A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• dudusrac
    Volt egy kis időm, úgyhogy összedobtam a harmadik szezon beszámolóját is, hogy ne unatkozzatok.
    ZTE 2013/14

Az előző szezon ötödik helye után nem mertem bajnoki címet ígérni a vezetőségnek, inkább az európai porondra való újbóli kijutást tűztem ki célul. Szerencsére pénzben nem volt hiány, így tovább tudtam erősíteni – a magyar bajnoksághoz viszonyítva így is bombaerős- keretemet. Ebben az idényben nyolc játékost igazoltam, közölük hatan fiatalok, 21 év alattiak voltak. A legnagyobb szerzeményem Didier Diallo volt, sajnos csak fél szezont húzott le nálam, mert a tulajdonos nem tudott visszautasítani egy ilyen jó ajánlatot. Szerencsére sok pénzt kerestem a srácon, majdnem 340 milliót, ami több mint az összes átigazolásra fordított kiadásom.
    Igazolások:

Diallo 2015-ben, szerintem nem rossz játékos:

Idén sajnos újra csak a bajnokságra, és a kupákra kellett összpontosítanunk. Egy kicsit átdolgoztam a taktikámat, ami remek húzásnak bizonyult, sorra húztuk be a meccseket. A szezon során ráadásul sikerült 23 meccsen keresztül veretlennek maradni , ami abszolút rekordnak számít a klub történetében. Ezek után szerintem nem meglepő, hogy végül az első helyen végeztünk, nem is akárhogyan.
    Tabella:

Az idényben végre kupafronton is sikerült áttörést elérnünk. A Magyar Kupában végre túljutottunk azon az átkozott negyeddöntőn, sőt egészen a döntőig meneteltünk. Itt a Debrecen várt ránk, szerencsére elég egyszerűen sikerült legyőznünk őket. Végre megszületett az első kupagyőzelmem is.
    MK:

A ligakupa is jól alakult, itt szintén a döntőig mentünk, ahol újra a Debrecennel találkoztunk. Sajnos a triplázás nem sikerült, a DVSC ünnepelhette a ligakupa győzelmet. Szoros meccsen kaptunk ki, bár szerintem a srácok sajnálták a Debrecent, nehogy már két kupát is elveszítsenek a bajnokságban :D ( erre csak a Bayern képes).
    LK:

Magyar viszonylatban ebben az évben a legjobb szezonomat futottam, az első év után ismét az év menedzsere lettem. Méyé 22 góllal elhozta pluszként még a gólkirályi címet, és nem mellékesen Afrika legjobb csatárának is megválasztották. Vagyis inkább a legjobb afrikai csatárnak, nem tudom melyik a helyesebb.
    A vezetőség ráadásul másodszor fejlesztette a youth facilities-t (talán az ifik edzőközpontja a megfelelő magyar kifejezés rá).
    Jó évet futottunk, és végre újra a Bl-be indulhatunk. Lassan járna egy szobor nekem Zalaegerszegen:D