104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ateszegry
    anderlechtrőúl a játékból valaki tud vmi jó szót mondani?:D
  • sanyiute
    ahányszor elkezdem újpestel nem tudok olyat igazolni akit szívesen látnék ott:D akimeg van hát na!:D
  • sas96
    Ezt pontosan hogy érted?! nálam a magyar támadók közül egyedül Rajczi az aki képes gólt rúgni, meg van 1-2 értelmesebb fiatal magyar játékos akik nem rosszak...de nekem a fő gólvágom Hleb, akit természetesen ismét lerúgtak... :-) egyébként 2 fő taktikám van amit alkalmazok, meg 2 amit elő tudok szedni a cilinderből bármikor. Mondjuk csak 3 begyakorolható taktika lehet betéve, és most 1 másikra cseréltem át, de előtte az is maxon volt. Szóval van egy 4(védő)-1(VKP)-2( középső KP)-2 (szélső támadó KP)-1 (csatár), van egy szimpla 4-4-2, van egy 4-1-3-2, illetve egy tényleg agresszív támadó taktika amivel a Liberecet sikerült gyalázni, ez a 4-2(középső középpályás)-3(2 szélső támadó középpályás + 1 középső támadó középpályás)-1(ez nyilvánvalóan csatár). A góllövéssel pedig általában semmi gondom! :-)
  • sas96
    Igen, kicsit támadólag fogtam fel a dolgot, ezért jöhetett létre ez a kicsit puskaporosabb válasz, de én nem akarok balhét, csak na..! :-) Amúgy szerintem lehet bőven más felállást is választani meccs közben, de ehhez elengedhetetlen hogy az a taktika is be legyen gyakorolva az adott csapattal. Én azokat a felállásokat szoktam előkapni szorult helyzetben amik be vannak tanulva...és vagy sikerül csökkenteni a hátrányt és észhez tér a csapat, vagy pedig nem és marad a zakó...de ha valami egyszerűen nem működik, akkor nem erőltetem végig ugyanazt a felállást/taktikát egész meccsen. Ha kikapok akkor sokszor tökmind1 mennyire kapok ki! :-) Persze ha olyan felállást rántok elő amit előtte soha nem játszottam...hát...sok siker abból még soha nem sült ki... :-)
  • sanyiute
    nem tudom milyen taktikkal nyomod de vért hugyozok hogy egyáltalán gólt tudjak lövetni bármelyikkel...:D:D tiszteletem:D
  • Szycsu
    Bocs, ha támadó jellegűnek érezted, nem annak szántam, csak a bánatomat írtam le, hogy nekem soha nem jön be. A másikról meg nem nyilatkoznék, nyilván poén volt a Te oldaladról is, mint, ahogy az enyémről is. Am ennyi változtatástól nekem is be szoktak jönni a lépések, csak én teljes reformprogramra gondoltam elsőre.
  • sas96
    Először is...kb. azonos korcsoportba tartozhatunk attól függetlenül hogy lövésem sincs hány éves vagy, bár én már inkább a 25-höz vagyok közel nem a 18-hoz, úgyhogy beszélhetsz normálisan is...fater! ;-)
    Másodszor pedig...nem egetrengető változtatásra kell gondolni.. csak annyi hogy a 4-5-1-et máshogy kezdtem el játszani mint előtte, a VKP-ból csináltam TKP-t meg az egyik embert aki a csapat féke volt, leszedtem a pályáról. Átálltam közvetlen passzos játékra illetve erőteljes letámadás...és így meg is látszott a változás a játékon! ha nem nyúlok bele, agyonvernek az tuti...szóval ennyi...üdvözlet...
  • Szycsu
    Bemelegítés BL-visszavágóra.
    Am, Twente kiütötte Barcelona-t, mondom omg
  • bakkerman
    *nagyon pénz úgy se LESZ
  • bakkerman
    megvettem végülis,első évben járok,január van,Pescaraban 7.47-es avg ratinget hozott eddig,2.1m€-ért érkezik nyáron,See-nek akkor jár le a szerződése,szerintem odaadom neki a 10-est,nagyon pénz úgy se sztárokra,bedobom majd a mély vízbe a srácot
  • DONGUBA
    Yaya en mar biztam ra elbirja siman....nezd meg Nang milyen gyenge az elejen es milyen jo lesz
  • Szycsu
    Hát nem tudom, hogy csináltad/csinálod fater, de, ha én belenyúlok meccs közben úgy Isten igazából a felállásba és a taktikába, 99% olyan zakó, hogy sírva mentem el a játékot kilépéskor.... Tiszetl :D
  • sas96
    Sziasztok! Folytattam Újpestes karrieremet, most beszámolnék röviden a nyár eseményeiről. Beleértve az Európa Liga selejtezőit is.
    Kezdeném is az átigazolásokkal. Mint látható nem volt túlságosan nagy a mozgás a csapat háza táján. A legrosszabbul Vermes távozása érintett meg...de muszáj volt megválnom tőle a csapat gyenge pénzügyi helyzete miatt.
    A barátságos mérkőzések 1 része már belekerült az Európa Liga selejtezői közé, de megoldottuk, így az EL lett a felkészülés félig meddig! :-)
