104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Rudee
    Nos, véget ért az első szezon az élvonalban. Újoncként felemás érzésekkel vágtam bele... Az én célom a bent maradás volt, mert tudtam, hogy van néhány csapat, akiket még megszorítani se nagyon tudunk majd. Kár, hogy a nagyra törő vezetőség EL indulást szeretett volna.
    A bajnokságban nehezen lendültünk bele. Főleg Takeda és Lucas korai és egyben súlyos sérülése is lehetett ennek oka. Ráadásul néhány játékos kezdetben nagyon gyengén muzsikált. Korábban írtam, hogy Lucast vinné a lengyel csapat, meg is adták amit kértem. A brazil viszont nem fogadta el az ajánlatukat, így maradt nálunk.
    Legrosszabb sorozatunk egy 9 meccsen nyeretlenségi széria volt (0-3-6). Kiesési gondjaink nem voltak, a végső 7. helyet reálisnak tartom, főleg úgy, hogy a sérülések ezt az évet is végigkísérték.
    Meccsek
    Tabella
    Játékos statisztikák (itt a már távozottak hiányoznak a képről, míg Vaiculis és Kostyuk új igazolás, Kauss kölcsönből jött vissza, Vasiljevs pedig friss ifi)

A kupában idén is jól szerepeltünk, bár első osztályú csapatként most 1-2 meccsel kevesebbet játszottunk. Tavaly egy emlékezetes meccsen a hosszabbításban maradtunk alul. Idén ismerve az ellenfelet nem sok jót reméltem a fináléban. A Ventspils ellen amúgy se voltunk jók, meg a meccs idejében pár ponttal voltak csak lemaradva az első helytől 2 meccsel kevesebbet játszva.
    Egy távoli bombával vezettek is 59 perc után, de Takeda 7 minutummal később egalizált. A hajrában nyomtak rendesen, de maradt az 1-1. Jött a hosszabbítás... az a 2x15 perc, amit a bíró anyja jól megemlegetett, annyit csuklott ez idő alatt. A 93. percben elfelejtett megadni egy 11-est a kedves fia, majd a 110. percben az ex-zalaegerszegi Turkovs szabálytalan góljánál nem fújt semmit (1-2). A 121. percben aztán szerencsével ugyan, de sikerült másodszor is egyenlíteni (2-2). Az egész szezonban gyengélkedő Mansilla most megmentett. A büntetőknél aztán Lucas lett a negatív hős, az ötödik körben hibázott, míg az ellenfél belőtte (3-4).
    A meccs után volt még hátra pár bajnoki, amiken a Ventspils bajnoki címéért szurkoltam. Végül meg is nyerték az utolsó előtti fordulóban a bajnokságot, de nagy meglepetésemre mégsem mi indulhatunk az EL-ben. Ez nem tudom, hogy bug-e, vagy tényleg így csinálják arra felé, de kicsit mérgesítő. Persze sok esélyünk nem lett volna, de azért a feeling miatt mégis csak jó lett volna. De majd jövőre, talán...

Anyagilag jók vagyunk, sőt, egyre csak hízik a számla (175e €). Átlag nézőszámot is feltornáztuk 556-ra, ami a 6. legtöbb. Kicsit még lehet ezt is növelni, de a max befogadóképessége mindössze 648 a stadionnak. Erősítésekkel és jövő évi tervekkel hamarosan jelentkezünk.
  • finnman
    Bajnokok Ligája első kieséses szakasz sorsolásán : Tottenham-Barcelona
    F*sza lesz
  • Maximus4
    Ok,köszönöm srácok,akkor no para:)
  • Shelton
    semmi baja sincs, nálam is ez van mikor "dolgozik". szerintem próbálj megbékélni vele.
  • Utley
    Sikerült szétbaltázni az elöző év ragyogó szereplését Cook Szigeteken.Sajnos nem vagyunk még mindig meghatározó tényezők a térségünkben se.Jövőre nagyon össze kell kapnunk magunkat,mert ez az év botrányos volt.A fickóim még mindig ügyetlenek,és sajna nem jönnek "életképes" fiatalok se.A támadó játék mint olyan nálunk nem létezik..Igaz van még 1,5évünk,hogy selejtezzünk,de az öregek már mennek ki,és helyettünk nem jönnek fiatalok.
  • zorrobomber
    ez normális szerintem, tölt
  • Maximus4
    Sziasztok!

Segítséget,tanácsot szeretnék kérni.

