104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• FMfan
    Hali! Tudtok mondani olyan valogatottat aki nem europai es eleg nagy kihivas?:D Koszi elore is:)
  • Casso7
    Elkövettem egy óriási hibát. Egy csomó játékost kidobtam és most pont 20 játékosom van.
    Eladom Billiatot remélem jön egy kis keret még.
  • Casso7
    Amúgy az mi ,hogy Európa Liga első selejtező körében kell kezdenem? A szabályoknál úgy van ,hogy 2-3 helyezett 2 selejtező körben kezd... Nem mintha sokat számítana de azért naaa...
  • Casso7
    Demba Savage

Poacherként játszott végig. Szezon elején ha jól emlékszem adtam neki finishing edzést intenzíven. De most ,hogy megnyitottam az edzéseit már nincs ott.

• geo91

savage statjairól mutatsz egy képet? poacherként játszattad és adtál neki befejezésedzést?
  • ateszegry
    még mindig nemértem,h ti azt,h oldjátok meg,h a képeket fel lehet rakni..mert nekem nem engedi,mert tul nagy...
  • Casso7
    Budapest Honvéd-2011/2012

Sávio volt az egyik legolcsóbb igazolásom. Elég jó értékei vannak és valami hihetetlen kevés 170 eurós fizetésre azt mondta ,hogy ez nagy lelkű ajánlat. A legjobb védekező középpályásom. Okonkwo alap jobb hátvéd. Koro Kone remek csatár 23 mérkőzésen 12 gólt lőtt. (Tegyük hozzá ,hogy volt egy 5 hónapos sérülése...) Billiat egy kicsit csalódás többet vártam tőle miután egy csomó európai csapat érdeklődött iránta. A CLUJ és mi álltunk a legközelebb végül minket választott. Szerintem a nyáron útjára engedem. Mbola szintén klasszikus balszélső. Idén hozta a tőle elvárt szintet.Kanta József egy vezéregyéniség és a bajnokság legjobb támadó középpályása. Demba Savage nevével még nem találkoztam geo kolléga ajánlotta. Nem vagyok tőle elájulva a bajnokságban nem lőtt sokat viszont a kupákban oda tette magát. Szerintem adok neki még egy évet. Xisco Nadal ingyen igazolható remek szélső. (Azon viszont meglepődtem ,hogy mielőtt ide igazolt volna 3 évig a Levante állandó kezdője volt...)
    Alexis Ngambi nem tervezett igazolás volt de Botisban nem bíztam annyira ezért leigazoltam őt. Nagyon megszerettem, pár meccset megnyertünk az ő fejeseivel.

Kegyetlen... De a Honvéd is az. Brutális bajnokság volt. Az utolsó meccsen 3 esélyes volt az aranyéremre. Mi a semmiből jöttünk fel és kezünkben volt a bajnokság. Csak a Fradit kellet volna megverni de kikaptunk 2-1-re. (A mérkőzésen 2 korai lesgólt nem adtak meg nekünk valamit 1-1 állás után 79 percben büntetőt kaptak.) Ilyeneket csináltam meccs közben De nem érdekel mert nagyon keményen küzdöttünk sikerült EL selejtezős helyezést elérnünk és ennél több nekem nem kell. Büszke vagyok a csapatra nem kellet sok...

Bevallom gyűlölöm ezt a kupát. Teher a vállamon. Mindegy a csoportot hoztuk.
    Persze mint a bajnokságban itt is rohadt pechesek voltunk. A Zalaegerszeget vertük az első mérkőzésen de a másodikon kikaptunk így nem jutottunk a döntőbe...

Ezt a sorozatot meg akartam nyerni de közvetlenül a Fradi meccs előtt nem mertem kockáztatni. A bajnokságot még is jobban szerettem volna megnyerni így egy két embert rotáltam.Az első mérkőzésünket megnyertük de a visszavágót ők nyerték.Beraktam Tchamit is hátha lő egy Flamurtaris gólt.(Baszott lőni...)

