A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #80904
    CSÁáááá :D

2011. március 27.

Kedves Naplóm!

Az utóbbi időben személyi változások történtek a csapat összetételében. Főleg a középpályára hoztam új arcokat, hogy a 3-5-2-es hadrendben legyenek védekezni is képes egyének. Például érkezett ez a Baraka nevű brazil srác, akiről az újságban olvastam először. Azt írták, hogy én leakarom őt igazolni. Először meglepődtem, hogy ilyen fasságokat honnan vesznek, de aztán úgy véltem ki kémlelem mit tud. És mivel fasza srácnak bizonyult, így tényleg leigazoltam. A legviccesebb az volt, hogy mikor megérkezett Tanaka, aki ugyanazon a poszton játszott nyivákolni kezdett, hogy így túl sok játékos van a posztján. Megnyugtattam, hogy majd eladok valakit. És tényleg. Pár nappal később Tanaka már a Sanga csapatát erősítette…vicces...de senki nem nevetett rajta, mikor ugyanezt elmeséltem az öltözőben…

A felkészülési meccsek is jól teltek és alakult a csapat. Aztán eljött az első bajnoki napja. A hasonló erőt képviselő Sagan Tosu volt az ellenfél és 3-1-re el is kaptuk őket. Jött egy erősebb csapat a Nagoya személyében. Igazából nem jött, mert mi mentünk, de a lényeget érted. Mondtam srácoknak, hogy nem kell itt befeszülni, ezt be lehet lazázni, hisz nem veszthetünk semmit vele. Kimentenk és az első félidő egy laza 3-0-lal zárult a Grampusnak…azé ennyire lazát nem vártam. Viszont a félidőbe behoztam Okubot azt majdnem visszahozta a szarból a meccset, de csak 3-2 lett a vége.

Mindenkép egyre erősebbek vagyunk. A 4-2-3-1-es taktika is jól működik. Kezdem azt hinni, hogy kibaszott jó vagyok…