A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    Sziasztok! Folytattam Újpestes karrieremet, most beszámolnék röviden a nyár eseményeiről. Beleértve az Európa Liga selejtezőit is.
    Kezdeném is az átigazolásokkal. Mint látható nem volt túlságosan nagy a mozgás a csapat háza táján. A legrosszabbul Vermes távozása érintett meg...de muszáj volt megválnom tőle a csapat gyenge pénzügyi helyzete miatt.
    A barátságos mérkőzések 1 része már belekerült az Európa Liga selejtezői közé, de megoldottuk, így az EL lett a felkészülés félig meddig! :-)
    De akkor most nézzük a legfontosabb részét a nyarunknak, az EL selejtezőket. Az 1 fordulóban 1 walesi csapatot kaptunk, akikkel idegenben kezdtünk és meggyőző játékkal nyertünk. A hazai találkozó is csak formalitás volt. Nem volt kérdéses 1 percig sem hogy melyikünk jut a következő körbe...ahol már nem voltunk kiemeltek, így egy nagyobb ellenfél jutott nekünk...Rapid Wien. Ránézve a keretére enyhén szólva nem örültem neki..főleg hogy 1 holland ismert játékos is a csapatban volt megtalálható, Vennegoor of Hesselink személyében, de a csapat többi része is jóval a magyar átlag fölött volt. Hazai pályán már 40 másodperc után 0-1 volt az eredményjelző táblán...hát ez nem volt éppen megnyugtató, de a csapat még az első félidőben feltámadott és egy meglepetés eredményt produkált. Kapura lövésekben elég közel voltunk a vendégekhez. Idegenben a beton védekezésre összpontosítottunk, ami eredményre is vezetett, irány a 3. forduló, ismét kiemeltként. Ellenfél a szlovák Slovan Bratislava. A pozsonyi mérkőzés nem sok jóval kecsegtetett, ennek ellenére ragyogó volt a helyzetkihasználásunk, ennek köszönhetjük a sikert. A Szuszában rendezett mérkőzésre a legjobb szó a daráló szerintem. Irány a 4. kör,nem vagyunk kiemeltek...és a sorsolásnál úgy gondoltam hogy nagy mázlink lett, a cseh Slovan Liberec került az utunkba. 1. mérkőzés Az eddigi taktikánk nem működött, kínlódtunk, emberelőnyben kaptunk gólt 1 szöglet után. Szánalmas volt a csapat teljesítménye, 2 jó passzunk nem volt egymáshoz. Ezek után nem sok reménnyel utazhattunk Csehországba, ahol már vártak minket a magabiztos Liberec szurkolók a továbbjutásukban bízva. A taktika körülbelül maradt a régi, de agresszívan támadni kezdtünk a meccs elejétől kezdve. A hibák nem múltak el, 18 perc alatt 2-0 díszelgett a hazai gárda neve mellett. 20. percben Rajczi talált 1 gólt 1 szép akció után, 2-1...Ezen a ponton teljesen átvariáltam a felállásunkat és a taktikánkat is, az eredménye meg is lett. Félidőben már 2-3 volt a javunkra, ami már a továbbjutást felénk billentette. A második játékrészben továbbra is maradtunk agresszív támadó taktikán az új felállásunkkal, a végeredmény hazaiak számára elkeserítő, nekünk pedig 1 hatalmas siker, ünnepelve térhettünk haza. 2. mérkőzés végeredmény Ez a kiütéses siker azt jelenti hogy bejutottunk az Európa liga csoportkörébe, ahol 6 fix meccsünk biztosan lesz! :-) Az ellenfelek kérdésesek, de nincs is komolyabb célunk ezzel a sorozattal. A 4. szakaszban esett ki az EL-ben a Debrecen a Sparta Praha ellenében. A Videoton és a Kaposvár a 2. körben búcsúztak.
    Ezzel párhuzamosan a bajnokságban csúnyán bekezdtünk...Debrecen - Újpest 1-1, Újpest - MTK 1-1, Újpest - Nyíregyháza 1-1, Videoton - Újpest 4-1...ezek után most már jó lenne ha kicsit tudnám játszatni az 1. csapatot is...kezdhetem a felzárkózást...remélem nem volt unalmas eme kis szösszenetem! :-) sok sikert mindenkinek!