Ha bárkiről kértek képet nyugodtan írjatok. Én úgy gondolom ,hogy elég egy elcseszett szezonom volt és ,hogy egy-két embernek biztos fáj majd olvasni ,hogy mit össze szerencsétlenkedtem... Bajnoki arany elbukva az utolsó mérkőzésen,Elődöntőben kiesik,Elődöntőben kiesik. Lassan fogok haladni fokozatosan.
  • Rudee
    A vezetőség új stadiont építtet, 450e € hitel... Ez lehet, hogy nyomós ok a távozásra :D
  • Rudee
    Csak sikerült befejezni az újabb szezont Lettországban.

Előre léptünk az eddigiekhez képest, végre sikerült megszorongatni a nagyokat is pár meccsen. Utolérni nehéz lenne őket, de a "tavalyi" teljesítményhez képest fejlődtünk.

Chibambo, a zambiai csatár 19 találattal gólkirály lett. Ez azért nagy szó, mert az első 10 bajnokin nem játszhatott (július 1-ig), ugyanis korábban 2 csapatban is pályára lépett.
    A fehérorosz U-válogatott Kovalchyuk a kezdeti nehézségek után elég szépen belelendült, míg a kölcsönvett Yaremenko szintén jó volt. Takeda lett a negatív meglepetés, hamar ki is került a csapatból. 29 éves már, vélhetően el is megy.
    A középpályán néhány játékos elég ingadozó teljesítményt nyújtott. Lucas párszor hátán vitte a csapatot, de volt néhány gyengébb meccse is. Riherts szinte ugyan ilyen produkciót mutatott, bár ő sérült is volt egy ideig. Grishyn-ről se lehet sokkal jobbat mondani, sajnos nem volt igazán kiemelkedő játékos ebben a csapatrészben. A védelem azért stabil volt, igaz, a kapott gólok száma még magas, de legalább többet lőttünk. Az előző évekhez képest mindenképp, bár volt 1-2 nagy hiba, de összességében nem lehet rájuk panasz. Putans és Sarac kiemelkedett, az ifjú Borek se volt rossz az első évében. Andersons-t kellene beépíteni, de Ő sajnos olyan mint az időjárás. Hátul Cisse volt igen gyenge, talán jövőre bele rázódik. A kapusokkal nem volt gond, pár évre megoldott lehet az a poszt.

Játékos statisztikák

A kupában az előző évek döntői után "csak" a negyeddöntőig mentünk, ott a Daugava búcsúztatott.
    Mint korábban írtam, kicsit beleuntam a lett bajnokságba. Két körrel a vége előtt
    hívott a kieső FK Jurmala, de másodosztályban csak valami kis csapatot irányítanék. Mert bizony megeshet, hogy lemondok, nehéz döntés... Egyik variáció az, hogy még egy szezonnak neki futok, de sokkal szűkebb kerettel. A tartalék csapatból elküldöm a nyomikat és az első keretben is csak 24-26 játékost tartanék mindössze. Bár a bajnokságban gyakran 3 naponta játszunk 4-5 meccset zsinórban, ezért lehet hogy pluszba még pár emberrel bővülhet ez a létszám. Ennek persze feltétele lenne egy nagy zsák pénz, amire nincs esélyem idén se. A fizetéseken kellene spórolni. Szintén írtam korábban, hogy az élmezőny mennyire "elfeketedett". Sajnos nekünk is azt kéne, hogy még feljebb léphessünk, de ennek meg nem vagyok híve. No majd meglátom mi lesz.

Érdekesség, hogy az utolsó bajnoki volt a 100. meccsem a Metta/LU kispadján. Az eddig elértek nem nagy dolgok, de ilyen csapatnál ezt is meg kell becsülni.

