A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Casso7
    Budapest Honvéd-2011/2012

Sávio volt az egyik legolcsóbb igazolásom. Elég jó értékei vannak és valami hihetetlen kevés 170 eurós fizetésre azt mondta ,hogy ez nagy lelkű ajánlat. A legjobb védekező középpályásom. Okonkwo alap jobb hátvéd. Koro Kone remek csatár 23 mérkőzésen 12 gólt lőtt. (Tegyük hozzá ,hogy volt egy 5 hónapos sérülése...) Billiat egy kicsit csalódás többet vártam tőle miután egy csomó európai csapat érdeklődött iránta. A CLUJ és mi álltunk a legközelebb végül minket választott. Szerintem a nyáron útjára engedem. Mbola szintén klasszikus balszélső. Idén hozta a tőle elvárt szintet.Kanta József egy vezéregyéniség és a bajnokság legjobb támadó középpályása. Demba Savage nevével még nem találkoztam geo kolléga ajánlotta. Nem vagyok tőle elájulva a bajnokságban nem lőtt sokat viszont a kupákban oda tette magát. Szerintem adok neki még egy évet. Xisco Nadal ingyen igazolható remek szélső. (Azon viszont meglepődtem ,hogy mielőtt ide igazolt volna 3 évig a Levante állandó kezdője volt...)
    Alexis Ngambi nem tervezett igazolás volt de Botisban nem bíztam annyira ezért leigazoltam őt. Nagyon megszerettem, pár meccset megnyertünk az ő fejeseivel.

Kegyetlen... De a Honvéd is az. Brutális bajnokság volt. Az utolsó meccsen 3 esélyes volt az aranyéremre. Mi a semmiből jöttünk fel és kezünkben volt a bajnokság. Csak a Fradit kellet volna megverni de kikaptunk 2-1-re. (A mérkőzésen 2 korai lesgólt nem adtak meg nekünk valamit 1-1 állás után 79 percben büntetőt kaptak.) Ilyeneket csináltam meccs közben De nem érdekel mert nagyon keményen küzdöttünk sikerült EL selejtezős helyezést elérnünk és ennél több nekem nem kell. Büszke vagyok a csapatra nem kellet sok...

Bevallom gyűlölöm ezt a kupát. Teher a vállamon. Mindegy a csoportot hoztuk.
    Persze mint a bajnokságban itt is rohadt pechesek voltunk. A Zalaegerszeget vertük az első mérkőzésen de a másodikon kikaptunk így nem jutottunk a döntőbe...

Ezt a sorozatot meg akartam nyerni de közvetlenül a Fradi meccs előtt nem mertem kockáztatni. A bajnokságot még is jobban szerettem volna megnyerni így egy két embert rotáltam.Az első mérkőzésünket megnyertük de a visszavágót ők nyerték.Beraktam Tchamit is hátha lő egy Flamurtaris gólt.(Baszott lőni...)

Ha bárkiről kértek képet nyugodtan írjatok. Én úgy gondolom ,hogy elég egy elcseszett szezonom volt és ,hogy egy-két embernek biztos fáj majd olvasni ,hogy mit össze szerencsétlenkedtem... Bajnoki arany elbukva az utolsó mérkőzésen,Elődöntőben kiesik,Elődöntőben kiesik. Lassan fogok haladni fokozatosan.