A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #80915
    Yipikáyó maderfaker....:DD

2011. április 9.
    Kedves Naplóm!

Legutóbb azt fejtegettem milyen kurva jó vagyok. Nem… Egy olyan meccset buktunk el 2-0-ra, amit lazán venni kellett volna. Jól megreguláztam a srácokat a meccs után, ami láthatólag felrázta őket. Kell is mert, azt F Marinos következik, akik igazi genyák.

Ja és képzeld, egy magyar edző is meglátogatott az edzőképzés miatt vagy mi. Aszonta, hogy nemsokára átvesz valami romániai csapatot vagy mit és szeretne megnézni előtte. Mondtam jóvan... Ha minden igaz Huninak hívják. Míg beszélt ott össze-vissza, azon gondolkoztam, hogy ez olyan név lehet, mint a Madonna, vagy esetleg valami kínai gyökerekkel rendelkezik és Hu Ni. Mindegy nemtom. Mikor már kezdtem volna figyelni épp abbahagyta a beszédet. Végén a BL-t említette, hogy megakarja nyerni pár éven belül. Én mosolyogtam és bólogattam bőszen. Majd sok szerencsét kívánt és távozott. Én meg jól kiröhögtem a picsába. Persze BL-t. Egyből triplázni fog nem?

Na de az F Marinos elleni meccs se volt kutya. Baszki… A srácok már a folyosón toporogtak, mikor én még elmentem ki a mosdóba. Éppen végeztem a dolgommal és mostam a kezem, mikor megjelent a tükörben egy alak. Kurvára megijedtem, még jó hogy előtte szartam, mert tuti kiraktam volna a cuccot. Aztán megszólalt. Na várjá, idézem:
    „Üdvözletem kiválasztott. Én Morpheus vagyok, egy földönkívüli a Delta kvadránzsból. Üzenetem van a számodra. Nem tudhatod, de a ma esti meccsnek hatalmas jelentősége van a világ jövőjére nézve. Ez a meccs nem csak a két csapat győzelméről szól. Ha az F Marinos győzedelmeskedik, akkor a világ a pusztulás útjára lép, ellenkező esetben megmenekül a korai végzettől. Szóval felül kell múlnod az ellenfelet, hogy az egyensúly megmaradjon.”
    Pont ezt a meccset kellett kinéznie bazmeg. Esélyem nincs hogy győzzek, de megnyugtattam, hogy mindent megteszünk érte… aztán távozott.
    És tudod mit? Csont nélkül kikaptunk mint a szar. Ennyit a világról asszem’. Azóta nem jelentkezett a nagy Morpheus, de leszarom…

egy kép is a végére a hatalmas téttel bíró meccsről...szarok voltunk :DDD