• zavbal
    Na akkor ott tartottam hogy Dortmund.Le is tudtam az átigazolást érkezett egy pár játékos konkrétan 57 millió euró értékben de ehhez kellett egy 55 milliós eladási oldal is.Írtam hogy az alapcsapat nem rossz csak öreg hiszen 28 év volt az átlagkorhatár.Szóval sokan mentek ,de próbáltam okosan igazolni egyedül a jobb védőmért rabolt le ki más mint egykori csapatom a Standard.Érte 19 milliót fizettem.Eddig 3 meccs ment le: a bajnokságban vertük a Kölnt és a Frankfurtot a kupában pedig a Dachaut 12-0ra. A többit félévkor
  • Forza Italia
    Francia kupában Niang rúgott egy hatost :D:D

• Casso7
    Elég kemény a Honvéddal. Már csak pár meccs van hátra és még nem dőlt el semmi sem.
    Nemsokára jön a beszámoló.
  • LasDen #82285
    szerintem van benne kihívás...pl így megnyerni a segundát elég kemény meló :D
  • Forza Italia
    hát maradt az EL

• DONGUBA
    Marhara....ha meg fel lehetne jutni...bar editorban at lehet irni valamit hogy fel lehessen jutni
  • bakkerman
    jó móka kinevelni a real,és spanyol első osztályú csapatok számára fiatal spanyol srácokat
  • DONGUBA
    de mi ertelme veluk elkezdeni ha ugyse juthatsz fel az elso osztalyba:?
  • gszp
    Na úgy néz ki, rájöttem a problémára. Újat kezdtem a Castillával és az elején ki is írja, hogy mivel nincs anyagilag eleresztve a klub, ezért a fiatalokkal kell feltölteni a keretet, ami pedig a menedzserasszisztens feladatának volt beállítva, aki úgy gondolta, hogy az összes ott lévő játékosra szükségem van. A rohadék azért köpködte mindig vissza a játékosokat.
  • myl0
    Kicsi Off: Fm 2013ban tuti jó páran fognak kirándulni Skóciában...
  • Steve Downie
    Az merész :-D
  • Forza Italia
    hát nálam sztem egy poszt edzéssel kezd majd :D:D és csatárként számítok rá :D
  • bakkerman
    én nem találtam meg neki a megfelelő posztot,meg szerepkört,lehet ha berakod sima AML-be akkor jó lesz
  • Forza Italia
    pedig rohadt jó értékei vannak. Kíváncsi leszek rá
  • bakkerman
    belefér,de nem egy nagy zsuga,franciába jó lesz,én amikor arsenallal toltam,mindig kibasztam :D
  • gszp
    Annyit vettem még észre, hogy akit leküldök a C-be, annak nem én fizetek. Probléma: a játékosok szépen visszaszállingóznak a keretembe. 64 játékosom volt! Megvenni nem akarta őket senki, az ingyenes metódus sem működött, mert egyszerűen ugyanúgy ott maradtak. Gyanakszom, hogy ez már valami bug. Na mindegy, legalább az alapszakaszt megnyertem...
  • Forza Italia
    5.5 :D belefér nem?? :D
  • bakkerman
    ha 5 misi alatt ajánlják akkor vedd meg,de annál többet nem ér meg
  • Forza Italia
    Srácok GErvinho milyen játékos az FM-be??? Mert átadón van és meg is tudnám venni. De nem tom h megéri e-
  • bakkerman
    takarodjmár kikaptál??? ASD:ASASF:ASASF
  • horrorpops
    az anyaklubok által a fiókcsapatokhoz került játékosok bérét mindig állja a küldő csapat. legalább is a legtöbb anya-fiók kapcsolatnál ez így van beállítva, nem hiszem, hogy a Castilla kivétel lenne.
  • gszp
    Köszi a választ, de közben feladtam, mert nem értem, mi a rendszer. Következő történt: július eleje, a Real ledobja nekem Sergio Canalest, aki keres 35K-t hetente. Na most a Castilla heti fizukerete 32K. Que? Adjam el az egész csapatot, és majd ő egyedül hozza a meccseket?
  • Rudee
    Ingyen elengeded őket.
  • gszp
    Sziasztok!

