104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #81078
    szavaztam...először magamra akartam (hisz mégiscsak kurva jó vagyok :D), de az elveim azt mondták, hogy nem lehet....

#81076: ooh...köszönöm...mily' csodás szám (bár 2-vel tévedett, de elnézem :D)...tisztára meghatódtam...sírok is :DDD köszi...
  • Szycsu
    Am, új szezonból eddig 4 meccset toltam le, mind a négyet behúztuk, kapott gól nélkül. Első meccs a Francia Szuperkupa volt, Nancy ellen sima volt + bajnokság 2. fordulójában 1-0 otthon Lyon ellen. BL-ben Roma, Leverkusen, Steaua (már megint.....) trió...
  • Huni92
    Tudom, hogy nem 21 a bűvös szám, de jobb ötletem nincs ajándékra, így ezt kapod LasDen :D
  • Szycsu
    Ohh, köszönöm a jelölést, bár én a Lille-lel szerzett bajnoki címemmel eltörpülök egy két Manager-Óriás mellett :D
  • Huni92
    Nos uraim! Kicsit elcsúsztam, de nem felejtettem el a Hét menedzsere díjat. Fent látható a szavazás, kedd reggelig lehet voksolni.
    Egy kis változtatás lesz jövő héttől: csak az kerül be a jelöltek közé, aki tartalmas hozzászólást ír, mert úgy vélem, hogy egy idő után tarthatatlanná válhat a helyzet és akár 30 embert is bele kellene tennem a listába. Na, tessék szavazni szaporán! :)
  • Mor3llo
    Hihetetlen, de igaz :D
    Sikerült megnyerni a SeriaA-t, óriási bravúrral. A 30. forduló környékén még 9-10 pont volt köztem és a Milan között, viszont mi valami kurvanagy nyerő szériában voltunk, képtelenek voltunk kikapni, mindenkin átléptünk szó szerint, otthon, idegeben, Milan, Inter, Palermo, totál mind1 volt, abáltunk mindenkit...csak lestem, ahhoz képest h a szezon első fele szopás volt bőnyállal!
    Na a lényeg, gyűjtöttük a pontokat, közben meg imádkoztunk, hogy olvadjon az előny. A 37. fordulóra már csak 2 pontra(!) voltam a Milantól, akik ekkor hazai pályán sikeresen leikszeltek. Én a Cesena ellen toltam, Murphy törvénye szerint persze h hirtelen 2-0 mentek, de megfordítottuk 3-2, így pontegyenlőség volt az első helyen, de oda-vissza vertem a Milant a bajnokságban korábban, így vezettem.
    Utolsó fordulóban mentem a Parmához (üdv Fyrex:D), 2-0 nyertem, a kedves Milan pedig siekresen kikapott a már kiesett Stabiától, így még 3 pontot rájuk is vertem a végén! Azért dobogott a szívem 1-2 pillanatban...
  • LasDen #81072
    értem én hogy kiesünk és nincs mit veszíteni...de 35 perc alatt 5-0...na az szopás :DDD
  • Fyrex
    egyébként úgy döntöttem, hogy ha már Huni barátom a hágé akkor ex-ként én is tartozom annyival, hogy megpróbálom felrázni a topikot, ezt pedig a félrerakott, jólbevált kedvenc csapat mentésével, a Parma játékkal fogom megtenni

hamarosan dobok egy összefoglalót az eltelt évekről, hogy akit érdekel képben legyen
  • Fyrex
    nem, mert nem brazil
  • DONGUBA
    Szerintetek ebbol lesz valaki?scuuut talalta

• gilgames00
    azt hol lehet megnézni,hogy mely csapatok élén van "sugar daddy" ?eltelt már a mentésemben 6-7 év gondolom,feltüntek új arcok :)
  • hzsolt1990
    Valaki nem tudja miért nem müködik az editorom?
  • Andrews
    Üdv!