    De akkor most nézzük a legfontosabb részét a nyarunknak, az EL selejtezőket. Az 1 fordulóban 1 walesi csapatot kaptunk, akikkel idegenben kezdtünk és meggyőző játékkal nyertünk. A hazai találkozó is csak formalitás volt. Nem volt kérdéses 1 percig sem hogy melyikünk jut a következő körbe...ahol már nem voltunk kiemeltek, így egy nagyobb ellenfél jutott nekünk...Rapid Wien. Ránézve a keretére enyhén szólva nem örültem neki..főleg hogy 1 holland ismert játékos is a csapatban volt megtalálható, Vennegoor of Hesselink személyében, de a csapat többi része is jóval a magyar átlag fölött volt. Hazai pályán már 40 másodperc után 0-1 volt az eredményjelző táblán...hát ez nem volt éppen megnyugtató, de a csapat még az első félidőben feltámadott és egy meglepetés eredményt produkált. Kapura lövésekben elég közel voltunk a vendégekhez. Idegenben a beton védekezésre összpontosítottunk, ami eredményre is vezetett, irány a 3. forduló, ismét kiemeltként. Ellenfél a szlovák Slovan Bratislava. A pozsonyi mérkőzés nem sok jóval kecsegtetett, ennek ellenére ragyogó volt a helyzetkihasználásunk, ennek köszönhetjük a sikert. A Szuszában rendezett mérkőzésre a legjobb szó a daráló szerintem. Irány a 4. kör,nem vagyunk kiemeltek...és a sorsolásnál úgy gondoltam hogy nagy mázlink lett, a cseh Slovan Liberec került az utunkba. 1. mérkőzés Az eddigi taktikánk nem működött, kínlódtunk, emberelőnyben kaptunk gólt 1 szöglet után. Szánalmas volt a csapat teljesítménye, 2 jó passzunk nem volt egymáshoz. Ezek után nem sok reménnyel utazhattunk Csehországba, ahol már vártak minket a magabiztos Liberec szurkolók a továbbjutásukban bízva. A taktika körülbelül maradt a régi, de agresszívan támadni kezdtünk a meccs elejétől kezdve. A hibák nem múltak el, 18 perc alatt 2-0 díszelgett a hazai gárda neve mellett. 20. percben Rajczi talált 1 gólt 1 szép akció után, 2-1...Ezen a ponton teljesen átvariáltam a felállásunkat és a taktikánkat is, az eredménye meg is lett. Félidőben már 2-3 volt a javunkra, ami már a továbbjutást felénk billentette. A második játékrészben továbbra is maradtunk agresszív támadó taktikán az új felállásunkkal, a végeredmény hazaiak számára elkeserítő, nekünk pedig 1 hatalmas siker, ünnepelve térhettünk haza. 2. mérkőzés végeredmény Ez a kiütéses siker azt jelenti hogy bejutottunk az Európa liga csoportkörébe, ahol 6 fix meccsünk biztosan lesz! :-) Az ellenfelek kérdésesek, de nincs is komolyabb célunk ezzel a sorozattal. A 4. szakaszban esett ki az EL-ben a Debrecen a Sparta Praha ellenében. A Videoton és a Kaposvár a 2. körben búcsúztak.
    Ezzel párhuzamosan a bajnokságban csúnyán bekezdtünk...Debrecen - Újpest 1-1, Újpest - MTK 1-1, Újpest - Nyíregyháza 1-1, Videoton - Újpest 4-1...ezek után most már jó lenne ha kicsit tudnám játszatni az 1. csapatot is...kezdhetem a felzárkózást...remélem nem volt unalmas eme kis szösszenetem! :-) sok sikert mindenkinek!
  • bakkerman
    Verrattiból lesz akkora klasszis,hogy egy AC Milannál rábízzam Seedorf 10-es mezét? 2millió nem pénz érte,és scout szerint 4,5 csillagos potentialja van
  • Szycsu
    Egyre szarabb? Alapjáraton is fos, annál, hogy lehet szarabb? :D Mínuszok?...
  • Solt
    Ha lesz kedved, csinálhatnál képeket a teljes taktikai beállításaidról... kíváncsi lennék.
  • Casso7
    5 sérültünk van és a legutóbbi 3 mérkőzés mindegyikén kiállítottak nálunk valakit. Lassan a B csapatot irányítom...
  • Fisicofan
    Az ősz véget ért Veszprémben, úgy tűnik feljutnunk idén sem kell, 6. helyen vagyunk, 11 pont a hátrányunk. Megint a végén jöttek a gondok, 4 meccsen 3 pont...
    Jól megoldotta a játék a dolgokat, itt a két kiesett csapat(Paks és Siófok), feljutóból 2 lett csak, de az is bőven elég, a Mosonmagyaróvár vezet, a Komló 2. szóval durvára sikerült a csoport.
    Ezt az idényt mindenképp megcsinálom még, meg a következőt, de ha nem sikerül a feljutás akkor sem, akkor lehet befejezem, mert anyagilag meg egyre csak szarabb lesz.
  • DONGUBA
    en kezdtem egyet qpr-el...elso szezonban 12 gol az egesz szezonban masodikban mar majdnem 20 nal jar.
  • Forza Italia
    jól nyomja a csávó. Nagyon jól fejlődik és gólerős is. Már most vinni akaja a city meg a chelsea. De nem adtam el.
  • horrorpops
    a Bayernes hasonlat nem tetszett, de amúgy grat :)
  • DONGUBA
    Niang?
  • geo91
    nálam becsülettel vágta a gólokat poacherként (csak adj neki egy intenzív befejezésedzést)
  • Casso7
    geo ez a demba savage jó csatár? közte és koro kone között vacillálok!
  • Forza Italia
    Féltávnál

