A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mor3llo
    Hihetetlen, de igaz :D
    Sikerült megnyerni a SeriaA-t, óriási bravúrral. A 30. forduló környékén még 9-10 pont volt köztem és a Milan között, viszont mi valami kurvanagy nyerő szériában voltunk, képtelenek voltunk kikapni, mindenkin átléptünk szó szerint, otthon, idegeben, Milan, Inter, Palermo, totál mind1 volt, abáltunk mindenkit...csak lestem, ahhoz képest h a szezon első fele szopás volt bőnyállal!
    Na a lényeg, gyűjtöttük a pontokat, közben meg imádkoztunk, hogy olvadjon az előny. A 37. fordulóra már csak 2 pontra(!) voltam a Milantól, akik ekkor hazai pályán sikeresen leikszeltek. Én a Cesena ellen toltam, Murphy törvénye szerint persze h hirtelen 2-0 mentek, de megfordítottuk 3-2, így pontegyenlőség volt az első helyen, de oda-vissza vertem a Milant a bajnokságban korábban, így vezettem.
    Utolsó fordulóban mentem a Parmához (üdv Fyrex:D), 2-0 nyertem, a kedves Milan pedig siekresen kikapott a már kiesett Stabiától, így még 3 pontot rájuk is vertem a végén! Azért dobogott a szívem 1-2 pillanatban...