Nagyon régen jártam erre, még anno az FM 2010-el kezdtem egy karriert a Leeds-el (3. oasztály), sikerült őket fel is juttatnom az PL-be 5 év alatt. Aztán meglepetésre első évben 4. lettünk a bajnokságban. Ezután pedig megragadtunk elől, annyira, hogy sikerült 5 bajnoki címet és 2 BL-t behúzni. Illetve az Argentín válogatottal egy CA győzelmet. Viszont már a 2020 környékén meguntam, de ellenben eldöntöttem, hogy az összes FM-el kezdek egy-egy karriert a Leeds-el és megnézem mire jutok velük.

Először a 2005-el kezdtem el.
    Első évben sikerült feljutni rögtön a PL-be, többnyire magyar játékosokat igazoltam, úgy gondoltam, viszonylag minőségiek a 2. osztályba aztán majd eladom őket.
    Igazolás/Be
    Igazolás/Ki
    Liga Kupa
    FA Kupa
    Tabella

Friss feljutóként a második évben szerintem sikerült a helytállás 14. lettünk. Megint rengeteg játékos érkezett, sajnos igazolásokat nem nagyon tudom eltalálni.
    Igazolás/Be
    Igazolás/Ki
    Liga Kupa
    FA Kupa
    Tabella

Harmadik évben csak éppen hogy lemaradtam a 4. helyről. A Liga Kupát sikerült megnyerni, szokás szerint voltak felesleges igazolásaim is.
    Igazolás/Be
    Igazolás/Ki
    Keret
    Liga Kupa
    FA Kupa
    Tabella

Eljött a negyedik év, az ötödik helynek köszönhetően indulhattunk az UEFA Kupában indulhattunk és meg is nyertük, a bajnokságban megint nem sikerült elérni a BL-t érő helyet, amikor már láttam hogy nem nagyon lehet meg a 4. hely illetve az UEFA-ban lépkedtünk előre inkább pihentettem több játékosomat.
    Igazolás/Be
    Igazolás/Ki
    Keret
    Liga Kupa
    FA Kupa
    Tabella
    UEFA Kupa - Csoport
    UEFA Kupa, Döntő

A mostani bajnokságban jelenleg a 3. helyen állunk -2 meccsel és -13 ponttal a vezető Chelsea mögött. Liga Kupában ott vagyunk a döntőben Arsenal-al fogjuk játszani. FA-ben sikerült kikapni az egyetlen negyedosztályú klubbot a Brentford-ot. UEFA Kupában pedig a Banik Ostrava lesz a kieséses körökben az első ellenfelem. A párharc győztese a MU-Betis csata továbbjutójával mérkőzhet.

Köszönöm, hogy elolvastátok, remélem nem volt túl hosszú. üdv.
  • gilgames00
    megtudná nekem valaki mondani ,hogy mikor generálja az új plejákat a gép?régen még tudtam csak most valahogy elfelejtettem:(
  • FMfan
    Hali! Valaki meg tudná mondani, hogy Észak-Amerikai kiegészítőt honnan tudnék letölteni, hogy játszhassak kisebb amerikai csapatokkal is??
  • bakkerman
    teljesen valósághű a játék az a helyzet!
  • Mor3llo
    Ezzel a bravúros győzelemmel életben tartottuk a bajnoki címre az esélyünket.

Itt a tabella:

Bizakodó vagyok, ugyanis eléggé nagy győzelmi sorozatban vagyunk.
  • Mor3llo
    Azt hiszem, ha ez valóságos lenne, akkor eddig tartott volna Mou karrierje a Bayernnél :DD
  • dgabor82
    Na, végül eldöntöttem a kérdést, mégsem a franciáknál kezdek, hanem Hollandiában. Adatbázisnak a téli frissítést használom, melyben editorban beállítottam az idén nyáron eddig bekövetkezett összes átigazolást a holland csapatoknál, pl.: Tadic: Groningen - Twente; Dost: Heerenveen - Wolfsburg, stb.
    Az adatokat hozzá a transfermarkt.de-ről szedtem, mindegyik úgy lett beállítva, hogy csak az első szezon után, 2012. júliusában lépnek életbe.
    Úgyhogy lassan következik egy Feyenoord-beszámoló.
  • LasDen #81059
    ez miii????? :DDDDD
  • horrorpops
    én szeretem önt, mr. tyfel.
  • DONGUBA
    elso idokben o volt a csaszar neki koszonhetjuk az alapokat