Hosszú másodpercekig szokott jelentkezni,amikor 'dolgozik' a játék,aztán megy tovább,de nagyon zavaró.Próbáltam ablakban is futtatni,de akkor is előjön.
    Van köze egyáltalán a játékhoz,esetleg hardver hiba,vagy az oprendszert kellene újra rakni?
  • bakkerman
    2014 Világbajnokság kieséses szakasz
    Nyolcaddöntő
    Negyeddöntő
    Elődöntő
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    2014 FIFA WORLD CUP FINAL

we are the champions...:)) nem semmi teljesítmények voltak,Benzema 11 góllal aranycipős lett,torna legjobb játékosa,Lloris a torna legjobb kapusa,a VB álomtizenegybe pedig bekerült Lloris,Clichy,Sakho,Sagna,Nasri,Ribery,Benzema. Jöhet a 2016-os saját rendezésű EB,azt még tuti elvállalom
  • horrorpops
    ó, a ma esti cseh-portugál meccsen CR második kapufája utáni arckifejezése... azt hiszem én is néha így nézhetek ki, mikor szentül meg vagyok győződve arról, hogy csal a játék :D
  • Szycsu
    Én is fürödtem már be, nem arról van szó. De Cavani, ha a válogatottban ilyen jól nyomja (és ugyan az a taktik, mint Lille-ben), akkor francia honban sem lehete/lesz olyan rossz. Lukaku is jól teljesít, úgyhogy talán meglesznek egy darabig a csatárjaim. Csak jöjjön ide Cavani...
  • bakkerman
    csatárok kényes játékosok,a szereplésük nagyon nagyban függ a bajnokságtól,a játékostársaktól,a taktikától,én már párszor befürödtem így,hogy nagy pénzért vettem kiugróan teljesítő csatárt,és kiderült,hogy csak "egy szezonos" játékos...jó mondjuk Cavani klasszis plája nem arról van szó
  • Szycsu
    Ez az ember egy állat. Irányításom alatt 3 meccs - 8 gól. Ha Lille-be el tudnám csalogatni, bajnoki címek be lennének tárazva 10 évre előre :D
  • geryboy99
    Hosszas keresgélés árán de megvan a számomra tökéletes csapat ami szerintem még kihívást is fog nekem jelenteni!

West hames vagyok, azis maradok, mig a világ világ, azis maradok! :D

A film is segített a döntésben :)
  • Forza Italia
    Kicsit megcsúsztam így csak most rakom be a Sunderland-os karrierem igazolásait.

• bexinho
    Kicsit el voltam havazva, de most már folytathatom karrieremet. Végre a magyar válogatottat irányíthatom (u-21 után), eddig veretlenül állok (folytatva a tavalyi veretlen bajnokságot), a játékos keret pedig a lehető legerősebb:

http://fm2012-bexinho.blogspot.hu/2012_06_20_archive.html
  • finnman
    Védelem zsír, Sakho meg Bassong biztos pont, Bassong fénykorát éli,bíztam benne az elején voltak hibák első idény elején, bár akkor King sérült volt nem is kapta vissza a helyét, Dawson bármikor beszáll ha gond van. Santon hozzászokott Newcastle-be a Premier League-be, Ekotto kiegészítőnek tökéletes, másik szélre Richards-ot akartam, de Corluka meg Kyle Walker (angol tehetség,válogatottsáig vitte egy fél szezonnal ) meggyőztek, hogy nem kell.

Jó ez a taktika, 2 hátra vont középpályás, Modric a hátravont irányító, Martin vagy Van der Vaart a két sokat mozgó középpályás, Parker vagy Sandro a védekező, mint a kettő beton állat . Owen bácsi a ligakupába játszik, egyik nagy kedvencem, jó kiegészítő. Shaqiri tényleg nagyon nagyon jó, fáradékony, de jó. Lennon nagy formát fut, válogatottba is húzó ember volt. ... Defoe istenkirály

Taktika
  • finnman
    Agbonlahor megér ennyi pénzt, igaz csere, de majd az idény végén teszek róla képet, de zsír Adler meg az egyik kedvenc kapusom, Fm11 be a Juvénél kezdő kapusom volt évekig, itt meg potom pénzért árulta a Bayer, Gomes nem a kedvencem, meg sok potyája volt. Defoe zsír, tavaly gólkirály, most is szórja a gólokat, kap labdákat rendesen Cél a BL döntő
  • Casso7
    Huni ment egy pü.
  • geryboy99
    hát mondhatjuk hogy kezdő vagyok. nem vettem fel bántásnak egyébként! akkor keresgélek egy hozzám illő csapatot :)
  • Fyrex
    ha kezdő vagy akkor jó választások nem rosszból mondtam, csak kihívásnak nem kihívás