BL csoportkör

• Casso7
    köszönöm a segítséget! jó ,hogy mondod eddig attól féltem ,hogy csődbe viszem a klubbot a nagyobb igazolásokkal. Kanta nagyon jó igazolás őt már próbáltam. szerintem már éjfélkor be is számolok a első szezonról! köszi még egyszer!
  • Ramox
    Nálam a Debrecen 2011/2012-es szezonban 9. lett :- ) Viszont a Győr iszonyat erős volt... 67 begyűjtött pontjuk volt... Csak azért tudtam megnyerni, mert Lipták távozásáig nagyon rendben volt a védelem, és 14 kapott góllal hoztam le az egész szezont... most a második szezonomban 21 meccs után van 22 kapott gólom. Idén a Debrecen 4. helyen áll jelenleg, meglátjuk hol végeznek, de a dobogóra valószínűtlen, hogy felállnak.

geo, kipróbálom én is jövőre, mert az idén nagyon nem voltak rendben a dolgok... más: hanyadik szezontól tudtál olyan játékosokat szerződtetni, akikkel már képes voltál legalább helytállni a BL-ben? Arra gondoltam, hogy ha megint eljutok az utolsó körig a BL selejtezőkben, inkább kiesek, ahol nagyobb esélyem van, ezáltal jobban nő a csapat hírneve. Érdemes, vagy inkább szenvedjek a BL-ben?
  • geo91
    számolj csak be, ha pedig segítség kell az igazolásokhoz a kezdeti időkben akkor katt az alábbiakra: 1. szezon 2. szezon 3. szezon

pénzel meg ne foglalkozz, igazolj csak négyéves részletre, egykét bl szereplés és újra pluszban leszel.
  • Casso7
    sok szenvedés után döntöttem. megpróbálom századszorra is a Honvédod olyan magasságokba emelni mint geó. leszarom ,hogy 6-ik leszünk vagy ,hogy kirúgnak megölök mindenkit! senki nem állíthat meg.

