A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Andrews
    Üdv!

Nagyon régen jártam erre, még anno az FM 2010-el kezdtem egy karriert a Leeds-el (3. oasztály), sikerült őket fel is juttatnom az PL-be 5 év alatt. Aztán meglepetésre első évben 4. lettünk a bajnokságban. Ezután pedig megragadtunk elől, annyira, hogy sikerült 5 bajnoki címet és 2 BL-t behúzni. Illetve az Argentín válogatottal egy CA győzelmet. Viszont már a 2020 környékén meguntam, de ellenben eldöntöttem, hogy az összes FM-el kezdek egy-egy karriert a Leeds-el és megnézem mire jutok velük.

Először a 2005-el kezdtem el.
    Első évben sikerült feljutni rögtön a PL-be, többnyire magyar játékosokat igazoltam, úgy gondoltam, viszonylag minőségiek a 2. osztályba aztán majd eladom őket.
    Igazolás/Be
    Igazolás/Ki
    Liga Kupa
    FA Kupa
    Tabella

Friss feljutóként a második évben szerintem sikerült a helytállás 14. lettünk. Megint rengeteg játékos érkezett, sajnos igazolásokat nem nagyon tudom eltalálni.
    Igazolás/Be
    Igazolás/Ki
    Liga Kupa
    FA Kupa
    Tabella

Harmadik évben csak éppen hogy lemaradtam a 4. helyről. A Liga Kupát sikerült megnyerni, szokás szerint voltak felesleges igazolásaim is.
    Igazolás/Be
    Igazolás/Ki
    Keret
    Liga Kupa
    FA Kupa
    Tabella

Eljött a negyedik év, az ötödik helynek köszönhetően indulhattunk az UEFA Kupában indulhattunk és meg is nyertük, a bajnokságban megint nem sikerült elérni a BL-t érő helyet, amikor már láttam hogy nem nagyon lehet meg a 4. hely illetve az UEFA-ban lépkedtünk előre inkább pihentettem több játékosomat.
    Igazolás/Be
    Igazolás/Ki
    Keret
    Liga Kupa
    FA Kupa
    Tabella
    UEFA Kupa - Csoport
    UEFA Kupa, Döntő

A mostani bajnokságban jelenleg a 3. helyen állunk -2 meccsel és -13 ponttal a vezető Chelsea mögött. Liga Kupában ott vagyunk a döntőben Arsenal-al fogjuk játszani. FA-ben sikerült kikapni az egyetlen negyedosztályú klubbot a Brentford-ot. UEFA Kupában pedig a Banik Ostrava lesz a kieséses körökben az első ellenfelem. A párharc győztese a MU-Betis csata továbbjutójával mérkőzhet.

Köszönöm, hogy elolvastátok, remélem nem volt túl hosszú. üdv.