Gyors segítség kéne: Castillával vagyok és a két legjobb játékosomnak lejár a szerződése. Szezon elején (persze miután vettem néhány free játékost, mert meglepően kevesen voltak a keretben) és közepén is beszoptam, hogy akárhonnan bedobtak nekem 20-25 játékost, akikre az ég világon nincs szükségem. Éppen ezért jelentősen túlléptük a fizukeretet. Eddig nem foglalkoztam vele, de az lenne a kérdésem, hogyan tudok azonnal megszabadulni tőlük? Azt már le sem merem írni, hogy szezon végi június eleje van...

Segítségeteket előre is köszönöm!

U.I.: Remélem érthető
  • bexinho
    Klubvilágbajnokság döntőjében az América (MEX) csapattal kerültünk össze. Számomra volt egy kis pikantériája ennek a párosításnak: ex-ferencvárosi játékosom --> chilei Diego Ahumada (khv) -- Két évet töltött el nálam fiatalon, de nem tudott bekerülni a kezdőbe. Így két csapatot megjárva 3. klubcsapatánál lehetőség adódott számára, hogy szembekerüljön velünk. Méghozzá egy klubvilágbajnokságon kezdőként! Ha a bajnoki mérkőzések nem is annyira motiválók mostanság, de ezek az apró dolgok színessé teszik a játékot számomra.

Amúgy megnyertük kiegyenlített mérkőzésen 1-0 a meccset. :)

FM -hez nem lehet betölteni szurkolói hangokat?
  • bexinho
    Az igen! Nálam a Magyar Válogatott annyira szarul áll, hogy 145. helyen voltak pár hete. Azóta Costa Rica ellen behúztam egy barátságos meccset, így most 126. helyre tornásztam fel a csapatot. Cél a 100ba menetelés :)
  • Fyrex
    :))))))
  • bexinho
    Köszönöm! Unalmas lenne, ha nem az első ilyen karrieremet futnám FM-es pályafutásom alatt (2005-2012). Így viszont több dolog is motivál: Ferencváros bekerüljön Európa legjobb 5-10 csapata közé, legyen korszerű, világszínvonalú stadionja és felszereltsége, neveljen ki minőségi magyar játékosokat (akikkel feltöltöm majd a csapatot), legnagyobb tehetségeim (akiket fiatalon igazoltam, és most nagyon jó képességű labdarúgókká váltak) nálam vonuljanak vissza, nyerjek minél több BL-t...

Pár napja amúgy gondolkodtam azon, hogy ha ezeket sikerült elérni, akkor hova menjek tovább. Milyen szinten folytassam. Lehet hogy ellátogatom York városába, imádott FM csapatomhoz. Viszont ott se lesz rövid karrierem. :)

Mindenesetre Fradi élén még biztosan 5-10 évet eltöltök.
  • Fyrex
    megkezdem a munkát az olasz válogatottal, a világranglistán 20. helyen állnak, lesz mit javítani

a bemutatkozó meccsem is érdekes lesz :)
  • Fyrex
    nem rohadt uncsi a bajnokság? gondolom közeledbe nincs senki... én ezért nem akarok kisebb bajnokságba kezdeni soha

egyébként hatalmas grat
  • bexinho
    2018/2019, december vége, Ferencváros: BL csoportkör veretlenül csoportelsőként behúzva (kétszer verve azt a Dortmund-ot, akik simán elvertek EuSzuperkupa döntőben 3-0-ra). Bajnokságban 17 meccs/17 győzelem. Magyar Kupa & Liga kupa (továbbra is harcban: itt csak a cserejátékosokat, tartalékokat játszatom évek óta)

Legnagyobb sztárjaim hosszabbítottak 2023-ig, igaz fizetésük most már a 46e font/hetet érték el. Navarro csatárom, akiért folyamatosan az Inter kopogtat 17,5 éves kora óta játszik nálam, szerződése 28 éves koráig szól. Talán akkor meg fogok vállni tőle, ha csak lejjebb nem vesz a fizetési igényeiből (amit kétlek).

Stadiont mai napig nem újítják, nem építenek újat. Pedig 65M a klub értéke (direkt nem vásároltam senkit)