A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex
    Karrier összefoglaló - 2. rész

- Előzmények -

Nos ugyebár az első sikeres szezon után szerettem volna tartani a jó formát, úgyhogy további erősítésekre volt szükség a gyenge kispad miatt, mert idén több meccs várt ránk a nemzetközi szereplés miatt. A rengeteg adósság miatt több mint 10 játékossal nem hosszabbítottam (főleg tartalék és ifi szinten), és további bevételekért nagyjából további 10 ember távozott 8 millió euro értékben. A vezetőségnek megígértem, hogy harcolni fogunk a Serie A-ban egy újabb erős helyezésért, így összesen az eladásokkal együtt nagyjából 15 millió volt költekezésre. Talán kicsit naívan továbbra is csak későbbi törlesztéssel éltem, eszerint jöttek az újak.

A szezon az Olasz Szuperkupa meccsel kezdődött az Inter ellen, ahol fantasztikus 2-1es sikert arattunk az újonc, Felipe Caicedo hosszabbításban lőtt góljával. Újabb kupa a vitrinbe!

Ezután jött a Bajnokok Ligája, ahol a selejtezőben túljutottunk a Dinamo Kijev csapatán, és következhetett a csoportkör.

Nem sok híja volt, de sajnos így csak az Európa Liga maradt. Amit később nem bántam meg! Itt a negyeddöntőig meneteltünk, amit hatalmas eredményként éltem meg, de sajnos itt a Zenit ellen csúfosan alulmaradtunk, és búcsúztunk.

Több kupára ezek után már nem futotta, a nagy megterhelés miatt az Olasz Kupa ezévi küzdelmeiben a Palermo búcsúztatta a B csapatot, szintén a negyeddöntőben.

A bajnokság eleje végig nagyon szoros volt, de itt is elfáradtunk a végére. Bár több pontot gyűjtöttünk mint tavaly, ami így mindenképpen előrelépés, de sajnos ez csak EL helyezésre volt elég a második szezonunkban.

Az év játékosa idén is Sebastian Giovinco lett, nem kevesebb mint 32 gólpasszal (!!!), míg a legtöbb gólunkat az új igazolás Felipe Caicedo jegyezte 23 találattal.

Összefoglalva elégedett vagyok, már a második évben három porondon kellett szerepelnünk egy tapasztalatlan csapattal, és bár sehol sem jutottunk olyan messzire mint tavaly, még így is nyertünk egy címet a szezon elején.