vagy 2 középpályás. Esetleg ha valami nagy-nagy tehetség érkezik az utánpótlásból, akkor ő is helyet kaphat a keretben.
  • LasDen #80908
    áááá....ezé volt ismerős Baraka neve...:D ismerős volt, de nem bírtam rájönni hogyan :D
  • Szycsu
    Am, 3 fordulóra vagyok a mennybemeneteltől, de majd jövök vele, ha lesz bátorságom lenyomni :D
  • Szycsu
    Igazából nem jött, mert mi mentünk, de a lényeget érted.

Én meg ezen szartam be XD
  • horrorpops
    "Megnyugtattam, hogy majd eladok valakit. És tényleg. " ó, hát ezen a mondaton elsírtam magam :D
    persze Baraka (http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110903152750/mortalkombat/es/images/6/64/Baraka.jpg) már csak a ráadás volt. :)
  • LasDen #80904
    CSÁáááá :D

2011. március 27.

Kedves Naplóm!

Az utóbbi időben személyi változások történtek a csapat összetételében. Főleg a középpályára hoztam új arcokat, hogy a 3-5-2-es hadrendben legyenek védekezni is képes egyének. Például érkezett ez a Baraka nevű brazil srác, akiről az újságban olvastam először. Azt írták, hogy én leakarom őt igazolni. Először meglepődtem, hogy ilyen fasságokat honnan vesznek, de aztán úgy véltem ki kémlelem mit tud. És mivel fasza srácnak bizonyult, így tényleg leigazoltam. A legviccesebb az volt, hogy mikor megérkezett Tanaka, aki ugyanazon a poszton játszott nyivákolni kezdett, hogy így túl sok játékos van a posztján. Megnyugtattam, hogy majd eladok valakit. És tényleg. Pár nappal később Tanaka már a Sanga csapatát erősítette…vicces...de senki nem nevetett rajta, mikor ugyanezt elmeséltem az öltözőben…

A felkészülési meccsek is jól teltek és alakult a csapat. Aztán eljött az első bajnoki napja. A hasonló erőt képviselő Sagan Tosu volt az ellenfél és 3-1-re el is kaptuk őket. Jött egy erősebb csapat a Nagoya személyében. Igazából nem jött, mert mi mentünk, de a lényeget érted. Mondtam srácoknak, hogy nem kell itt befeszülni, ezt be lehet lazázni, hisz nem veszthetünk semmit vele. Kimentenk és az első félidő egy laza 3-0-lal zárult a Grampusnak…azé ennyire lazát nem vártam. Viszont a félidőbe behoztam Okubot azt majdnem visszahozta a szarból a meccset, de csak 3-2 lett a vége.

Mindenkép egyre erősebbek vagyunk. A 4-2-3-1-es taktika is jól működik. Kezdem azt hinni, hogy kibaszott jó vagyok…
  • Steve Downie
  • Casso7
    megvan! ezer köszönet :)
  • geo91
    alap sötét skin, a színeket én változtattam meg, te is megtalálod a beállításoknál ha fm12-vel játszol
  • Casso7
    geo ezt a attribute színeket ,hogy tudtad beállítani? vagy ez egy skin?

hosszas dilemma után döntöttem úgy ,hogy a Frankfurt csapatával kezdem meg a szezonomat. Hosszú távra tervezek és majd jövök a beszámolókkal.
  • Rudee
    Nem biztos, de lehet, hogy a windows-os profillal van baja. Próbáld megváltoztatni a neved vagy más extra karakter nélkülire és úgy rakd fel.
  • Csabah0
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám: Újra kellett telepíteni a gépem, és mikor visszaraktam rá a managert akkor amikor belépek és új játékot kezdek ezt az üzenetet írja ki, amit eddig még sosem: "not well formed invalid token at line 1 of profile0.xml"

Mi lehet a baj, hogyan tudom megoldani?
    Reinstall nem segített.
  • LasDen #80897
    az laza...gratula...:D portugál, holland, német...pont mint IRL :DD
    én EB-re nem tudta kivinni őket csak VB-re :DDD és 1 kör volt a max, nem hogy döntő :DD
  • BBeno2
    EB 2012 MAGYARORSZÁG

EB-re természetesen rájátszásban kerültem ki.

a halálcsoporba kerültem így a srcáoknak csak annyit mondtam hogy élvezzék a lehetőséget egy durva defenzív taktikával fűszerezve:

majd mocskosul mákosan bejutottam a döntőbe ahol viszont lefociztuk a favágóföldieket.