adjak beszámolót az útról vagy csak akkor ha majd már abban az időben járok mint geó?
  • geo91
    én egy ideje minden meccs után adok egy nap pihenőt a játékosoknak, azóta jóval kevesebb a sérülés
  • dudusrac
    Most hál' istennek nem húzta le nálam annyira a BL szereplés a csapatot, de így is elég nagy lett a küzdelem az első helyért, ahhoz képest, hogy tavaly simán nyertem. A Debrecen mocskos nagy "csítcsapat" még így 2015-ben is, egyelőre úgy tűnik, hogy behúzzák az NB1-et, bár még lesz egy meccsem ellenük.
  • Ramox
    Ugyanígy jártam én is... csak vergődtünk egész ősszel... Egyszerűen 2-3 naponta végig meccsek vannak szinte ősszel, a játékosok meg baromi fáradtak, sérülések stb... Nekem úgy tűnik így is meglesz a bajnokság, legalábbis remélem, mert a riválisok irdatlan nyomorékok, de... Egy igazán bő keretre lesz szükségem a 3. szezonomra...
  • Neoncsoves
    bocs, erre :D

• Roland10
    LFC Marshall legújabb Transfer Update-ját csak a 12.2.0-val lehet használni, vagy a 12.0.4-el is?
  • LasDen #82102
    igazolások....pff...
  • dudusrac
    nem, a játékon belül küldtem scoutokat Afrika különböző részeire.
  • karajjj
    használsz valamilyen segédprogramot
  • dudusrac
    Volt egy kis időm, úgyhogy összedobtam a harmadik szezon beszámolóját is, hogy ne unatkozzatok.
    ZTE 2013/14

Az előző szezon ötödik helye után nem mertem bajnoki címet ígérni a vezetőségnek, inkább az európai porondra való újbóli kijutást tűztem ki célul. Szerencsére pénzben nem volt hiány, így tovább tudtam erősíteni – a magyar bajnoksághoz viszonyítva így is bombaerős- keretemet. Ebben az idényben nyolc játékost igazoltam, közölük hatan fiatalok, 21 év alattiak voltak. A legnagyobb szerzeményem Didier Diallo volt, sajnos csak fél szezont húzott le nálam, mert a tulajdonos nem tudott visszautasítani egy ilyen jó ajánlatot. Szerencsére sok pénzt kerestem a srácon, majdnem 340 milliót, ami több mint az összes átigazolásra fordított kiadásom.
    Igazolások:

Diallo 2015-ben, szerintem nem rossz játékos:

Idén sajnos újra csak a bajnokságra, és a kupákra kellett összpontosítanunk. Egy kicsit átdolgoztam a taktikámat, ami remek húzásnak bizonyult, sorra húztuk be a meccseket. A szezon során ráadásul sikerült 23 meccsen keresztül veretlennek maradni , ami abszolút rekordnak számít a klub történetében. Ezek után szerintem nem meglepő, hogy végül az első helyen végeztünk, nem is akárhogyan.
    Tabella:

Az idényben végre kupafronton is sikerült áttörést elérnünk. A Magyar Kupában végre túljutottunk azon az átkozott negyeddöntőn, sőt egészen a döntőig meneteltünk. Itt a Debrecen várt ránk, szerencsére elég egyszerűen sikerült legyőznünk őket. Végre megszületett az első kupagyőzelmem is.
    MK:

A ligakupa is jól alakult, itt szintén a döntőig mentünk, ahol újra a Debrecennel találkoztunk. Sajnos a triplázás nem sikerült, a DVSC ünnepelhette a ligakupa győzelmet. Szoros meccsen kaptunk ki, bár szerintem a srácok sajnálták a Debrecent, nehogy már két kupát is elveszítsenek a bajnokságban :D ( erre csak a Bayern képes).
    LK:

Magyar viszonylatban ebben az évben a legjobb szezonomat futottam, az első év után ismét az év menedzsere lettem. Méyé 22 góllal elhozta pluszként még a gólkirályi címet, és nem mellékesen Afrika legjobb csatárának is megválasztották. Vagyis inkább a legjobb afrikai csatárnak, nem tudom melyik a helyesebb.
    A vezetőség ráadásul másodszor fejlesztette a youth facilities-t (talán az ifik edzőközpontja a megfelelő magyar kifejezés rá).
    Jó évet futottunk, és végre újra a Bl-be indulhatunk. Lassan járna egy szobor nekem Zalaegerszegen:D
  • Ramox
    Szerintem jobban jártál az EL-val :) Én ugyanebben az évben bejutottam a BL csoportkörbe, és egy gyenge Barcelona, Schalke, Fenerbahce csoportba kerültem... Nou Camp:

Az eredmény a statisztikához képest nem is lett rossz... :- ) (3-0) ráadásul hazai pályán csak 2-t kaptam tőlük... Háh :) 4 meccs után 0 pont, bár a Schalke ellen legalább egy X-et hoznunk kellett volna :( 0-1 lett... :(
  • Rudee
    A "magyar" csapatnév :D