illetve abban is van kihívás hogy mindig megnyerj mindent, attól függ hogy nézzük ez mindenkinek egyéni

nyilván minél kisebb és szegényebb csapattal kezdessz, minél erősebb bajnokságban annál nehezebb a játék
  • geryboy99
    Szia! De akkor kb. milyen erősségű csapattal érdemes elindulni?
  • Fyrex
    Szia! Egyik sem. Mindkettő tökéletes választás ha szeretnél összevásárolni egy csapatot, válaszd amelyik jobban tetszik!
  • geryboy99
    Sziasztok! Szerintetek a PSG vagy a Malaga jelent nagyobb kihívást?
  • geo91
    1. FC Köln, 2012/2013 - 2. szezon

idén végre megnyertük a bajnokságot, viszont lecsúsztunk a kupáról. őrült egy meccs volt, nyolc kör után dőlt csak el a tizenegyespárbaj. a rendes játékidőben történtekről nem is beszélve... podolski idén is a csapat legjobbja volt, gólkirály lett persze, annak ellenére is, hogy csak 26 bajnoki meccsen játszott. bl-ben felemásan teljesítettünk, hiszen a csoportkörben szerzett skalpok (inter h, inter a) után a franc sem gondolta volna hogy kiesünk egy szarházi sahktar ellen...

csapat:
    igazolások
    keret 1 / keret 2

bajnokság:
    tabella
    meccsek 1 / meccsek 2
    gólkirály

német kupa:
    meccsek
    döntő

bl:
    csoport
    bukta...

• Fyrex
    folytatása következik ...
  • Fyrex
    Karrier összefoglaló - 2. rész

- Előzmények -

Nos ugyebár az első sikeres szezon után szerettem volna tartani a jó formát, úgyhogy további erősítésekre volt szükség a gyenge kispad miatt, mert idén több meccs várt ránk a nemzetközi szereplés miatt. A rengeteg adósság miatt több mint 10 játékossal nem hosszabbítottam (főleg tartalék és ifi szinten), és további bevételekért nagyjából további 10 ember távozott 8 millió euro értékben. A vezetőségnek megígértem, hogy harcolni fogunk a Serie A-ban egy újabb erős helyezésért, így összesen az eladásokkal együtt nagyjából 15 millió volt költekezésre. Talán kicsit naívan továbbra is csak későbbi törlesztéssel éltem, eszerint jöttek az újak.

A szezon az Olasz Szuperkupa meccsel kezdődött az Inter ellen, ahol fantasztikus 2-1es sikert arattunk az újonc, Felipe Caicedo hosszabbításban lőtt góljával. Újabb kupa a vitrinbe!

Ezután jött a Bajnokok Ligája, ahol a selejtezőben túljutottunk a Dinamo Kijev csapatán, és következhetett a csoportkör.

Nem sok híja volt, de sajnos így csak az Európa Liga maradt. Amit később nem bántam meg! Itt a negyeddöntőig meneteltünk, amit hatalmas eredményként éltem meg, de sajnos itt a Zenit ellen csúfosan alulmaradtunk, és búcsúztunk.

Több kupára ezek után már nem futotta, a nagy megterhelés miatt az Olasz Kupa ezévi küzdelmeiben a Palermo búcsúztatta a B csapatot, szintén a negyeddöntőben.

A bajnokság eleje végig nagyon szoros volt, de itt is elfáradtunk a végére. Bár több pontot gyűjtöttünk mint tavaly, ami így mindenképpen előrelépés, de sajnos ez csak EL helyezésre volt elég a második szezonunkban.

Az év játékosa idén is Sebastian Giovinco lett, nem kevesebb mint 32 gólpasszal (!!!), míg a legtöbb gólunkat az új igazolás Felipe Caicedo jegyezte 23 találattal.

Összefoglalva elégedett vagyok, már a második évben három porondon kellett szerepelnünk egy tapasztalatlan csapattal, és bár sehol sem jutottunk olyan messzire mint tavaly, még így is nyertünk egy címet a szezon elején.
  • geo91
    ne panaszkodj, én tegnap oda-vissza vertem a csoportban az intert (2-0, 4-1!) aztán a bl nyolcaddöntőben meg kiestünk a sahktar ellen... 2-0-ás vezetésről 5-3-as szopó kint, aztán 1-1 itthon...