• DONGUBA
    igen de kovetkezo szezon mar nyerve volt
  • LasDen #81055
    szép....gratu...bár látom a gólokat azé rendesen szoptátok :DD
  • DONGUBA
    Legismertebb jatekosom Hatem Ben Arfa..tobbi ""ismeretlen"" es generaltak
  • DONGUBA
    Elso osztalyban az elso evem igy sikerult.

• horrorpops
    Zozulyaról van valakinek valami kellemes emléke? mondjuk egy angol másodosztálybeli 'év játékosa' díj vagy ilyesmi?
  • Fyrex
    a játék 60%a szerencse amúgyis

• Huni92
    Az a szerencse, hogy az SI-nél remélhetőleg nem ment el mindenkinek az esze, így nem lesz fogadás. :)
  • bakkerman
    szerintem egy supkaati lazán fogadhat minden gyanú nélkül egy stoke-blackburn meccsre...
  • LasDen #81048
    de mér akartok fogadni??? egy edző nem tehet ilyet. az a bunda legkisebb gyanuját is felveti....
  • Neoncsoves
    ja és kijavíthatnák ezt a faszságot is, hogy ad a bíró 2 perc hosszabbítást, erre a 94. percben büntetőt kap az ellenfél és így nyernek... nem egyszer fordult velem elő
  • Neoncsoves
    szerintem FM-ben is elférne egy ilyen MODUL (ki - be kapcsolható lenne) amiben lehetne fogadni, stb. vagy legalább oldanák meg úgy az SI-s fiúk, hogy be lehessen modolni valahogy a játékba. elég unalmas a játék onnantól kezdve hogy van egy nyerő taktikád, onnantól gyakorlatilag szeptembertől júniusig csak a spacet nyomogatod, meg néha igazolgatsz de ennyi. a játék 60%a szerencse amúgyis
  • LasDen #81045
    mivel nem volt még elég belőlem....:D

ami good or what???
  • LasDen #81044
    bázmeg...a szurkolóinkat alig érdeklik a meccseink...folyton jön a hír a hazai meccseknél, hogy alacsony nézőszám várható...ilyen 1000 ember jön ki egy meccsre a többi meg az ellenfél szurkerja...azt csá :DDD 25000-es stadion a semmié...:DDD
    még az EL meccsek se érdekelték őket :DD

Közben az Arsenalt kaptuk a folytatásban...meglátjuk :D
  • LasDen #81043
    na nézzük mit hoz a párizsi...:DD
  • LasDen #81042
    1 óra múlva....akkor lesz :DD
  • Huni92
    Most indítom a Párizst, lesz társam? :)
  • LasDen #81040
    mondjuk szerencsére az SI sem rakosgat bele ilyen fasságokat :D
  • Huni92
    én a fogadást tartom teljesen abszurd ötletnek.
    most tekintsünk el attól, hogy mennyi a fogadási csalás a fociban, de véleményem szerint egy komolyabb menedzser nem fogad. ha mégis, akkor az már rögtön gyanús, nem?
    az elmúlt években folyamatosan voltak itt viták arról, hogy mit kellene beépíteni a fifa managerből, de én mindig azt mondtam, hogy aki autókázni, nőzni, lakást vásárolni szeretne, az játsszon a simssel. a football manager nevű játékot egyszerűen nem erre találták ki szvsz.