• Szycsu
    Hát kb igen :D
  • horrorpops
    City-QPR :)
  • Szycsu
    Best feeling when you knocked out with a last minute goal...
  • Forza Italia
    igen igen :D:D
  • zorrobomber
    Dzagoev is elég régóta hintegeti itt a topikban a gólokat :)
  • BBeno2
    ez a Nick Powell gyerek csak nekünk FM-eseknek nem volt idáig ismeretlen :D rakat MU-snak fogalma nincs hogy ki ez a gyerek. amúgy majd évek múlva kiderül hogy a neki adott PA jogos volt-e az FM-ben.
  • Forza Italia
    hoppá kép lemaradt

• LasDen #80888
    oh köszönöm szépen...próbálom majd meghálálni :DD
  • Forza Italia
    a keretbe 14 olyan játékos van aki 21 év alatti.
  • Forza Italia
    Nos az igazolások. Volt itt minden mint a búcsúban. :D A fiatalítás nagyon jól sikerült. Nanit csak azért adtam el mert egy ilyen ajánlatot hülye lennék elutasítani. Neymar az egyedüli aki 4 éves részletre érkezett heti 90 eurós fizetésért.
  • bakkerman
    jaja,lengyelek ellen is mesterhármast szerzett,meg még a torna előtt 3 felkészülési meccsen 7 gól volt a mérlege,a cseheknek például ötöt lőtt...de sajnos EB után lesérült,bordarepedés,3 hónap off,így nem jöhet szóba,ki tudja utána visszakerül-e a kezdőcsapatba a Lazioban :/
  • Forza Italia
    Cissé jól nyomta :D
  • bakkerman
    EB 3. csoportmeccs

EB negyeddöntő

EB elődöntő

Az EB-t a németek nyerték 2-1-re a spanyolok ellen,a gólkirály Djibril Cisse lett 8 góllal.

VB selejtező 1. meccs

a csoportunkban van még Grúzia,Finnország,Fehéroroszország
  • karajjj
    olyan már nekem is volt, találtam egy noname fekát, leigazoltam barcikára, aztán elvitte 1 millió euróért a dinamo kijev, később pedig mikor a bayernhez kerültem, ott virított 15 milliós vételárral
  • Forza Italia
    Szép jó reggelt srácok.

A technika megint közbe szólt így ugrott a Villarrealos mentésem és gyakorlatilag minden az Fm-be. :D:D Most h visszaraktam mindent belevágok a Manchester United-el egy karrierbe. Még nem voltam velük így nem tudom mire jutok velük. Mindenképp a fiatalítás lesz előnyben. Szeretnék sikerek mellett olyan fiatalokkal dolgozni akikből a jövő csapata lehet. Persze egy-két rutinosabb játékost is szeretnék szerezni hiszen csak fiatalokra nem lehet építeni. (pl. Arsenal :))
    Jelenleg a legfrissebb átigazolási patchel nyomom. Hát röviden egyenlőre ennyi. Az átigazolásokkal érkezem majd.
  • geo91
    amúgy nagyban folyik a modernizálás, fejlesztés alatt az edzőközpont és az ifiakadémia is. nem mellesleg a stadion is, be lesz székezve a maradék állóhely. (ha jól értem.)
  • finnman
    Defoe 15 meccs után
  • geo91
    bl helyet beígérve 10 millát kaptam a szezon előtt, ám szokás szerint részletre igazolva sikerült 30 millát költeni