(majd ha lesz kedvem még ma befejezem a szezont és jövök egy összefoglalóval.)
  • Szycsu
    Ájjj, de szeretem én ezt a játékot..... Bajnokságban 5 forduló után 5 győzelemmel, 5 pont előnnyel állunk az élen, kapott gól nélkül, OM-et és Lyont is hazaküldtük 1-0val, erre BL-ben otthon kikapunk 1-3ra Roma ellen, úgy, hogy két 11-est fúj ellenünk a bíró.... gyalázat.
  • Fyrex
    nekem ez volt az első ami eszembe jutott
  • lippet
    Szívesen eltöltenék ott én is egy szilveszter mondjuk. Itthon mindenki -20 fokban nézné a tűzijátékot, én meg a tengerparton süttetném magam!
  • Szycsu
    Egyszer elmennék IRL ebbe e térségbe körbenézni :D
    Am jó, hogy valaki tolja itt a karriert, élvezet olvasni.
  • Utley
    szép eredmény :) Én Cook-on eltaktikáztam 2 barátságos meccset,mert azt hittem 4-3-3-ra érett a csapat,de gólt nem rúgtunk,de szépen megrépáztak minket :D Jah és lekötöttem egy barátságos meccset Új-Zéland csapatával...Félő,hogy nagy rudiba szaladunk bele...
  • lippet
    Elkapott a hév, le sem bírom tenni a játékot. Folytattam a karrieremet Új-Zéland kispadján.

Mint az vártam, simán nyertük az Óceániai Nemzetek Kupáját, s a térségi VB selejtezőt is, várunk a kontinentális pót selejtezőre.
    A nagyobb csapatok ellen még mindig nem megy, a magyarok ellen is csak Juhász kiállítása után jöttünk vissza játékba.

Mérkőzések 2012-ben:

Óceániai Nemzetek Kupája 2012, Új-Kaledónia:

VB Selejtező 2014 Óceániai Térség:

ONK győztesként ott lehetünk Brazíliában a 2013 Konföderációs Kupán. Kemény csoportba kerültünk, sok esélyünk nincs nagyot alkotni. Most kezdődik csak igazán a kihívás! :)

Mérkőzések 2013-ban:

Konföderációs Kupa 2013, Brazília:

• lippet
    Agbonlahor megér ennyit pengőt?
  • kiki888
    Végre, elértem 2016ig, ameddig még soha :D:D:D ja, még lógok egy hosszabb Valenciás beszámolóval, ez holnap meglesz, vagyis még (már) ma, csak kialszom magam
  • LasDen #81165
    viszont csak te vetted észre...ha nem szólsz, más se teszi :DD
  • Mor3llo
    Most nézem a Milan meccshez rossz képet szúrtam be, ez Serie A, majd holnap benyomom a rendes képet, de az is 2-1 lett :DD
  • Huni92
    Bellusci volt nálam, szar volt, remélem nem fürdesz be vele ennyi pénzért.
    Traoré meg valóban játszott Kolozsváron, de 2011 februárjában a Kuban Krasnodarhoz igazolt kb 6 millió euróért.
  • Mor3llo
    Akkor egy pár kép tőlem is.
    Szuperkupán visszavágtunk a Milannak az előző szezonbéli kupavereségért!

Igazolások
    Akik érkeztek:

Akik távoztak (Ojedát egy évvel ezelőtt vettem, 4,4 mó-ért, nagyon tehetséges, de ennyi pénzért muszáj volt eladnom, helyette érkezett a Fiorentinából egy legalább annyira tehetséges jobbhátvéd, aki legalább még olasz is! Burdisso pedig a csk-m volt, alapember, de 16 mó azért jó pénz volt érte. Helyette érkezett Bellusci!

És a keret (egyáltalán nincsenek nagy nevek, mégis iszonyat módon egyben van a gárda, Alejandro Gómez-t eddig nem ismertem, de egy állat, kb. Ribéry-2, hihetetlen pengés játékos. Volt, akit a Benfica tartalékból vettem meg apróért, és alapember lett.)
    Traoré olyan típusú játékos, mint Ibra, és fossa a gólokat. Ha jól emlékszem, Huni volt a Kolozsvárral, onnan milyenek voltak a benyomások róla (én már a Toulouse-ból igazoltam, ők meg a Kolozsvártól)?

Holnap még jönnek képek, BL-csoport satöbbi, bajnokság is megkezdődött, nyitómeccset 4-1-re nyertem idegenben a Nocerina ellen!
  • Mor3llo
    René Adler 2,5-ért kemény :D jó kis kapus, de sérülékenyebb mint egy mezőnyjátékos kb...
    grat az eredményekhez!